- 21 Haziran 2013
- 248
- 105
-
- Konu Sahibi sardunya2013
Geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçer benim kaszarı altı olduğu için nerdeyse hiç Ağrı'm olmadıBenim daha 1günüm. Kasaltı oldu
kas zarı altı dedikleri yarısını kas zarına yarısını kas zarı üstüne olan yöntem mi?bi yakınım da söyledi hiç ağrım olmadı diye.çatlicam nerdeyse benim için hangi yöntemin uygulanabileceğini öğrenmek için.daha var benim göğüslere kavuşmama.Geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçer benim kaszarı altı olduğu için nerdeyse hiç Ağrı'm olmadı
kas zarı altı dedikleri yarısını kas zarına yarısını kas zarı üstüne olan yöntem mi?bi yakınım da söyledi hiç ağrım olmadı diye.çatlicam nerdeyse benim için hangi yöntemin uygulanabileceğini öğrenmek için.daha var benim göğüslere kavuşmama.
Canım senin doktorun kimdiBenim hiç Ağrı'm olmadınightwalk bildiğim kadar şeninde kasüstüydü. Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti aslında ağrı eşiğimde çok düşüktğr benim. Bilemedim sen neden ağrı ve baskı çekiyorsun benim 3. Haftam doldu ilk 3-4 gün sadece sızlamam ve gerginlik oldu oda çok fazla değil 2-3 tane ağrı kesici kullandım sadece. Neyse umarım biran önce geçer ağrıların
nightwalk seninki kas altıymış pyüzden sıkıntın olması normal benim kas zarı altı olduğu için neredeyse sıfır ağrıydı. Yöntemimden dolayı birazda 2. Ameliyata cesaret
Sardunya benim kasüstüymüş. Ben kasaltı sanıyodum çünkü ameliyattan önce öyle demişti dr.ama bandajları çıkartmaya gittiğimde kasüstü yaptık dedi
Ben resim koymadım canım. Benim çok ağrım oldu. Bugün 13.günüm ama hala böle dar bi body falan giydiğimde taş varmış gibi baskı oluyo.Seninde 275 ccnightwalk resmini görmek isterim benimde 275cc