• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 28.08.2013 de Nişanımız oldu...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar olan biteni biliyordunuz işte herşey ağustosayı içinde oldu.Nişanlım 15inde yıllık izne ayrıldı.16 sısabahı bizim evde idi.Tüm gece yol geldi.Ailemle tanıştı.İki gece bizde kaldı 3.sü gün anne ve babası geldi onlarda bir gece kaldı sonra hepsi birlikte döndüler.Babam aileyi sevdi sevgilimi zaten beğendi yani hiçbirşey korktuğum gibi olmadı ama eksik olan birşeyler vardı.Neyse onlar gittiktten bir kaç gun sonra bizde yollara düştük.Babam onların orayı ailesini evini görücem sonra yüzük dedi.Git git bitmiyor yol yahu canımdan cançıktı.14 saat sonra gideceğimiz yere vardık şükür ki.İyi karşıladılar köy de oturuyor ailesi.Çok sıcak insanlar.Gel gelelim nazar mı oldu nedir.Ben oralarda merdivenlerden düştüm bacak morardı.Resmen sakat aldım rezil olmak ayrı birşey.Sevgilimin kızkardeşi ilede pek ısınamadık.Benim moraller alt üst tabi.Ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar oralarda.Meğerse ertesi gün adetim geldi.Huysuzluk bundanmış....(UMARIM ÖYLEDİR)
Biz de orada bir gece kaldık.Evlenince oturacağımız evimizi gördüm.Bayıldım bayıldım....Onunla mutlu olacağımıza inanıyorum canı gönülden.Ailesine ve o kültürede az buçuk uyum sağlamaya çalışırsam olur diye düşünüyorum... İşte biz geldik oradan evimize.Sevgilimde bizimle birlikte geldi.2 3 hazırlık yaptık büyük nişana çevrildi bizim aile arasında takılsın dediğimiz olay.Sonra ailesi geldi nişan günü sabah.tam 18 kişi....Nişanımız oldu yüzüklerimizi benim isteğim üzerine hoca taktı dua okuyarak.
Onların orada gndüzden başlarmış nişan düğün saat 7 oldu akşam başladı onların taraf hanı kımse gelmıyor demeye erken diyoruzx daha yok huysuzlnadılar bizim burda saat 9 da ancak başlıyor.Neyse danstan once onların tarafın halay cekmesı benı bır sınır ettı.Neysekı oynadıkca duzeldı moraller.Nısandan sonra sevgılım yıne bızde kaldı.Yıllık ıznıne ıkı uc gun kala bıtmesıne gitti.Ikı gundurde calısıyor.Onu sevıyorum.Darısı basınıza kızlar....

Back