275cc silikon taktıranlar buraya lütfen☺️☺️

sardunya2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
248
105
Arkadaşlar ben 10 gün önce kas zarı altı yöntemiyle 275 cc silikon koyularak ameliyat oldum aşşağı yukarı ödemimin çoğu gitti gibi çünkü ameliyattan önceki kiloma indim şuan ameliyattan sonra 54 geliyordum 10 gün içinde 51 kiloya düştüm. Ameliyat olmadan önce çok büyük istemedim hiç vücuduma uygun silikon istiyordum. Çünkü minyon tipliyim boyum 1.57 kilom 51 doktorumda 250cc ve 275 cc arası denicem dedi. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Göğsüm çok doğal duruyor silikonum yuvarlak HİGH profil takıldığı halde öyle top gibi durmuyor aynı meme şeklinde yani damla gibi. Umarım çok küçülmez heralde hep acaba sahamı büyük olmaydı diye kafaya takıyor insan Sizlerin Nasıl paylaşabilirmisiniz

merhaba benim boyum 163 kilom 60. 275 benim de 3 yıl falan oldu. benim gerçekten çok ihtiyacım vardı yok denecek kadar küçüktü daha doğrusu doku vardı ama içi boş gibi görünüyordu. Tabi insan olmadığı için o hevesle olduğu kadar büyük olsun istiyor. doktorum böyle önermişti ilk zamanlar senin gibi acaba daha mı büyük olsaydı diyordum ama emin ol ki zamanla oturdukça gözün vucudun alıştıkça memnun kalacaksın. Bir daha yaptırırsam 200 yaptırıcam çünkü bu sefer de göğsümle ön plana çıkıyor olmaktan acayip sıkıldım ne kadar kamufle etsem de malum illa ki dikkat çekiyor :)

nerde oldunuz doktorunuz kim acaba?ben de minyonum benim boy 152,kilom 52 üst beden alt bedene göre daha zayıf.doğum veya kilo alıp verme gibi bir durumunuz olmuşmuydu.ben bi doğum yaptım ve çok kilo vermekten içi boş bir deri kaldı.küçük istemiyorum ama kocaman bir göğüste olsun istemem.dikişler belli oluyor mu?

Ben daha taktırmadım ama küçük cc ve kas zarı altı isteyen biri olarak yorumlarınızı merakla takip ediyorum.

S sudan cicek sizin epey olmuş, protezlerin ağırlığını hissetmekten değil sanırım görüntüden dolayı küçültmek istersiniz yeniden ameliyat olsanız? Ben de memelerin fazla ön plana çıkmasını ve dikkat çekmesini istemiyorum. Zaten kıskanç bir kocam var, yakamı çekiştirip durmasın adam.

Ben eser aydoğdu hanımefendiye oldum 250cc uygun görmüştü ama ameliyat sırasında 275 cc koymuş. Aslında olmadan doğal çok büyük istemiyorsun olunca acaba sahamı büyük oltaydı diye pişmanlık yalıyorsun. Ben doktoruma 300 cc istediğimi söylemiştim kendisi 300 cc elegelebileceğinş dokuma uygun olmadığını söyledi. Doktorumdan ve yöntemimden çok memnunum fakat boyutunda karmaşıklık yaşıyorum umarım geçer

Benim göğüs ucu kedisiyle yapıldı şuan belli tabii ama kahverengi kısımda kaldığı için Zaman'la belli olmuyormuş. Bu arada yarım ay şeklinde 2-3cm kesik var

İnşallah sende biran önce olursun violet. Ben 2 senedir erteliyorum korkularım vardı ama boşuna ertelemişim keşke dağa önce yaptırsaymışım. Sende erteleme
korkudan değil benim maddiyattan.biriktiriyorum.zaten özelde yaptıramicam o kesin.şu an ancak 4 bin oldu.busenden daha fazla da ertelemek istemiyorum.ben ankaradayım inşallah beni anlayan istediğim gibi bir doktorla karşılaşırım.

aslında ameliyat olmak isteyen aynı şehirde olan arkadaşlar buluşup gün gibi her ay birimiz ameliyat olsak süper olur.dahice fikirlerim.valla bu ameliyat aşkı insana herşeyi düşündürüyor

S sardunya2013 fotoğrafınız varsa öncesi sonrası durumunuzu görebilir miyim acaba? ben de kas zarı altı ve küçük protez düşünüyorum. duruşunu merak ediyorum. burada gördüğüm tüm protezler kas altı. ayrıca benim de emzirmeden dolayı üst tarafı boşalmış durumda. kendi durumuma yakın bulduğum için uygun görürseniz sonuçlarınızı merak ediyorum.

Ben resim yüklemedim henüz göğüs ucumda bandajlarım var şöyle diyim şuan avuçlarımdan taşabilecek büyüklükte. Aslında en önemli benim öyle top gibi durmuyor normal meme şeklinde çok doğal duruyor diri ama doğal

Süper fikirmiş
Demi neden olmasın. Ankarada ameliyat olmak isteyen 5kisi. Buluşup belirledigimiz doktora muayene olcaz.5kisi doktorun verdiği tarihe göre ameliyat oluruz.ameliyat günü diğer 4kisi destek için ameliyat olanın yanında da olmuş oluruz. Vee birikmeyen ve bitiktirmekte zorlsndigimiz parayi da böylelikle halletmis oluruz.

Harika harika harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…