28 haftalık doğum süreci

Bugun denedim philips avent 2 numara gerçekten çok yavaṣ 30dakika sürdü bitirmesi ondada sonda 4ml bitiremedi kaldi öyle.diger benim aldigim 1 numara 15dakikada en geç bitiriyodu.ama belki zamanla açiliyodur bilmiyorum ama hak verdim ben size 2 numara bu kadar uzun sürdü , 1 numara hayal edemiyorum. Ayni deil hastanenin 1 numarasida benim aldigim baska markanin 1 numarasida ,
philips avent in 2 numarasindan hizli

Philips’in uçlarının isimleri farklı o yüzden farklılık yaşamışsınızdır. Natural ile natural response galiba ikisinin uç yapıları farklı olduğundan aynı numarada bile akış hızı farklıydı. Belki ismini yanlış söylemiş olabilirim ama serisi farklıydı bir tanesi baya yavaş

Philips’in uçlarının isimleri farklı o yüzden farklılık yaşamışsınızdır. Natural ile natural response galiba ikisinin uç yapıları farklı olduğundan aynı numarada bile akış hızı farklıydı. Belki ismini yanlış söylemiş olabilirim ama serisi farklıydı bir tanesi baya yavaş
Aynen aynen bizim aldigimiz naturel response muṣ , ucu nokta delik ṣeklinde deil j ṣeklinde iṣaret gibi, tasarimi ve içimi gögüs gibi imis ama naturel modeli delik ṣeklinde bazen 3 delige kadar cikiyo galiba numarasina göre ,akiṣ hizi muakkak daha hizlidir onunki. Gögüs reddi olmamasi icinmiṣ response modeli, biz bilmeyerek dogru ürünü almisiz demekki 🤣 cahillik zor , 40 yasindan sonra öğreniyoruz 😆
Çok çesit var, akil verende çok.hic sanmiyorum goguse donecegini ama genede denemek lazim ama sanki imkansiz. M Marjaltrkmn66 sen belki sadece naturel olani alman gerek gogusden vermiceksen daha rahat icmesi icin

Eklentiler

• 1000045013.webp
    1000045013.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 15
Aynen aynen bizim aldigimiz naturel response muṣ , ucu nokta delik ṣeklinde deil j ṣeklinde iṣaret gibi, tasarimi ve içimi gögüs gibi imis ama naturel modeli delik ṣeklinde bazen 3 delige kadar cikiyo galiba numarasina göre ,akiṣ hizi muakkak daha hizlidir onunki. Gögüs reddi olmamasi icinmiṣ response modeli, biz bilmeyerek dogru ürünü almisiz demekki 🤣 cahillik zor , 40 yasindan sonra öğreniyoruz 😆
Çok çesit var, akil verende çok.hic sanmiyorum goguse donecegini ama genede denemek lazim ama sanki imkansiz. M Marjaltrkmn66 sen belki sadece naturel olani alman gerek gogusden vermiceksen daha rahat icmesi icin
Denersiniz ama 3 ay biberon alan bebekte zor. Benim kızım da çok emmedi yani

İnşallah tez zamanda eve çıkarsın nasıl durumlar geceleri uykusuzum annelik zor valla telefonu elime alacak zaman kalmiyor biraz gazlı bir bebek benimki

Ben ucuz yumuşak uçlu biberon aldım akişida iyi beninncocuk kuvezde bunlara alışmış pahalı marka boberonlari sevmedi hemen içiyor yorulmuyor aventi kilosunu toparlayinca kullanicam ama 3 numarası bile yavaş akıyor yani anlamadım benim yeğenim 1 numara kullanıyor süt en fazla 10 dakikada bitiyor bence bebeğin çekim gücüyle alakalı çünkü yeğenin 2 aylık masalah kilolu baya

İnşallah tez zamanda eve çıkarsın nasıl durumlar geceleri uykusuzum annelik zor valla telefonu elime alacak zaman kalmiyor biraz gazlı bir bebek benimki
Inşallah büyük ihtimal cuma gunu cikacagiz. 4 gün anne babanin hastanedeki odada kalip, bizim bakmamizi istediler uyum için. Yarin baṣliyacagiz Inşallah 1 gece beraber , 2 gece anne ,1 gecede baba diye dusunuyoruz, bakalim yarin belli olacak. Degisimli yapacagiz.

Çok takismaya basladik onlar bizi begenmez biz onlari begenmez olduk iyice,taburculuk vakti tam geldi yani. Doktorla 90ml de anlasmistik sonrada 110ml yaptilardi acikinca isteyince verecegiz diye ama hiç öyle olmadi yani, günde 5 defaya indirmeye calisiyolar , duzenini bozdular bence , babasi gece gitmisti uyuyomus sonra uyanmis oda kucagina alip sütünü istemis vaktide yarim saat gecmisti guya arayi 5 saat tutmaya calisiyolarmis , bana resmen sikayet ettiler erken geldi ,o gelince kiziniz kokusunu biliyo uyaniyo falan diye , sonra bugun gunduz hiç uyumadi ,onu sikayet ettiler bizi yordu diye. Esimde sormus niye 5e indirdiniz öğün sayisini ,onlarda demis ya uyandirmayalim daha rahat uzun uyusun, oda delimisiniz siz degistirdiginizden beri uyumuyo ayrica altinida 5 defa degistirmeye basladiginizdan beri piṣik yara oldu her tarafi ,bize doktor boyle dememisti falan demis. Sonra cevirttirivermis hemsire yaa sutun içine katkiyi artirdik fln (yalan tam tersi yari yariya azalttilar) ne biliyim aṣiri çok inatlar,yada biz çok alismistik onceki servisimize,ordakinler melek gibiydiler çok asiri iyidik,halen her gün geliyolar sevmeye kizimizi. bide burda 3 ayri servis , 2 servis her 3 ayda full değişiyorlar yerleri hepsi yeni ve yaṣli.resmen inatlaŝiyoz bazen, hayirlisi Inşallah guzel gecer bu hafta geliriz evimize bi ṣekil.Yine uzattimda kisaca artik biktik biz ,evde çok ama cok daha iyi olacagimiza inaniyorum inşallah

Gaz zamani basladi artik , sütten sonra muakkak iyice genirtiyorum 3-4 defa ,gazini cikartiyorum iyice ama genede gaz bitmiyo ,ne yapsam bitmiyo , normal ,gaz olayi dipsiz bi kuyu. Renkten renke giriyo ikinirken ,uyutmuyo bide Artik kendisi sıkıntisiz gazini rahatca cikartabildigi zamana kadar cekeceksiniz diyolar.piṣigide dikkat et hiç bisey yokken bi günde full kizardi ,ikinci gün nerdeyse kanama evresine geçti, elinin altinda çinko bazli alkolsuz krem olsun.hastane Bepanthon pomade sürüyodu, hiç bi faydasi olmadi . Sonra hemen kendi labaratuarlarinda öğrenciler cinko bazli alkolsüz özel bi krem yapip onu sürdüler o çok iṣe yaradi,kuruyo çabuk ve kuruyunca pudra sürmüs gibi oluyor. ama ev için ayrica vermiyolarmis onu ne yazikki,sadece kalan varsa vercekler.bi anda bir iki günde bakilmayacak hale gelmisti , altini degistirken içim parcalaniyodu.iyilesmeye basladi çok ṣükür o kremle

Kilo almamaya baṣlayasiya kadar günlük toplam en fazla 600ml süt vermemizi istiyolar. Bide pudra vitamin takviyesi hazirlamislar ölçek ölçek minik hastane ṣiŝe kutularinda onu karistiracakmisiz içine.eve gelen hemsire galiba kiloyada bakacak , artmadigi gün 650ml olcak sonra 700ml diye günlük gidecek. Açmi deilmi gram bakmiyolar, ne zaman aglasa ahhhh karnindan karni agriyo diyip geciyolar.Ṣuan 3kiloyu geçti dediler. Çok aŝiri pimpirikliler,takintililar, kuralcilar , anlatamam yani yasamaniz lazim. Çok iyi bazen bu ama bazen deli ediyolar beni heleki bu son iki hafta zor geçti. O verecekleri makinayida pek istemiyorum onun ismi "Non-invaziv ventilasyon" oksijensiz normal hava basinçli maske yani. Gercekten ihtiyaci cokmu yoksa dedigim gibi pimpirikligin ṣahı bunlar ondanmi yapiyolar, zaman gosterecek artik nasil olacak

Evre 1.rop çıktı bugün çok uzuluyorum
Üzülme , elhamdülillah evre 1 den bisey olmaz ,bizim kadar olmasada oda uzun oksijen aldi,normal yani evre 1 , yavas yavas geriyeyecek inşallah,toplam kaç hafta oldu 40ı geçtimi , bidaki kontrol 1 hafta sonrasinami verdi, 40i gectikten sonra evre 3 deilse, yani evre 2 bile olsa 15 gün sonraya kontrolu verdikleri oluyomus.yani 41haftadan sonra oksijensiz risk minimuma dusuyo. Hiç üzülme ,hiç tedaviye ilaca bile gerek yok evre 1 geriler gider kilosu haftasi iyice oturunca.sadece kontrole git gel yoracak o kadar

Evre 1.rop çıktı bugün çok uzuluyorum
Bizimde Rop kontrolu bitti, devam ediyo ROP ama kenarlara çok kenarlara çekilmis iyice , ṣiddetli ama uçlarda dedi doktor , belki kenarlari uç noktalari göremeyebilir dedi, birazda rop geçirenlerde ve bilhassa tedavi gorenlerde karanlikta pek goremezlermis. Ama genede kesin deil inşallah hasarsiz atlatiriz Allahin yardimi ile. Gelcek hafta kontrole gerek yok dedi taburcu olacaksiniz bi aksilik cikmassa ,zaten oksijende yok ilerleme olmaz ROP da sadece takip edecez bundan sonra normal göz gelisimi onemli dedi.15 gün sonra bakacak , yani bize bile bunu söyluyosalar biz 4. Evrenin kiyisindan döndük tedavi zamani, 1 gün bile vakit kaybedemeyiz demisti o zaman. Siz korkmayin Allahin izni ile normale donecek günler gectikce. Birlikte yattik dün , heyecandan uyuyamadim, ilk 3-4saat her kimildanmasina kostum, sonra alistim sevdim zevkliydi ,yorucu olsada cok guzeldi.
galiba taktiklari maskedende kaynakli hava kaciyo midesine aṣiri gazi vardi , her 5-10 dakkada bir pirtlatti sabaha kadar ama hiç zorluk vermedi bana uzun aglamalari bir kez oldu aksam 22:30da taktigimiz maskeden sabah 4de bunaldi artik, gece 4de aglamaya basladi cirpindi yarim saat dayandim sonra olcak gibi deil cikardim attim,saniyesine gulumsedi geri uyudu😊 aradim anlattim,takip edelim dediler hiç bir sorun cikmadi bir kez bile oksijen dusmedi. Sadece ogleden önce bir iki kez 88-87 oldu hemen geri cikti o kadar , oda ikinirken normaldir deilmi?o kadar kötü bi durum oldugunu sanmiyorum haklimiyim?seninki nasildi taburculuk haftasinda hiç mi dusmuyodu 90 lara?bizim genelde 91-97 arasi geziyo hep , maskede genelde 95de sabit kaliyo

Benim son 2 3 haftalarda oksijen 97 de sabit duruyordu bazen 100 oluyodu bazen 96 çok ağlarsa 87 88 oluyordu rop bilmiyorum bu hafta hastende herkesi bir yere sevk ettiler 33 hafta doğum yapan arkadaşım nerdeyse 5 gün oksijen aldı bebeği rop 2 seviye olmuş sevk ettiler o yüzden korkuyorum biz baya oksijen aldık korkmamak elde deil birden 2 ye çıkarsa diye ödüm patlıyor ama yanlıs anlamıyorum degilmi uzun zamandır oksijenalmiyor o yüzden rop 1 den gerilemesine bekliyorlar yani rop 2 ye oksijen almadığı için çıkmaz doktora o an soramadım ama siz bilirsiniz benim cougun karaciğer enzim lerinasiri yüksek çıkıyor zaten şuan 5.7 seviyesinde sarılığı var ve nerdeyse 1.5 aydır bu şekilde çocuğun rengi sarımsı eşimde bende beyaz tenliyiz rengi duzelmiyor ki karaciğer den dolayı die düşünüyorum doktor gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım dedi inşallah kötü birşey çıkmaz ben Tokat'ta yasiyoruk bu bölümde burda yok artık başka şehre gidicem içim hiç rahat deil bütün karaciğer sorunu belirtileri var bire bir hemde korkuyorum çok ne yapcam bilmiyorum en yakın zamanda gitmem lazım eşimde askeri personel izinleri qyarlmak zor oluyor uykuyu unuttum o sorun deil geceleri fışkırtarak kusmalari meşhur oldu sürekli kıyafet degisiyorum reflusu var diolar kilo.alimi yavaş dedi doktor 2285 olmuş baya az bence kafayı yemek üzereyim milletin çocuklarına bakıyorum hastaneye bir asi için gidiolar nerdeyse istahlilar isyan etmiyorum yinede Allah'a şükürler olsun hivbisey cozulmeyevek bie sourun deil sadece bebeğimin bunladar acı çekmesi zoruma gidiyor ilk defa rop muayenesini kapıda bekleyerek yaptık normalde kuvezde ben görmüyordum sesini duymuyordum o kadar ağladı ki muayene sırasında içeri almadilar çığlıkları hastaneye inletti cikincada sanki savaştan çıkmış gibiydi kipkirmiİ göz kenarlarda ayraç izleri susturaniyorum aglmasini çok zor bir gündü benim için o kadar kanıma dokunuyor siz beni çok iyi anlarsınız inşallah rop muayenesini görmek zorunda kalmazsin herşey onların iyiliği için yapılmazsa da daha kötü sonuxlar olabilir merak etmeyin bence solunumu yavaş havas.duzene girecek yormamaya çalışın solunum çok enerji isteyen bişi çünkü Allaha emanet

Benim son 2 3 haftalarda oksijen 97 de sabit duruyordu bazen 100 oluyodu bazen 96 çok ağlarsa 87 88 oluyordu rop bilmiyorum bu hafta hastende herkesi bir yere sevk ettiler 33 hafta doğum yapan arkadaşım nerdeyse 5 gün oksijen aldı bebeği rop 2 seviye olmuş sevk ettiler o yüzden korkuyorum biz baya oksijen aldık korkmamak elde deil birden 2 ye çıkarsa diye ödüm patlıyor ama yanlıs anlamıyorum degilmi uzun zamandır oksijenalmiyor o yüzden rop 1 den gerilemesine bekliyorlar yani rop 2 ye oksijen almadığı için çıkmaz doktora o an soramadım ama siz bilirsiniz benim cougun karaciğer enzim lerinasiri yüksek çıkıyor zaten şuan 5.7 seviyesinde sarılığı var ve nerdeyse 1.5 aydır bu şekilde çocuğun rengi sarımsı eşimde bende beyaz tenliyiz rengi duzelmiyor ki karaciğer den dolayı die düşünüyorum doktor gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım dedi inşallah kötü birşey çıkmaz ben Tokat'ta yasiyoruk bu bölümde burda yok artık başka şehre gidicem içim hiç rahat deil bütün karaciğer sorunu belirtileri var bire bir hemde korkuyorum çok ne yapcam bilmiyorum en yakın zamanda gitmem lazım eşimde askeri personel izinleri qyarlmak zor oluyor uykuyu unuttum o sorun deil geceleri fışkırtarak kusmalari meşhur oldu sürekli kıyafet degisiyorum reflusu var diolar kilo.alimi yavaş dedi doktor 2285 olmuş baya az bence kafayı yemek üzereyim milletin çocuklarına bakıyorum hastaneye bir asi için gidiolar nerdeyse istahlilar isyan etmiyorum yinede Allah'a şükürler olsun hivbisey cozulmeyevek bie sourun deil sadece bebeğimin bunladar acı çekmesi zoruma gidiyor ilk defa rop muayenesini kapıda bekleyerek yaptık normalde kuvezde ben görmüyordum sesini duymuyordum o kadar ağladı ki muayene sırasında içeri almadilar çığlıkları hastaneye inletti cikincada sanki savaştan çıkmış gibiydi kipkirmiİ göz kenarlarda ayraç izleri susturaniyorum aglmasini çok zor bir gündü benim için o kadar kanıma dokunuyor siz beni çok iyi anlarsınız inşallah rop muayenesini görmek zorunda kalmazsin herşey onların iyiliği için yapılmazsa da daha kötü sonuxlar olabilir merak etmeyin bence solunumu yavaş havas.duzene girecek yormamaya çalışın solunum çok enerji isteyen bişi çünkü Allaha emanet
Ben Rop muayenesini doktorla birlikte yapiyorum, yatistirmam için, 1doktor 2 yaninda stajer ögrenci bide müzik ile ilgili bi terapist bebekleri yatistirmak için. Muayene aninda elinde ufak bi muzik aleti var onu caliyor o kadin ama pek zannetmiyorum iṣe yarasin ,o kadin çok inaniyor muzigin gucune,bir kac defada terapi onermisti ,ben bi faydasini goremeyince istememistim.ama bebegi korkutacak yada gerecek muayenelere yanlarinda böyle terapi uzmani ile geliyolar bebegi rahatlatmak tramva birakmamasi için ,bende devamli konusuyorum onunla bitecek yavrum azicik daha sabir bitecek inşallah diye, muayene bittigi an sariliyorum , cok yoruyo sakinlestigi an uyuyor,dedigin gibi kizariyo gözleri. Çok zor izlemesi ,bi kiymik batmasini bile izlemesi zor yani,ama yuregin dayanirsa yaninda olmak bence daha mantikli çok cabuk yatisiyor.elinde sıkı sıkı tutup yüzüne dogru konusmak yumusak yumusak bizde çok iṣe yariyo. Ya acidan daha kötüsü korkuyo bebekler istemiyolar ,bebek hareket etmek istiyo kurtulmak istiyo, ama genc doktorlarda sıkiyo hareket etmesin muayene bitsin diye, bebek deliriyor o anda. Emin ol aci bence pek yok ,zaten agri kesici damla var. Ama bebek korkuyo tabi , o korku çok geriyo bebegi. O kadar korkutucu deil eger kabul ederse doktor gir sende saril bebegine konus devamli , kapida titreyerek cigliklarini duymak daha zor emin ol, ama için rahat olsun o ciglik attiklari kadar kötü bi durum yok, bebek kipirdamasa belki bir göz 1 dakika sürmez, bebek durmadigi için 5-6dakika suruyor

M Marjaltrkmn66 Merhaba , nasil gidiyor? Hersey yolundadir inşallah, bizim elhamdülillah ṣuan için çok güzel evde ,çok daha iyiyiz,dün parka bile gittik ormanliga temiz hava icin ,ama pusete girer girmez uyuyor😅
Sadece verdikleri maskeyi kabul ettirtemiyorum , resmen çildiriyor aglamasi hiç durmuyo ne yaparsam sakinlestiremiyorum 45dakika-1saat sürdügü oluyo sonra 2-3 saat hic yanindan ayrilmadan pıṣpıṣ yapa yapa kalirsa kaliyo sonra gene çildiriyo. Zaten onun harici sadece ıkınırken sesi cikiyo,Doktorun dedigi gibi gece boyu imkani yok,ne yasarsam yapiyim izin vermez. 3 Saat taksam kâr diyorum ṣuan.Ama saturasyon cihazida verdiler ondan takip ediyorum artik 94-96larda geziyo sabit, bi tik daha iyi yani.elimden geldigi kadar geceleri takmaya calisacam ama aṣirida bogmuyacam. Gaz sorunu bugun hat safada çok ṣiṣ karni , uyuyacak uyutmuyo rahatca her 5-10 dakikada ikiniyor cani yaniyo beslenmeden sonra ilk 2 saat , sonra normal uyuyor 4-4.5 saat sonra acikiyo, eve gelen hemsire kilo almasi iyi 110ml her 4-5 saatte diyo,bende zorlamiyorum bisey olur diye.ama acikirsa bir iki defa 3 saatte verdigimde oldu.eczaneye gittim D vitamini yaptigi oluyormus karın agrisi galiba baṣka bi marka aldim tavsiye üzerine , bide sizede vermiştir doktor Biogaia damla probiyotik kullanmaya devam.Bide alerjik mama verdi hastane kutu kutu,ondan bir ölçek atiyorum her süte,belkide o yapiyodur bilemiyorum.

Ben temizlerken galiba biberonun ucunu çok actim ,akis cok hizlandi ama ilk defa kustu,agzini bile silmeme gerek kalmayan kuzum hemde iki kez kustu.ayni biberon ucuyla , yeni uçla degistirdim cok uzun ve yorucu oluyo ama kusmadi bidaha.Valla inşallah hersey böyle güzel gider, koliklik zamani olcak ,gaz sancisi olcak her bebek gibi ama inşallah böyle böyle atlatacaz buyuyecez saglikli.3kilo300gram olduk maşşallah. Heralde ikimizinde eve cikinca sorunlari çok azaldi,hesabi kapatsammiki diye düṣündüm ama gün gelir bizim durumumuzda biri çikar ,biz nasil ihtiyacimiz vardi destege
Allaha emanet olun ,kolayliklar diliyorum ,kendinize iyi bakin

Bide ben daha 2 saat önce kullandim, sanki direk etki etti gibi geldi ,ikininca pirtlatiyo ,oglen cok kotuydu, ugrasiyodu bisey cikmiyodu. Bunu kullananlar burda mucize bisey diye anlattilar bize, eczanecide tavsiye etti verdi. CALMOSINE ismi. Resmini ekleyim bilmiyom orda varmi ama muadili vardir muakkak? Senin kullandigin bisey oldumu karin agrisi ,ṣiṣligi için?

Eklentiler

• 1000045871.webp
    1000045871.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 2
Eve çıkmanıza çok sevindim gözünüz aydın olsun çok mutlu oldum benimde kontrollere gitmekle geçiyor günlerim gastroenteroloji bölümüne gittim tpn den bu yoğun bakımda yağ gibi bişi varya ondan dolayı karaciğer enzimleri yüksek çıkıyormuş ilaç verdiler şurup değerler düşmeye başladı inşallah boke gider gaz damlasi için maflor kullanıyorum iyi geliyor çok şükür şu an rop ta 2 hafta sonra bakalım dediler 2900 oldu benim çocukta kilo alımı iyi diye reflüden suphelenmedi reflusu olan bebek.kilo.almaz dedi yinede kusmalari devam ediyor sarilikyaj da kurtulsak rahatlayacagim haftaya ultrasonu var safra yollarına bakicaz nöroloji ve kardiyoloji ye hala gidemedim kalça ultrasonuda yapamadim hala diğer şeylere igrasmaktan ben dışarı çıkarmaya çekiniyorum çok korumci ve pimpirikliyim Allah yardımcim olsun kendinize çok iyi bakın bebeğinizle bir ömür mutlu olun inşallah

Eve çıkmanıza çok sevindim gözünüz aydın olsun çok mutlu oldum benimde kontrollere gitmekle geçiyor günlerim gastroenteroloji bölümüne gittim tpn den bu yoğun bakımda yağ gibi bişi varya ondan dolayı karaciğer enzimleri yüksek çıkıyormuş ilaç verdiler şurup değerler düşmeye başladı inşallah boke gider gaz damlasi için maflor kullanıyorum iyi geliyor çok şükür şu an rop ta 2 hafta sonra bakalım dediler 2900 oldu benim çocukta kilo alımı iyi diye reflüden suphelenmedi reflusu olan bebek.kilo.almaz dedi yinede kusmalari devam ediyor sarilikyaj da kurtulsak rahatlayacagim haftaya ultrasonu var safra yollarına bakicaz nöroloji ve kardiyoloji ye hala gidemedim kalça ultrasonuda yapamadim hala diğer şeylere igrasmaktan ben dışarı çıkarmaya çekiniyorum çok korumci ve pimpirikliyim Allah yardımcim olsun kendinize çok iyi bakın bebeğinizle bir ömür mutlu olun inşallah
😊😊amin amin hepimiz inşallah Allaha emanet olun , inşallah hersey zamanla yoluna girecek.Rabbim yar ve yardımcımiz olsun👍👍👍

Ooo herkes evine annesinin kokusuna kavuşmuş bakıyorum :)
Nasılsınız prematüre anneleri yardımcı olabileceğim bir şey var mı ?
😁😁😁 çok ṣükür kavuṣtuk sonunda , bakiyom izliyorum sariliyorum doyamiyorum,çok güzelmis ya çok güzel.hiç uyumasin istiyorum bazen 😅😅😅
Tek ṣuanlik sorunumuz maske,deliriyo takinca çok agliyo. Toplam 3 saat takabilsem pıṣpıṣlayarak ṣükür ediyorum. Teknisyeni aradik geldi , doktorla konusup ayarini biraz kistilar ,onla alistirip sonra yüksek ayara derin uykuya gectikten sonra geçirin dediler ama pek degisen bisey yok. Inşallah zamanla ondanda kurtulacak ama sanki 1 ay en az ugrasacaz, cok kötü agliyor,yuregim dayanmiyor cigliklarina. Başka zaten hiç sesi yok ,ıkınma sesleri çok komik, çok gazi oluyo acayip ıkınıyo😆😆 , sütünü ver,gazini al,altini degistir, kendi kendine uyuyo,uyaniyo mirildaniyo,ellerini oynuyo geri kendi uyuyor maşşallah, sen demistinvya prematureler terbiye oluyolar servisde diye aynen öyle
eve gelen hemsire ders verdi gaz cikartma yontemleri fln,2 saate yakin kaliyolar biraz sıkıci olcak pek ihtiyacimiz yok gibi aslinda. bugün fizyoterapistede basladik haftada 1 gün. O çok faydali olcak gibi geldi. Inşallah maske hariç hersey böyle güzel gider..
Çok çok çok saol

Back
X