- Konu Sahibi Marjaltrkmn66
Bende ṣimdi gorustum , 1 haftadir 2400-2450 arasi geziyodu son 3 günde 100gram almus 2550 gram olmus. Ben az dedim , hayir tam istedigimiz gibi dedilerBenimde dün 5 gram verdi günlük 50 CC aliyo.fazla da içer ama vermiolar rahatsız olur diolar yanimtoplam 400 ml ediyo heralde günlük ama kilo almıyor kilo alımı çok yavaş metabolizma rahatsızlığı olabilir diyolar kilo alımı yavaş olduğu icin bilmiyorum kafam çok karışık benim sütüm boşuna kesilmiş gibi his var içimde keşke anne sütü alsaydı çoktan toparlanırdi üzülüyorum diğer alerji mamasını kusuyordu bence anne sütünü ondan kustu doktorları anlamiyroum iki tane doktor var biri öle diyo biri bole dio.ne yapacağımı sasridum dün iki kilo olsun cikaricam seni dedi bir türlü iki kilo olmadı çocuk bir aydır hep 1700 1800 perde gidip geliyor çıldırmak üzereyim hadi diğer mama kusturuyor dedim almamasi normla dedim bu mamayı içiyor yine almıyor kalorisi düşükse kalorisi yüksek başka mama deneyin vallla bikrim ya bu haftada cikamicaz.gibi.bugun rop muayesini var yine kilo verir şaştım kaldım ya arrik alerji testleri negatif cikiota nasıl oluyoda alejisi var dioalr bilemiyorum bakacaz artık gün gün kilosunu takip edicez inslalah bugün alır eve cikijca daha güzel alır hem başka doktorlara da götüreceğim alerji bölümüne falan götürmeyi düşünüyorum benimkide dün 45 cm oldu baş çevresi 31.5 ama kilosu az acaba inek sütlü normal Aptamil denesek çok mu kötü olur onlar en azından çabuk kilo aldırıyor

200-250 gram istiyorum,ne çok nede az dedi.
Onceki hafta almamisti onu da direk oksijene yordu günde 8 saat maske faydasi olmus demekki dedi. Bende ilk defa hissediyorum artik eve cikmamiz artik onun için daha iyi olcak, artik %100 ben ona evde daha iyi bakarim eminim ,bu haftaya kadar onun için hastanede olmasi daha güvenli olduguna inaniyodum. Artik bu hafta eminim ev daha iyi olcak.1800 gramlarda bizim boy 42cmdi diye hatirliyorum,galiba benim kiz biraz kisa. Baṣ hiç sormadim ama hepsi normal boyutta diyolar pek detay sormuyorum.hayirlisi bi karamsar hissediyorum bu hafta kendimi, toparlanmak zorundayim.maske beni çok uzdü ,bide geceleri çok huzursuz olmasi beni mahvediyo, sütten sonra mayıṣır kalirdi, dün sanki bir gram içmemiṣ gibi gozleri firil firildi,yalvardim biraz daha süt verin diye vermediler, suratina dokununca biberon saniyo saldiriyo parmagima, ama memedende emmiyo sut gelmeyince aninda biberon gibi çildiriyo baṣini atiyo diriyo kendini.
Hayirlisi beklemekten başka yapacak bisey yok, Allah sanada kolayliklar versin, inşallah bi an önce hayirlisi ile alir, hayirlisi ile eve cikarsiniz .burdaki doktor olsaydi 7-8 gün sonra 2kg olmasi lazim derdi size, bazen bi defada 100-150gram kaka yapiyo bizimki sirtina kadar doldurdugu oluyo,inanamiyorum nasil bu kadar yapar bu kaka deil bu baska bisey diyorum, cagirip gosteriyom normalmi diye guluyolar iyi bisey bu dedikleri oluyo.belki yarin 1900 gram diyecekler sizede inşallah, cumayada 2kg geçmiṣ olcak belkide inşallah