Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MErhaba öncelikle hepimiz için pozitif sonuç olur. Ben 27sinde transfer oldum kasiklarimda ağrı batma şeklinde geliyor ara ara onun harici bı belirtim yok suanlikVarmı bu tarihte transfer olan
Merhaba bende 27 sinde transfer oldumbugün çok rahattım. Çok ağrım sızım yok. Sizin belirtileriniz nasıl? Çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?
Kan tahlilinde mi öğrendiniz. Aynı durumdayızBenim 5.gun embriyosu dondurulmuş embriyo.ikinci çocuk için başladım oğlumda hiç bir belirtim olmamıştı 4.gunde tahlilde öğrenmiştim ama bunda cesaret edemiyorum sonuç olumsuz olur diye
Ya çok geçmiş olsun. İlaç kullanabildin miEvet oğlumda direkt kan tahlili vermiştim bunda da salı gujune kadar bekliyorum transfer gününden beri ağır bir grip geçiriyorum kalkacak halim de yok kendi derdime dustum ondan da daha anlayamadim
O zaman kan tahlilinde kaç çıkmıştıEvet oğlumda direkt kan tahlili vermiştim bunda da salı gujune kadar bekliyorum transfer gününden beri ağır bir grip geçiriyorum kalkacak halim de yok kendi derdime dustum ondan da daha anlayamadim
İnşallah çabuk toparlanırsın canım ya. Bol meyve ye.Parol içtim sadece o da fayda etmiyor ama başka da izin vermedi doktorum .ogrendgimde yanlış hatırlamıyorsam 8 sonra 12 48 şeklinde ilerlemisti
5.gün dondurulmuş benimde çarşamba test günümKaçıncı gün embriyosu
İnşallah pozitif olacak canım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun idrar baktın mı? Kaçıncı günün5.gün dondurulmuş benimde çarşamba test günüm