• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28+5 hafta gebelik bebek kilosu 😔

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
38
32
Merhaba herkese
Öncelikle 3. Haftadır hastanede gözetim altındayım, rahim ağzı kısalığı nedeniyle erken doğum yapabilirsin dediler. Bugün ultrason kontrolü vardı bebeğin kilosunun biraz düşük olduğunu söyledi iki hafta sonraya randevu verdi. Çok üzülüyorum 😔 bebeğim Şuan 1130 gr 28+5. Aslında iyi de yiyorum ama tiroid hastası olduğum için o mı etkiliyor tam bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba herkese
Öncelikle 3. Haftadır hastanede gözetim altındayım, rahim ağzı kısalığı nedeniyle erken doğum yapabilirsin dediler. Bugün ultrason kontrolü vardı bebeğin kilosunun biraz düşük olduğunu söyledi iki hafta sonraya randevu verdi. Çok üzülüyorum 😔 bebeğim Şuan 1130 gr 28+5. Aslında iyi de yiyorum ama tiroid hastası olduğum için o mı etkiliyor tam bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı?
Canım bebeğe kilo aldıran besinler yemeğe çalış
Kaşar et yumurta avokado yeşillik tahin pekmez
Bunlar bebeğe kilo aldırır
Bende de tiroid çıktı gebelikte şuan ilaç alıyorum onun etkilediğini sanmıyorum tabi doktor neder bilmiyorum

Back