27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

benimde 6. gunum hic belirtim olmadi suanda da yok ne hassasiyet ne kasik agrisi insallah bebislerimiz tutunmustur birbirimize dua edelim 🥹
İnşallahh beraberlerdir bizimle bizim gibi güçlü annelerine sımsıkı tutunurlar 10.cu günde mi test yapacaksiniz sizde 🥰🌸

Bende gördüm ama 8. gün daha net olur eşime kalsa doktora gidene kadar test yapmamı istemiyor
Aslinda yapmamak daha ici pozitif yaniltmiyor sadece silikten koyuya gidiyor heralde ama negatif cikip sonradan pozitife dönebiliyormuş moral bozmamak için söylemiş olabilir insan çok merak ediyor tabi 🥰

Aslinda yapmamak daha ici pozitif yaniltmiyor sadece silikten koyuya gidiyor heralde ama negatif cikip sonradan pozitife dönebiliyormuş moral bozmamak için söylemiş olabilir insan çok merak ediyor tabi 🥰
Çok merak ediyorum kedim var normalde hiç böyle yapmazdı ama şu günlerde karnımdan inmiyor

kızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti

kızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
Teşekkür ederim 🥰 Allah bebislerimi sağlıklı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X