Çocuk Hastalıkları 28 aylık oğlum son bir haftadır gece veya gündüz altına kaçırıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
34
Oğlum 28 aylık.5 aydır bez kullanmıyoruz.rahat bir şekilde bezi bıraktık.gece de gündüz de zor olmadı. son bir haftadır altına kaçırmaya başladı.bazen söylüyor ama bazen se kaçırıyor.idrara da normale göre daha sık çıkmaya başladı.idrar tahlili yaptırdık enfeksiyon vs çıkmadı.

Erkek cocuklarinda idrar yolu enfeksiyonu olmayacağını anatomik olarak imkansiz olduğunu söylüyor doktor. 1 haftadir ara sira kacirmasi normal degil mi? Pardon 5 ay olmuş bırakalı. Su tüketimi nasıl? Bir artış var mi?

Benim kızımda bırakalı bı sene oldu. Bı arkadaşım demişti tuvalet eğitiminde bı ileri iki geri oluyo diye. Gercekten de ara ara gerileme olup tekrar duzeliyo. Mesela bı ara baya kaciriyodu bı ara da cisinin geldiğini soylemiyodu tutuyodu. Bence dert etmeyin düzelir

Çok teşekkür ederim.evet bu şekilde diyorlar hayırlısıyla büyütelim inşallah da dert bitmiyor ki

Allah korusun böyle aniden tuvalet alışkanlığı da bir değişiklik varsa şekerine baktırın bir de. Ha bence yaşı daha küçük olduğu için böyle dönemler olabiliyor diye düşünüyorum ama dediğim şey de olasi. Çevremden biliyorum

Sağolun doktorumuz ilk ona baktı çok şükğr problem yok hep üşütme vs sebepler yüzünden olduğunu düşünüyoruz.gece üstünü açmaya başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…