• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Haftasına göre bebek kilosu

Ak23

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
250
59
13
27
27+2 haftalık hamileyim. Bebeğin kilosu 1.300 yani bebegin önden gitmesi denilen tabir kiloyla mı alakalı yoksa bas popo mesafesi mi tam olarak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim 🌸 Almanyada yasiyorum doktrolar degisik biraz ondan pek derdimi anlatamiyorum😄 cünkü doktorum önden veya geriden geliyor demedi normal dedi kilosu . Normal mi ?

Doktorunuz normal demiş zaten her bebeğin gelişimi kendine hastır. Önden geriden mevzusu tpm parametrelerin bir araya gelmesiyle ölçülür.

27+2 haftalık hamileyim. Bebeğin kilosu 1.300 yani bebegin önden gitmesi denilen tabir kiloyla mı alakalı yoksa bas popo mesafesi mi tam olarak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim 🌸 Almanyada yasiyorum doktrolar degisik biraz ondan pek derdimi anlatamiyorum😄 cünkü doktorum önden veya geriden geliyor demedi normal dedi kilosu . Normal mi ?
Baş popo mesafesi olayı ilk zamanlar için geçerli kilosuyla alakalı önden gitmesi haftasına göre maşallahı var demekki :))

Back