275cc silikon taktıranlar buraya lütfen☺️☺️

Merhaba violet benim de sıkıntım bütçe yoksa ne ağrıdan ne izden korkuyorum. Ogrenciyim ve biriktirmeye çalışıyorum. Devlet hastanelerinde her isteyene yapılıyor mu yoksa hastalık vs halinde mi yapıyorlar?

Vallahi arkadaşlar ben 275 cc taktırdığıma çok pişmanın daha bir ay oldu ve gözüme küçük geliyor keşke 3255 cc veya 350 cc veya 330 cc ultra HİGH profil taktırsaydım kendimi yiyip bitirdim artık düşünmekten sanırım 2 veya. 3 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Sakın 300 cc den aşşağı taktırmayın bence

Benimkinden daha buyuk gorunuyor sizinkinler ben tekrar yaptiririm herhalde bu beni tatmin etmedi
Canım merhaba ben profilde bir resim gördüm ama acamiyorum uzaktan görebiliyorum gayet hoş duruyor küçük falan deil senin mi resim yani 250 ye göre gayet iyi konuyu tam bulamadım ama göğüs yapın vardı galiba bide boy kilo öğrenebilir miyim

Arkadaşlar kas altı yaptırıp ta küçük gelen varmı gözüne benim gibi banada 300 cc koydular yuvarlak high kas altı olduğu için kas üstünden daha küçük dururmus

Bende 275 cc dusunuyorum beni ekler misin, fotograflarini gormek isterim

Bende 275 dusunuyorum minyonum ve hic dokum yok beni izler misin

Bende kucuk silikon dusunuyorum beni eklermisin fotolarina bakabilir miyim

Benide takip eder misin fotograflarini gorebilir miyim. Ben seni takibe aldim

Dual yöntem bu bahsedilen;ama dr kendi karar verecek yönteme tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…