275cc silikon taktıranlar buraya lütfen☺️☺️

Geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçer benim kaszarı altı olduğu için nerdeyse hiç Ağrı'm olmadı
kas zarı altı dedikleri yarısını kas zarına yarısını kas zarı üstüne olan yöntem mi?bi yakınım da söyledi hiç ağrım olmadı diye.çatlicam nerdeyse benim için hangi yöntemin uygulanabileceğini öğrenmek için.daha var benim göğüslere kavuşmama.

O yazdığınız ikili plan denilen dual plan. Yarısı kas altı yarısı kas üstü oluyor ama bence kas altı yöntem.

Kas zarı altı da aslında kas üstü demek. Benim gittiğim doçent, eee biz zaten kas üstü silikonu hep zarın altına koyarız zaten ki bu yeni bir yöntem değil. Fasya altı diye bir yöntem olamaz. O incecik bir zar zaten dedi.

Ya arkadaslar ben 275 ile cok mutsuz oldum cok kucuk geliyor bunlar gozUme elime..keske high profil olsaydi diyorum..

Bende yeniden yaptırmayı düşünüyorum 2-3 sene sonra bari biraz kullanayım bunu ama birdahaki sefere 325 cc düşünüyorum

bidaha yaptırmaya nasıl cesaretiniz var. benim 8.günüm hala baskı ve ağrım var.ve hala yataktan kalkrken acı çekiyorum.

Benim hiç Ağrı'm olmadı nightwalk bildiğim kadar şeninde kasüstüydü. Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti aslında ağrı eşiğimde çok düşüktğr benim. Bilemedim sen neden ağrı ve baskı çekiyorsun benim 3. Haftam doldu ilk 3-4 gün sadece sızlamam ve gerginlik oldu oda çok fazla değil 2-3 tane ağrı kesici kullandım sadece. Neyse umarım biran önce geçer ağrıların

nightwalk seninki kas altıymış pyüzden sıkıntın olması normal benim kas zarı altı olduğu için neredeyse sıfır ağrıydı. Yöntemimden dolayı birazda 2. Ameliyata cesaret edebilşyorum

Canım senin doktorun kimdi

Bi de saçlarımı arkadan toplarken tam arkaya gitmiyo sanki kolum yine ağrıyo. Yani öyle ağrı eşiği düşük bi insan da değilim ama anlamadım ya kasaltı olsam ölcekmişim heralde. Başka kasüstü böle olan var mı bilmem

nightwalk benimde kaszarı altı ama maşallah diyeyim kendime hiç Ağrı'm olmadı hastaneden çıkacağım gün doktorumun asistanı gelsi kollarımı yukarı kaldırttı yani ilk günden beri saçlarımı kendim topladım hareket kısıklığıyım hiç olmadı sadece ağır kaldırma birşey itme dedi . 15.gün tekrar kontrolüm vardı artık arabada kullanabilirsin cam silme hariç ev süpürme viledayla silme yapabilirsin dedi.pazartesi 1. Ayım dolacak pazartesinden sonra yüzüstü yatabileceğimi söyledi ve sporcu sütyeninide çıkarabilirsin dedi ama ben hemen çıkarmıcam. Ayın 27 sinde tekrar kontrolüm var ondan sonra geçerim sütyene birde bana masajda vermedi iyi oldu aslında zaten şimdiden yumuşak. Acaba senin kasaltımı yanlış anlamış olabilirmisin çünkü kasüstünde çok ağrı hareket kısıtlılığı olmuyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…