Saymayın diyorlar ama ben sayıyorumtransfer gününü sayıyor musunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım şoktayımEvet gözüküyorgün geçtikçe daha da belirginlesir hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Yok saymayın daha doğru olurSaymayın diyorlar ama ben sayıyorum![]()
Amin Ayşecim AmiinnnEvet gözüküyorgün geçtikçe daha da belirginlesir hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
O hissi tahmin edebiliyorum insan gerçek olduğuna inanamıyor mucize gibiSanırım şoktayım
Ağlayacak gibi oluyorum ama kalıyorum
Çok değerli çok değişik bir duygu
Hala çok korkuyorum sizden başka kimseye söylemedim![]()
Cuma tam 8.gün oluyor o zaman benim çıkar o zamana dimiYok saymayın daha doğru olur
Bende sayıp dün test yaptımYok saymayın daha doğru olur
Amin Ayşecim Amiinnn
İnşallah bebişlerimiz bizim şu halimize anlayıp sıkıca sarılır bizlere![]()
Yarin benimde 5.gun oluyor ama ben test yapmaya cesaret edemiyorumBende sayıp dün test yaptım
Tel çizgi çıktı bozuldum
İçin kırıldı
Bak bugün transfer hariç 5. Gün ve hayalet çizgi oldu veeee bir de benim ki 5. Gün embriyosu o yüzden sen biraz daha sabret lütfen![]()
Yap ama olumsuz çıkma ihtimali var zaten diye yap madem, ertesi gün yap ya da direkYarin benimde 5.gun oluyor ama ben test yapmaya cesaret edemiyorum
8.gunde net çıkar ama dimiYap ama olumsuz çıkma ihtimali var zaten diye yap madem, ertesi gün yap ya da direk
Ama unutmamamız gereken şu … olumsuz da çıkabiliyor
Dirayetli olup asıl güne kadar dikkat etmeye devam edeceğiz
Şöyle söyleyim8.gunde net çıkar ama dimi
Ben sabah yaptım hayalet çizgi vardıŞöyle söyleyim
Çok okuyorum konuyla ilgili
12. Günde negatif çıkıp regl olmayı beklerken
Regl gelmeyince 19. Gün pozitif gören ve hamile olan var bu platformdaAllahtan umut kesilmez dedikleri Budur yani
Ben sabah yaptım hayalet çizgi vardı
Gaza geldim öğleden sonra bi daha yaptım
Tek çizgide kaldı
Araştırdım
Sabah saatlerinde bakmak lazımmış meğerse….
Demem o ki net diye bişey aslında yok
Ama umut dünyası işte deneyelim bildiğimiz yolları
Yarın sabah benimde 6. Günüm tekrar yapacağım bende, yapın sizde … içimizde kalacak belli o testler yapılacak![]()
Cesaret edebilirsem yapayım bndeŞöyle söyleyim
Regl gelmeyince 19. Gün pozitif gören ve hamile olan var bu platformdaAllahtan umut kesilmez dedikleri Budur yani
transfer gunu dahil ediyo musunuz acaba bende 27 mart transfer oldum yapip yapmamakta kararsizimBen sabah yaptım hayalet çizgi vardı
Gaza geldim öğleden sonra bi daha yaptım
Tek çizgide kaldı
Araştırdım
Sabah saatlerinde bakmak lazımmış meğerse….
Demem o ki net diye bişey aslında yok
Ama umut dünyası işte deneyelim bildiğimiz yolları
Yarın sabah benimde 6. Günüm tekrar yapacağım bende, yapın sizde … içimizde kalacak belli o testler yapılacak![]()
Merhaba konudan bağımsız bu nasıl olmuş çok merak ettim kaçıncı gün embriyosuymuşŞöyle söyleyim
Hadi hayırlısı
Bende yapacağım tekrar
Bende perşembe iğne vurulmaya gitcem gelirken test alirimHadi hayırlısı
Bende yapacağım tekrar
Benimde beşinci günüm ilk günden beri kasiklarim ağrıyorKızlar bende 27 Mart'ta 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bu gün 5. Günüm adet ağrıları gibi ağrılarım var sürekli. Tutunmaya mi çalışıyor ki