Hiç emmiyor hiç , emse doyasiya kadar kendi birakasiya kadar olcak hiç sorun yasamiyacaktik belkide.biberona alistı tamamen ne yazikki.vazgecmiyecem ama orda çok zor,anca evde ugrasacam çunku Açken çildiriyo resmen cildiriyo , her 4 saatte ya ,bide 4 saat dolmadiysa uyandirmayin diyolar , kendi zaten acliga uyanir uyanmaz cildiriyo altini bile degistiremiyorum nerdeyse, sonra versemde almiyo sadece ciglik atiyo agliyo. Biberonu verir vermez susuyo eger doyarsa direk uyuma moduna geciyo, bu gece sordum burnunun ucundaki oksijeni cikariyim diye çünkü hep 100de oksijeni,cikar dedi hemsire. 40 dakika ,hep oksijeni 94-97 arasinda gitti geldi. Hic dusmedi cok rahatta uyudu. Superdi.80cc yetti Allahtan bu aksam , bazen yetmiyo iṣde o zaman durmuyo , eskisi gibi deil ama oksijeni 88e falan dusuyo o zaman , bide oksijenden deil diyolar bazen sadece huysuz olunca tekmeliyo ya ,o ölçer ayagina takili ölçmüyo yani yalanci saturasyon oluyo tekmelediginde bi anda inip cikiyo direk.ayirt edemiyorum gercekten dusuyomu yoksa o cihazmi ölçemiyor. Bu aksam sütü yetti ,oksijensizde koynumda gaz cikara cikara uyudu bir kez dusmedi,hemsireye dedim ayagindakini degistirdi yeni ölçer takti. Ama bundan sonra hep cikaracam ben oksijeni ama hemen basinin üstünde olacak düṣerse yani saturasyon olursa takacam. 0.1 oksijen veriyolar ondan daha dusugu yok ,gecede o dedigim cihaz var onda hiç oksijen yok. genede 100 oluyo oksijen oda cok fazla,Ropu resmen tetikledikce tetikliyo , tamamen cikarincada huysuz ise kipir kipir dusuyo cikiyo,ama diyorumya eskisi gibi deil 87-88 en az ,ondada belli deil gene kipirdandigi için.gece kakasini yapti biraz doktoru anladim ishal gibi bide ilk defa ufak ufak taneler vardi, ama bana hic bisey demedi belki ondan korktu olabilir.hemsîreyi cagirdim dün aṣi oldu ,bide o tek aṣinin icinde 3-4 tane farkli,oda yapmis olabilir çünkü aṣidan sonra basladi dedi.belkide dedim ondan yukseltmiyo, hemsirelerede demis sert ṣekilde kesinlikle 80cc aṣmiyacak diye.bu haftayi guzelce atlatirsak 6-7 gün , tahminim gunduz oksijenden cikaracaklar,sadece gece ufleyen alet kalacak.ama bende gostermem lazim bak cikardim bisey olmuyo diye.aklimdan öyle geciyo süreci hizlandirmak için,inşallah hersey yolunda gider. Bugün doktora rahatsiz oldugumuzu gostermem iyi olmus, gece o maskeyi çok cok daha dikkatli taktilar, oynama yapmasin diye,heralde uyarmis doktor.
Bessste gercekten çok yakiniz finish cizgisine ama bi türlü ulaṣamiyoruz, bi fenalik olmadan bi ulaṣsak bi ciksa oksijenden tamamen belki hersey bi anda degisecek gök kuṣagi gibi ,günes gibi aydinlanacak , ama iṣde bide o kadar sondayizki eger çabuk olmassa rop 4 de atliyacak ameliyat lazer o kadar yol git gel cok büyük stressler, ameliyat iyi gectimi gecmedimi gözu nasil gorecek belki aylarca surecek bu stresler,ameliyat anestezi yoracak hep sıkıntı. 97 gün çok cok uzadi oksijen iṣi geri hersey maşşallah maşşallah hersey yolunda