- 8 Haziran 2016
- 17
- 14
-
- Konu Sahibi sardunya2013
Merhaba violet benim de sıkıntım bütçekorkudan değil benim maddiyattan.biriktiriyorum.zaten özelde yaptıramicam o kesin.şu an ancak 4 bin oldu.busenden daha fazla da ertelemek istemiyorum.ben ankaradayım inşallah beni anlayan istediğim gibi bir doktorla karşılaşırım.
isteyen herkes yaptırabiliyor diye biliyorum.Merhaba violet benim de sıkıntım bütçeyoksa ne ağrıdan ne izden korkuyorum. Ogrenciyim ve biriktirmeye çalışıyorum. Devlet hastanelerinde her isteyene yapılıyor mu yoksa hastalık vs halinde mi yapıyorlar?
İnşallah öyledir canımisteyen herkes yaptırabiliyor diye biliyorum.
Canım merhaba ben profilde bir resim gördüm ama acamiyorum uzaktan görebiliyorum gayet hoş duruyor küçük falan deil senin mi resim yani 250 ye göre gayet iyi konuyu tam bulamadım ama göğüs yapın vardı galiba bide boy kilo öğrenebilir miyimBenimkinden daha buyuk gorunuyor sizinkinler ben tekrar yaptiririm herhalde bu beni tatmin etmedi
Bende 275 cc dusunuyorum beni ekler misin, fotograflarini gormek isterimArkadaşlar ben 10 gün önce kas zarı altı yöntemiyle 275 cc silikon koyularak ameliyat oldum aşşağı yukarı ödemimin çoğu gitti gibi çünkü ameliyattan önceki kiloma indim şuan ameliyattan sonra 54 geliyordum 10 gün içinde 51 kiloya düştüm. Ameliyat olmadan önce çok büyük istemedim hiç vücuduma uygun silikon istiyordum. Çünkü minyon tipliyim boyum 1.57 kilom 51 doktorumda 250cc ve 275 cc arası denicem dedi. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Göğsüm çok doğal duruyor silikonum yuvarlak HİGH profil takıldığı halde öyle top gibi durmuyor aynı meme şeklinde yani damla gibi. Umarım çok küçülmez heralde hep acaba sahamı büyük olmaydı diye kafaya takıyor insanSizlerin Nasıl paylaşabilirmisiniz
Bende 275 dusunuyorum minyonum ve hic dokum yok beni izler misinArkadaşlar ben 10 gün önce kas zarı altı yöntemiyle 275 cc silikon koyularak ameliyat oldum aşşağı yukarı ödemimin çoğu gitti gibi çünkü ameliyattan önceki kiloma indim şuan ameliyattan sonra 54 geliyordum 10 gün içinde 51 kiloya düştüm. Ameliyat olmadan önce çok büyük istemedim hiç vücuduma uygun silikon istiyordum. Çünkü minyon tipliyim boyum 1.57 kilom 51 doktorumda 250cc ve 275 cc arası denicem dedi. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Göğsüm çok doğal duruyor silikonum yuvarlak HİGH profil takıldığı halde öyle top gibi durmuyor aynı meme şeklinde yani damla gibi. Umarım çok küçülmez heralde hep acaba sahamı büyük olmaydı diye kafaya takıyor insanSizlerin Nasıl paylaşabilirmisiniz
Bende kucuk silikon dusunuyorum beni eklermisin fotolarina bakabilir miyimArkadaşlar ben 10 gün önce kas zarı altı yöntemiyle 275 cc silikon koyularak ameliyat oldum aşşağı yukarı ödemimin çoğu gitti gibi çünkü ameliyattan önceki kiloma indim şuan ameliyattan sonra 54 geliyordum 10 gün içinde 51 kiloya düştüm. Ameliyat olmadan önce çok büyük istemedim hiç vücuduma uygun silikon istiyordum. Çünkü minyon tipliyim boyum 1.57 kilom 51 doktorumda 250cc ve 275 cc arası denicem dedi. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Göğsüm çok doğal duruyor silikonum yuvarlak HİGH profil takıldığı halde öyle top gibi durmuyor aynı meme şeklinde yani damla gibi. Umarım çok küçülmez heralde hep acaba sahamı büyük olmaydı diye kafaya takıyor insanSizlerin Nasıl paylaşabilirmisiniz
Beni izler misin, bende 275 cc dusunuyorum cok mu kucuk olur diye kaygilarim varBenim de 275cc ama bandajlı henüz ve müthiş ağrılarım var. Bakalım ilerleyen günlerde sonuçları yazarım
Benide takip eder misin fotograflarini gorebilir miyim. Ben seni takibe aldimBen eser aydoğdu hanımefendiye oldum 250cc uygun görmüştü ama ameliyat sırasında 275 cc koymuş. Aslında olmadan doğal çok büyük istemiyorsun olunca acaba sahamı büyük oltaydı diye pişmanlık yalıyorsun. Ben doktoruma 300 cc istediğimi söylemiştim kendisi 300 cc elegelebileceğinş dokuma uygun olmadığını söyledi. Doktorumdan ve yöntemimden çok memnunum fakat boyutunda karmaşıklık yaşıyorum umarım geçer
4 gün benimde;kasaltı 275 ccSiz nezaman oldunuz hangi yöntemle. Benimde 13.günüm
Dual yöntem bu bahsedilen;ama dr kendi karar verecek yönteme tabikikas zarı altı dedikleri yarısını kas zarına yarısını kas zarı üstüne olan yöntem mi?bi yakınım da söyledi hiç ağrım olmadı diye.çatlicam nerdeyse benim için hangi yöntemin uygulanabileceğini öğrenmek için.daha var benim göğüslere kavuşmama.
Ağrı durumun nasıl 13. Gün içinSiz nezaman oldunuz hangi yöntemle. Benimde 13.günüm
Bnm 15 günüm ağrı yok denecek kadar az ama sıkıntım gözüme büyük geliyo küçülürmü acaba işşlh küçülüBenim daha 1günüm. Kasaltı oldu
Ağrım yok denecek kadar az;ama bunlar gözüme büyük geliyo küçülürmüki ;işşllh küçülürAğrı durumun nasıl 13. Gün için