Tuvalet Eğitimi 28 aylik kizimin tuvalet egitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mecel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
35
3
Merhaba arkadaşlar
Kızım 28/aylık bide oğlum var 9 aylık havalar güzel gidiyor diye tuvalet eğitimine başlamaya karar verdim 4/gün oldu bir ilerleme yok tuvalete götürünce yapıyor öğleden sonra hep altına yapıyor tuvaletten çıkıyoruz bakıyorum 2 dk sonra altına yapmış karar veremedim acaba hazır degilmi oglumla beraber çok yordular beni devam etmelimiyim sizce

Kimse mesaj yazmamış ama bugün ilerleme kaydettikleri şimdiye kadar hic altına yapmadı sadece kakasini yaptı biraz kqlaninida tuvalete yaptı sabırlı olmak gerek sanırım

Biz de aynısını yapacağız malesef. mart 2013 doğumlu. geçen sene yavaş yavaş alıştırmaya başladım ama hazır değildi. Bu yaz inş başlayacağız tekrar. 1 ay ile 3 ay alışma süresi varmış. Alıştırma kilodu aldık biz. Ondan alabilirsin bu sayede her yere yapmaz ama çişini yaptığında da fark eder. Alamayacaksan kilot giydirip içine havluda koyabilirsin.

nasıl basarılı oldunuz bnm kızımda 27 aylık ama istemiyorum tuvalete yapmıycam diyor çok tedirginim yapmaz asla diye düşünüyorum (

nasıl basarılı oldunuz bnm kızımda 27 aylık ama istemiyorum tuvalete yapmıycam diyor çok tedirginim yapmaz asla diye düşünüyorum (
Simdilik kakayi tuvalete yapma konusunda kesin basari sağladık iki gündür huy değiştirdi kaçırmadan tuvaletini söylemiyor etrafdan duyduğum kadarıyla biraz daha uğraşmak lazim sabırlı ol diyorlar çok Yoruldum malum küçük oglumda var hergun makine açıyoruz sarıl sarıl istemiyoruz ama günde 4 5 defa kaciriyoruz çocuğun durumuna bakin istekli değilse zorlamayin bence biraz daha zamanı var demekki ben kızım çok istediği için bıraktım ama biraz daha beklesem iyi olurmuş diyorum simdi yani tam basari saglayamadik henuz

yani en geç mayısta başlıcam çünkü artık rahatsız oluyor ama tuvalete yapalım diyince olmaz diyor bakalım hayırlısı

yani en geç mayısta başlıcam çünkü artık rahatsız oluyor ama tuvalete yapalım diyince olmaz diyor bakalım hayırlısı
İnsallah gitmek ister yakin zamanda. Birde aile hekimliğinde biri ile konusmustum oda bir sure denemiş alismamis vazgeçmiş gece altı kuru kalkmaya başladı ozaman alıştı sende bekle çocuk istediği zaman kendi bırakıyor zaten demişti gece kuru kalkmaya basliyorlarmis bizimki henüz kuru kalkmiyor ama bakalim

aslında kızım gece uyanmadığı sürece altı kuru uyanıyor uyanınca sanırım çişini yapıyor buna da dikkat edeyim o zmn sagol cnm önerin için

Mrhb cnm bende oğlumu alıstırdıgımda ıkı yası tam dolmuştu deneyımlerım söyle oldu bır yasını doldurduğunda muzıklı lazımlık almıstım ve bı kac kıtap tuvalet egıtımı uzerıne sıfon sesı faln çıkarıyordu hemde popo sılmeyı faln gosterıyo kıtap cok hosuna gıtmıştı bakıp okurken tuvalete goturuyodum hep bak bu ses bu sıfondan gelıyo dıye sonra kendısı nın ılgısını cektı hep oturuyodu lazımlıgına bıde ben doğdu doğalı hep konuşurum bu konudada bebekken kaka yaptığında faln hep bu pıs eee sen bız bunu atıcaz artık gıbı on alıştırma hep yapardım sonra bezden tıksındı bızıde gördükçe ozendı benımkı oğlan olduğu ıcın babasının yanına yolladım arada tuvaletını yaparken ılgısını cektı ıkı yası dokdugundada gündüz hıc bezlemedım gecede alıştırma kılotu gıydırdım ıkıncı gunu kendısı soyledı şaşırmıştım tabı sonra cısını tutmayı öğrenene kadar cok unuttu yaptı ama. Normal netıcede ıkı haftada gece ve gunduz bırden alışmıştı..cnm bıde cocuklar kaka yapıcagı zmn onu görünce tuvalette ilk zamanlar kendı bedenlerınden bı organıymıs sanıp kaka yapmaya korkarlarmıs bıde bazı cocuk erken sınyal verır bazısı uzun sürer takıp etmen lazım cok ınat edıyosa ustelemeyın derım.. Belkı hazır degıldır bı arkadasın dedıgı gıbı once lazımlık sonra normal tuvalete gecıste sorun olmaz bencede bende banyoya onun tuvaletını koydum küçük tuvaletı gelınce oraya gıdıyo büyük tuvaletı gelınce bızım tuvalete gıdıyo adaptorunude kendı koyuyo:)) cok ta sevınıyo ınsallahh yardımcı olabılmısımdır Ztn havalarda ısınıcak yakında bı kac ay alıştırma yapsan sonra gecıs kolay olur dıye düşünüyorum tatlım..

Ha
Ha bu arada cnm başlayınca bırakmak ıyı degıl dıye duymuştun bende hemen benım oğlan soyleyınce sormayı bırakmıştım artık bı hafta sonra altına bıraz kacırıp oyle söylüyordu sonra tekrar takıbe aldım duzeltdi şükür geceleyınde ben hıc tuvalete kaldırmıyorum kendısı kalmadığı sürece cok şükür arada yaptıgıda oluyo ama genelde kuru kalkıyoruz :)yardımı olur ınsallahh bunların sıze :)

Bıde her tuvaletını yaptığında ödül verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…