27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

ayse3555

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
200
80
18
27
27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim

Sizin de hayırlı olsun🥰
Iyiyim genel olarak. Sadece kasiklarda cok hafif agri girip cikiyo islem yapildigindan beri.
O kadar. Sizde?

27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim
herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme

herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
Evet hiç dışarıdan göründüğü gibi değil kadin için gerçekten zor inşallah bebisiniz size sımsıkı tutunur

Amin inşalllahhh
Bugün transfer günü hariç 5. Gün birazdan progestron için kan vereceğim, ama test yaptım sanırım o hayalet çizgiyi ilk kez görüyorum,görünüyor değil mi?

Eklentiler

• IMG_1872.webp
    IMG_1872.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 34
Amin inşalllahhh
Bugün transfer günü hariç 5. Gün birazdan progestron için kan vereceğim, ama test yaptım sanırım o hayalet çizgiyi ilk kez görüyorum,görünüyor değil mi?
Evet gözüküyor 🥰 gün geçtikçe daha da belirginlesir hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ☺️bende 27. Martta transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel pozitif haberler alırız

iyi bayramlar herkese. ben de 27 martta transfer oldum 5. gün embriyosu kızlar. cok bi belirtim yok arada sol bacagıma baldır kısmı cekiliyor gibi oluyor o kadar. rabbim testimizde pozitif görmeyi saglıkla bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. kacıncı gün evde test yapacaksınız

iyi bayramlar herkese. ben de 27 martta transfer oldum 5. gün embriyosu kızlar. cok bi belirtim yok arada sol bacagıma baldır kısmı cekiliyor gibi oluyor o kadar. rabbim testimizde pozitif görmeyi saglıkla bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. kacıncı gün evde test yapacaksınız
Merhaba belirti olmayabilir henüz minnacık 😍 ben cuma günü yapmayı düşünüyorum

Back
X