İnşallah tez zamanda eve çıkarsın nasıl durumlar geceleri uykusuzum annelik zor valla telefonu elime alacak zaman kalmiyor biraz gazlı bir bebek benimki
Inşallah büyük ihtimal cuma gunu cikacagiz. 4 gün anne babanin hastanedeki odada kalip, bizim bakmamizi istediler uyum için. Yarin baṣliyacagiz Inşallah 1 gece beraber , 2 gece anne ,1 gecede baba diye dusunuyoruz, bakalim yarin belli olacak. Degisimli yapacagiz.
Çok takismaya basladik onlar bizi begenmez biz onlari begenmez olduk iyice,taburculuk vakti tam geldi yani. Doktorla 90ml de anlasmistik sonrada 110ml yaptilardi acikinca isteyince verecegiz diye ama hiç öyle olmadi yani, günde 5 defaya indirmeye calisiyolar , duzenini bozdular bence , babasi gece gitmisti uyuyomus sonra uyanmis oda kucagina alip sütünü istemis vaktide yarim saat gecmisti guya arayi 5 saat tutmaya calisiyolarmis , bana resmen sikayet ettiler erken geldi ,o gelince kiziniz kokusunu biliyo uyaniyo falan diye , sonra bugun gunduz hiç uyumadi ,onu sikayet ettiler bizi yordu diye. Esimde sormus niye 5e indirdiniz öğün sayisini ,onlarda demis ya uyandirmayalim daha rahat uzun uyusun, oda delimisiniz siz degistirdiginizden beri uyumuyo ayrica altinida 5 defa degistirmeye basladiginizdan beri piṣik yara oldu her tarafi ,bize doktor boyle dememisti falan demis. Sonra cevirttirivermis hemsire yaa sutun içine katkiyi artirdik fln (yalan tam tersi yari yariya azalttilar) ne biliyim aṣiri çok inatlar,yada biz çok alismistik onceki servisimize,ordakinler melek gibiydiler çok asiri iyidik,halen her gün geliyolar sevmeye kizimizi. bide burda 3 ayri servis , 2 servis her 3 ayda full değişiyorlar yerleri hepsi yeni ve yaṣli.resmen inatlaŝiyoz bazen, hayirlisi Inşallah guzel gecer bu hafta geliriz evimize bi ṣekil.Yine uzattimda kisaca artik biktik biz ,evde çok ama cok daha iyi olacagimiza inaniyorum inşallah
Gaz zamani basladi artik , sütten sonra muakkak iyice genirtiyorum 3-4 defa ,gazini cikartiyorum iyice ama genede gaz bitmiyo ,ne yapsam bitmiyo , normal ,gaz olayi dipsiz bi kuyu. Renkten renke giriyo ikinirken ,uyutmuyo bide Artik kendisi sıkıntisiz gazini rahatca cikartabildigi zamana kadar cekeceksiniz diyolar.piṣigide dikkat et hiç bisey yokken bi günde full kizardi ,ikinci gün nerdeyse kanama evresine geçti, elinin altinda çinko bazli alkolsuz krem olsun.hastane Bepanthon pomade sürüyodu, hiç bi faydasi olmadi . Sonra hemen kendi labaratuarlarinda öğrenciler cinko bazli alkolsüz özel bi krem yapip onu sürdüler o çok iṣe yaradi,kuruyo çabuk ve kuruyunca pudra sürmüs gibi oluyor. ama ev için ayrica vermiyolarmis onu ne yazikki,sadece kalan varsa vercekler.bi anda bir iki günde bakilmayacak hale gelmisti , altini degistirken içim parcalaniyodu.iyilesmeye basladi çok ṣükür o kremle