28 gün beyaz detox

Rzgrece 12 Subat - ?? Kilo
eymosumcum 12 şubat kilo=85,6
Elieli 12 subat 88.9
Gulenyuzumsunsen 71 kg
Suveybe13 12 subat 70 kg
Wendigo 69.9
Seymasevde 62.2
Turkuvaz- 88.6
Ebrarece49 71.9
Ayaklarim3kilo 82.3
Huzurbulmayolunda71.6
AhSen_yarim 81.500

12 şubat kilo=85,6
Elieli 12 subat 88.9
Gulenyuzumsunsen 71 kg
Suveybe13 12 subat 70 kg
Wendigo 69.9
Seymasevde 62.2
Turkuvaz- 88.6
Ebrarece49 71.9
Ayaklarim3kilo 82.3
Huzurbulmayolunda71.6
AhSen_yarim 81.500[/QUOTE]
Fattylamb 69.3

Kızlar üzgünüm ben giremiyorum ya

Ya kızlar bi gaza geldim dün görünce dedim ki Totoma güvenmiyorum ama dur bir deneyeyim sabah kalktım işe gittim 200 ml light süt içtim öğlen 1 porsiyon haşlanmış brokoli karnıbahar havuç Brüksel lahanası karışık yedim yanında bir kase light yoğurt saat 16:00 da düştüm bayıldım kan şekerim 53 çıktı gittim 3 çikolatayı ardarda yedim akşam da eve geldim sıcak bazlama arasına tereyağ sürüp yedim ben hergün sabah 2 açma gömen insanım yok mu bunun kolay yolu

Günaydın şekere beyaza töbeli sevgili topik.
Zaten 1 haftalık karbonhidrat diyeti yapıyordum şuan uyum sağlamak çok daha kolay oluyor.
Kahvaltıda yumurta ve hellim peyniri yedim yanında şekersiz yeşil çay

Günaydın
Dün cissiz bir gün geçirdim
Bugün sabah
2 haşlanmış yumurta,3 tane gün kurusu,3ceviz,peynir,Yeşillik,domates, salatalık

günaydın kızlar benim de ilk günüm iyi geçti sadece akşam biraz başım ağrıdı inşallah bu diyeti bozmayacağım
bu sabah 1 kk peynir ile 5 zeytin 1 bardak şekersiz çay yedim iş yerinde arkadaşlarım bir sürü poğaça filan getirmiş elimi bile sürmedim bu diyete uyacağım kararlıyım ayrıca bugün regl oldum inşallah cuma gününe kadar ödemim giderde tartıda fazla çıkmam

şeker orucu arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz öğlen ne yediniz ben yoğurtlu meze,köz ve salatadan oluşan salata bar yedim(10 çeşit dondurma kaşığıyla koyuyorlar)
ana yemekte biber dolması ve börek vardı o yüzden yemedim

Ben unutup iki parça bitter çikolata attım ağzıma

Yemek olarak öğlen bol baharatlı tavuk göğüs kısmından bide 250 ml ayran yaptım içtim
Aslında hiç kaçamağım yok

Yok kızlar ben bozdum resmen bugün atın beni başka zaman yaparım. Regli dönemim sapıttım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…