• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Merhaba bende 27 sinde transfer oldum🥰bugün çok rahattım. Çok ağrım sızım yok. Sizin belirtileriniz nasıl? Çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?

Benim 5.gun embriyosu dondurulmuş embriyo.ikinci çocuk için başladım oğlumda hiç bir belirtim olmamıştı 4.gunde tahlilde öğrenmiştim ama bunda cesaret edemiyorum sonuç olumsuz olur diye

Merhaba bende 27 sinde transfer oldum🥰bugün çok rahattım. Çok ağrım sızım yok. Sizin belirtileriniz nasıl? Çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?
Benim 5.gun embriyosu dondurulmuş embriyo.ikinci çocuk için başladım oğlumda hiç bir belirtim olmamıştı 4.gunde tahlilde öğrenmiştim ama bunda cesaret edemiyorum sonuç olumsuz olur diye
Kan tahlilinde mi öğrendiniz. Aynı durumdayız🥰

Evet oğlumda direkt kan tahlili vermiştim bunda da salı gujune kadar bekliyorum 🥰transfer gününden beri ağır bir grip geçiriyorum kalkacak halim de yok kendi derdime dustum ondan da daha anlayamadim

Benimde sağ kadığımda çekilme oluyor sanki yanma var gibi sanki kasıkta birde göğüslerim sızlıyor onun harici birşey yok gibi 🥰

Back