27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Güzel olacak güzel düşün bebişin seninle . Sana sımsıkı tutundu. Bugün bebişine sarıl yat. Yarın keseyi ne zaman göreceğim heyecanı başlayacak
Yaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)

Yaaaaa canım benimmmm. Cok tesekkur ediyorum. Insallah oyle olur. Dilerim senin de pozitif olsun. Yarın yazarım. Hiç umudum yok ama olsun:)
Aminnnn canım Allah var, umutsuzluk yok. Doktorun birinden duydum. Eğer bebişiniz düşüyor ya da olmuyorsa sevinin, çünkü engelli ya da hayatı boyunca yatan birine bakmak hem maddi hem manevi çok zor. O yüzden olanda da olmayanda da vardır bi hayır. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, oldu sevincini hepimize nasip etsin

Arkadaşımında bebişi tüp bebekle oldu. 6 sene olmadı bebişi. Şuan 3 buçuk yaşında falan ama yürüyemiyo, konuşamıyor.her zaman diyor sağlıklı olsaydı evimi dağıtıp oyuncak oynayabilseydi diye. O yüzden üzülmek yok. Demek ki ikisi de bizim için hayırlı. İkinciyi transfer ettireceklerdi. Şuan ki bebişten dolayı ikinciye bakamaz. Tekrar deneme şansını yok. O yüzden hepimizin tekrar deneme şansı var. Zor imkansız değil. Yorucu ama bu yoldan yürüyebiliriz tekrar.

Ne kadar da doğru

Icime su serptiniz ne kadar doğru. Hayirli ve saglikli olur insallah gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…