Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBen varımmm, bakmaya geldim ben de var mi başka diye:)
Dun oldum, 2.gunum bugun..
Benimde kasık ağrım var ve karnım biraz şişSizin de hayırlı olsun
Iyiyim genel olarak. Sadece kasiklarda cok hafif agri girip cikiyo islem yapildigindan beri.
O kadar. Sizde?
NasilsinizBenim 24 mart oldu transferiim![]()
Biraz kasık ağrılarım var korkuyorum. Bir de test yaptım negatif alınca biraz da üzüldüm. Siz nasılsınızNasilsiniz![]()
Kaçıncı gün yaptınızBiraz kasık ağrılarım var korkuyorum. Bir de test yaptım negatif alınca biraz da üzüldüm. Siz nasılsınız
Biraz kasık ağrılarım var korkuyorum. Bir de test yaptım negatif alınca biraz da üzüldüm. Siz nasılsınızNasilsiniz![]()
5. GünKaçıncı gün yaptınız
Daha sonra tekrar yapın 5.gun biraz erken hemen moralinizi bozmayinBiraz kasık ağrılarım var korkuyorum. Bir de test yaptım negatif alınca biraz da üzüldüm. Siz nasılsınız
5. Gün
herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim
Evet hiç dışarıdan göründüğü gibi değil kadin için gerçekten zor inşallah bebisiniz size sımsıkı tutunurherkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
Evet gözüküyorAmin inşalllahhh
Bugün transfer günü hariç 5. Gün birazdan progestron için kan vereceğim, ama test yaptım sanırım o hayalet çizgiyi ilk kez görüyorum,görünüyor değil mi?
İnşallah aminMerhaba kızlarbende 27. Martta transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel pozitif haberler alırız
Merhaba belirti olmayabilir henüz minnacıkiyi bayramlar herkese. ben de 27 martta transfer oldum 5. gün embriyosu kızlar. cok bi belirtim yok arada sol bacagıma baldır kısmı cekiliyor gibi oluyor o kadar. rabbim testimizde pozitif görmeyi saglıkla bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. kacıncı gün evde test yapacaksınız
transfer gününü sayıyor musunuzMerhaba belirti olmayabilir henüz minnacıkben cuma günü yapmayı düşünüyorum