28+5 haftamızda bebeğim 1150gr???

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
arkadaşlar bebeğim1150gr gebelik haftamız 28+5 doktorum 1300gr civarı olması gerekiyordu diyor:KK43:... sizce nasıl? sizin bebekleriniz ne kadar? birde ne yersem bebeğime yarar?? küçük doğsun istemiyorum... bebeğimi nasıl besleyebilirim? fikri olan var mı???:KK49::KK49::KK49:

canım önümüzdeki hafta 28 haftaya girecem ve doktora gidecem bakalım benim ki ne diyecek şu an hiç bi fikrim yok malesef

arkadaşlar bebeğim1150gr gebelik haftamız 28+5 doktorum 1300gr civarı olması gerekiyordu diyor:KK43:... sizce nasıl? sizin bebekleriniz ne kadar? birde ne yersem bebeğime yarar?? küçük doğsun istemiyorum... bebeğimi nasıl besleyebilirim? fikri olan var mı???:KK49::KK49::KK49:

canım benim bebişim 28.haftamda 1.350 gramdı yani normal kilosunda gidiyor hep ama bence seninki de çok düşük kiloda değil ki
internette bakarsan bu hafta için olması gereken kilo 1.100 gram civarında diyor
ne yemen gerektiği konusunda ben her gün mutlaka yediklerimi söyliyeyim sana 4, 5 ceviz,kuru kayısı,kuru incir, süt, yoğurt ve hergün 1tane haşlanmış köy yumurtası, mevsimine göre de meyve yerim gerisi canım ogün ne isterse onu yerim...
ama sana şunu söyliyeyiim canım anne ne kadar yerse yesin bazı bebekler zayıf oluyo bazende bakıyorsun sağlıklı bişeyler yemeyen annenin bebeği kilolu oluyo kan akışı ile ilgiliymiş yani bebeğin plesentasının bebeği iyi besleyip besleyemmesi ile ilgili

bu arada canım unutmadan çok önemli bişey daha var hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından dolayı çok önemli özellikle buna dikkat etmelisin
bu yatış pozisyonu bebeğinin daha iyi beslenmesini sağlayacaktır

canım önümüzdeki hafta 28 haftaya girecem ve doktora gidecem bakalım benim ki ne diyecek şu an hiç bi fikrim yok malesef
umarım çok sağlıklıdır bebeğin:KK16:

canım benim bebişim 28.haftamda 1.350 gramdı yani normal kilosunda gidiyor hep ama bence seninki de çok düşük kiloda değil ki
internette bakarsan bu hafta için olması gereken kilo 1.100 gram civarında diyor
ne yemen gerektiği konusunda ben her gün mutlaka yediklerimi söyliyeyim sana 4, 5 ceviz,kuru kayısı,kuru incir, süt, yoğurt ve hergün 1tane haşlanmış köy yumurtası, mevsimine göre de meyve yerim gerisi canım ogün ne isterse onu yerim...
ama sana şunu söyliyeyiim canım anne ne kadar yerse yesin bazı bebekler zayıf oluyo bazende bakıyorsun sağlıklı bişeyler yemeyen annenin bebeği kilolu oluyo kan akışı ile ilgiliymiş yani bebeğin plesentasının bebeği iyi besleyip besleyemmesi ile ilgili
hhmmm çok teşekkür ederim:KK16: yok aslında bebeğim çok geri değil ama işte doktorum biraz daha dikkat etmelisin deyince panik yaptım sanırım birde ben kilolu hamile kaldım dr bana fazla kilo alma dedi ve ben yiyebildiğim zamanlarda çok dikkat ettim ...ilk defa haftasına göre birazcık zayıf dedi... buyüzden üzülüyorum kendimi çok kısıtladım kilo almayım diye ama artık yok bebeğim iyi olsun gerisi problem değil... yemeyi yine abartmayacağım fakat artık daha dikkatli davranacağım ... çok teşekkürler kurular çok iyi fikir oldu:KK16: yumurta ve sütü yoğurdu bende hergün mutlaka yiyorum:KK49::KK49::KK49:

bende dün geldim kontrolden
28+3 kilosu 1295 gram
bence seninkide çok düşük değil yani
bu haftalarda 900-1900 gram arası normal diye biliyorum
düzenli ceviz kivi muz ye
bide harnup pekmezi bebeği büyütüyor dene bi istersen

bende dün geldim kontrolden
28+3 kilosu 1295 gram
bence seninkide çok düşük değil yani
bu haftalarda 900-1900 gram arası normal diye biliyorum
düzenli ceviz kivi muz ye
bide harnup pekmezi bebeği büyütüyor dene bi istersen
çok teşekkürler okuyunca yazılanları moralim düzeldi vallahi... pekmez çok iyi fikir teşekkürler :KK16:

muz da bebeğe kilo aldırıyo diye duymuştum. ama bence sizin bebeğin kilosu çok normal.

canım bende dün kontrole gittim 1100 gr dedi doktor normal dedi bana sana neden öyle dedi anlamadım

canım bende dün kontrole gittim 1100 gr dedi doktor normal dedi bana sana neden öyle dedi anlamadım
kontrole gittiğimiz haftalarda aynıymış aslında ama başka bir doktorun normal dediğini duymak gerçekten iyi geldi teşekkürler:KK34: işin aslı çok önemli değil ama 1300gr civarı olması gerekiyordu demişti doktorum... benim annemin vücüdu bebeği beslemezmiş 3 kardeşiz en iyi kiloyla doğanımız 1700gr üstelik hepimiz günümüzde doğmuşuz... korkum ve paniğim bundan:18: ama bugün tekrar kontrolüm var bakalım bugün ne diyecek doktorumuz... teşekkürler tekrardan canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:KK49::KK49::KK49:

bayanlaaaar doktorumdan geliyorum şimdi tam 30 haftalığız veeeee bebeğim 1563gr geldi çok normal bu hafta dedi doktorum çok mutluyum :KK76::KK76::KK76: ama bebeğime kilo aldırabilmek için bende bir haftada 1 kilo almışım:KK53: :KK49::KK49::KK49:

çok sevindim canım neyse bebeğin büyüsünde kiloyu verirsin nasıl olsa sağlıkla kucağına al yeter ki inş

Canım ben de bugün 28+5 günlük hamileyim.Dün (28+4) doktora gittim bebeğim 1242 gr ve gayet güzel dedi doktorum.Hatta oğlumun yanakları dolgun old. için tosuncuk bile dedik yani :KK1: Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:
bugün kontrole gittim 30+4 günlük gebeyim bebegim 1465 gr bu hafta için düşük bir kilo mudur :KK43:(

çok sevindim canım neyse bebeğin büyüsünde kiloyu verirsin nasıl olsa sağlıkla kucağına al yeter ki inş

teşekkürler canım sağlıklı olsun inşallah bebeğim zamanında doğsun da gerisi hiç önemli değil bir şekilde verilir kilolar :KK34:

Canım ben de bugün 28+5 günlük hamileyim.Dün (28+4) doktora gittim bebeğim 1242 gr ve gayet güzel dedi doktorum.Hatta oğlumun yanakları dolgun old. için tosuncuk bile dedik yani :KK1: Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...

amiiin inşallah :21: benim bebeğime 100-150gr geri gibi duruyor kilosu demişti 28+5te 1150gr idi bu hesaba göre sizinki gayet iyi ama dün doktorumda inanamadı artışa:KK1: herşeyimiz normalll bebeğimde dün 1563gr idi :KK9:

bugün kontrole gittim 30+4 günlük gebeyim bebegim 1465 gr bu hafta için düşük bir kilo mudur :KK43:(

ben 30+0 da gittim kontrole... ultrasona girmeden önce sordum bugün kaç kilo olmalı diye :KK3: 1400gr civarı demişti bebeğinizin kilosu bu hesaba göre çok iyi :KK16: sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahhhhh:KK9:

bebeğini büyütmenin en etkili yolu et yemektir.. yanında salata ve abertmadan bulgur pilavı yemelisin faydasını göreceksin

X