çok ṣükür kavuṣtuk sonunda , bakiyom izliyorum sariliyorum doyamiyorum,çok güzelmis ya çok güzel.hiç uyumasin istiyorum bazen

Tek ṣuanlik sorunumuz maske,deliriyo takinca çok agliyo. Toplam 3 saat takabilsem pıṣpıṣlayarak ṣükür ediyorum. Teknisyeni aradik geldi , doktorla konusup ayarini biraz kistilar ,onla alistirip sonra yüksek ayara derin uykuya gectikten sonra geçirin dediler ama pek degisen bisey yok. Inşallah zamanla ondanda kurtulacak ama sanki 1 ay en az ugrasacaz, cok kötü agliyor,yuregim dayanmiyor cigliklarina. Başka zaten hiç sesi yok ,ıkınma sesleri çok komik, çok gazi oluyo acayip ıkınıyo

, sütünü ver,gazini al,altini degistir, kendi kendine uyuyo,uyaniyo mirildaniyo,ellerini oynuyo geri kendi uyuyor maşşallah, sen demistinvya prematureler terbiye oluyolar servisde diye aynen öyle
eve gelen hemsire ders verdi gaz cikartma yontemleri fln,2 saate yakin kaliyolar biraz sıkıci olcak pek ihtiyacimiz yok gibi aslinda. bugün fizyoterapistede basladik haftada 1 gün. O çok faydali olcak gibi geldi. Inşallah maske hariç hersey böyle güzel gider..
Çok çok çok saol