Kızlar ben de 8 şubatta mı test yaptırsam diyorum şimdi siz böyle deyince.. ama 8 Şubat cumartesiye denk geliyor, cumartesi de yapılır mı test?8şubat canım. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
Kızlar test yaptım bi bakın Allah aşkına bana baya soluk geldi korkuyorum bugün 7.gün sizce kan versem kaç çıkar
Kadın doğum acil varsa yaparlar. Doktorunuz cuma girişini yapsın, ctesi kan verebilirsinKızlar ben de 8 şubatta mı test yaptırsam diyorum şimdi siz böyle deyince.. ama 8 Şubat cumartesiye denk geliyor, cumartesi de yapılır mı test?
Hayırlı olsun canım. Solukluğu içilen su miktarına göre değişirKızlar test yaptım bi bakın Allah aşkına bana baya soluk geldi korkuyorum bugün 7.gün sizce kan versem kaç çıkar
İki saat hiç bir şey içmeden yaptım canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydım inşallah devam eder sağlıklıca yaHayırlı olsun canım. Solukluğu içilen su miktarına göre değişir
Olabilir benim 5. Gün embriyosuBilmem 3 günlük embriyolardı belki ondandır
Belki yine söyleseniz olurBen yarın olacağım keşke 2 embriyo da ısrar etseydim belki ikizim olurdu ikiz çok istiyordum
Canım sen transfer masasındayken hazırlanıyor. Masa da doktor tekrar sordu bana . İkiz gebelik olabilir diyeEşim istemiyor zaten transfer zamanı ya eğer iki deseydim dondurulan embriyoları belki hazırlarlardı neye göre hazırlanıyor bilmiyorum ama işte
He onu bilmiyordum bizim Dr de ikize karşı anlamadım ilk deneyeceğim ya bu tutmazsa ikincide belki yaparız diyordurCanım sen transfer masasındayken hazırlanıyor. Masa da doktor tekrar sordu bana . İkiz gebelik olabilir diye
Sen kalbini dinleHe onu bilmiyordum bizim Dr de ikize karşı anlamadım ilk deneyeceğim ya bu tutmazsa ikincide belki yaparız diyordur
Kesinlikle nasibin nerden geleceğini bilemeyizSen kalbini dinle
Evet bence de kalbini dinle, bazen tek embriyodan bile ikiz oluyor..Sen kalbini dinle
Çoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallahHe onu bilmiyordum bizim Dr de ikize karşı anlamadım ilk deneyeceğim ya bu tutmazsa ikincide belki yaparız diyordur
Ebet tek hayalim Şuan o sağlıklı olsun tutunsun annesine bebeğimEvet bence de kalbini dinle, bazen tek embriyodan bile ikiz oluyor..
Kesinlikle tamamlana anne karnında bitiyor anne ne kadar sağlıklı olsa bebekler o kadar sağlıklı yürünür ve büyürÇoğul gebelikler riskli diyorlar bazı doktorlar.. ben de iki embriyo transfer ettirdim sağlıkla gelirler inşallahçok çok riskli olsa kanun iki embriyo transferine zaten izin vermezdi diye düşünüyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?