• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 hafta bebekte hareket azlığı acil yardım lütfen 🙏

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.924
Puanlar
53
Slm arkadaşlar bebeyim üç gündür inanılmaz az hareket ediyor sabahtan beri hiç kibirdamadi dün akşam biraz hareketliydi ve çok zayıf hissediyorum hareketlerini çok korkuyorum eşim şehir dışında hafta başı hemen kontrole gidicem çok çok endişeliyim 😔 bu haftalarda sizin nasıl bilgi lütfen

İçin rahat olsun ılık duşa gir gün içerisinde özellikle sabah uyandığında. Her bebek farklıdır,ben ilk gebeliğimde çok çok hissediyordum ve aşırı güçlü tekmeleri vardı. Şu an ki gebeliğim çok narin çok zarif tekmeleri var :)))) hissetmediğim zaman da oluyor. Genelde uyuyor da olabilir. Kötü düşünüpte kötü enerjileri biriktirmeyin mercimekle. Tabi ki de kontrole gitmendede fayda var . Onun sevdiği pozisyonlar da yatıp otur,biraz da konuşmaya çalış bakalım belki babasını özlemiştir. Mercimeğe selamlar 😊

Canım 23 24 de çok hareketli oluyorlar 27de artık azalmaya başlıyor çünkü yeri daralıyor bende de öyle olmuştu içini ferah tut tabiki yine de kontrole gitmekte fayda var 🤗

Bende 35 haftalıkken oldu doktor ddi sessiz bir odaya geçin ayakta durmayın yormadan dinlenmeniz lazm bol su içmeniz lazm ve tatlı biseyler yiyip tlf TV hiç biseyle uğraşmadan dikkat etmen lazmmş

İçin rahat olsun ılık duşa gir gün içerisinde özellikle sabah uyandığında. Her bebek farklıdır,ben ilk gebeliğimde çok çok hissediyordum ve aşırı güçlü tekmeleri vardı. Şu an ki gebeliğim çok narin çok zarif tekmeleri var :)))) hissetmediğim zaman da oluyor. Genelde uyuyor da olabilir. Kötü düşünüpte kötü enerjileri biriktirmeyin mercimekle. Tabi ki de kontrole gitmendede fayda var . Onun sevdiği pozisyonlar da yatıp otur,biraz da konuşmaya çalış bakalım belki babasını özlemiştir. Mercimeğe selamlar 😊
Teşekkür ederim ❤️ yarım saat önce kibirdadi iyi zayıf evet diğer bebeklerim çok güçlüydü bu çok narin aynen inşallah kuzum ya gidicem

Endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum. Her günü aynı olmuyor. İhmal etmeyin tabi ama endişelenip strese de girmeyin. Stresten de etkileniyorlar biliyorsunuz. Ben müzik açtığımda hareketleniyordu. 😊

Canım 23 24 de çok hareketli oluyorlar 27de artık azalmaya başlıyor çünkü yeri daralıyor bende de öyle olmuştu içini ferah tut tabiki yine de kontrole gitmekte fayda var 🤗
Ay inşallah cnm hareketlendi öldüm ağladım çok korktum şimdi kibirdiyo kuzum çok sağol canım 🤗

Bende 35 haftalıkken oldu doktor ddi sessiz bir odaya geçin ayakta durmayın yormadan dinlenmeniz lazm bol su içmeniz lazm ve tatlı biseyler yiyip tlf TV hiç biseyle uğraşmadan dikkat etmen lazmmş
Sebebi neydi cnm yorgunluktan mi acaba

Endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum. Her günü aynı olmuyor. İhmal etmeyin tabi ama endişelenip strese de girmeyin. Stresten de etkileniyorlar biliyorsunuz. Ben müzik açtığımda hareketleniyordu. 😊
Benimde öyleydi ona bile tepki vermedi yinede bı gideyim inşallah herşey yolundadır 🙏

Yeri daraldiği için muhtemelen öyledir ben de endişelenip ilk gebeliğimde doktor yolu tuttum öyle demişti için rahatolsun yine de gidersin umarim sikinti yoktur 🙏

Sebebi neydi cnm yorgunluktan mi acaba
Uyuyor olabilir dedi bu Logar değil ki her dakika dönsün uyuyor yoruluyor falan demişti evde hareketsiz olan bebek nstyi baglayamadilar o zamn hareketlerinden ama.korkmayin düzelir inş🤣🤣🤣🤣🤣

Uyuyor olabilir dedi bu Logar değil ki her dakika dönsün uyuyor yoruluyor falan demişti evde hareketsiz olan bebek nstyi baglayamadilar o zamn hareketlerinden ama.korkmayin düzelir inş🤣🤣🤣🤣🤣
Düzeldi bu akşam üstü binlerce şükür olsun ki inan o kadar çok korktum ki ağladım onunla konuştum maşallah 😍 kıpır kıpır oldu babasının sesini duyar duymaz da kibirdadi uyuyormuş demekki 😅

Yeri daraldiği için muhtemelen öyledir ben de endişelenip ilk gebeliğimde doktor yolu tuttum öyle demişti için rahatolsun yine de gidersin umarim sikinti yoktur 🙏
Onada yer begendiremedim 😅bu akşam kıpır kıpır annesinin ödünu koparttı sonra kibirdadi şükürler olsun 😇🙏

Aynı dertten muzdaribim.. Şuan bende 24. Haftama giriyorum.. Sanki daha öncesine göre daha az hareket ediyor.. Bende biraz önce kafama çok taktım bir tane çikolata yedim karnımı okşadım hafif hafif de parmak uçlarımla bastırdım🙈 sonra sessizce beklemeye başladım.. En çok hareketini ben sırt üstü yattığımda hissediyorum galiba öyle yattım biraz sola döndüm sonra tekrar sırt üstü yattım sertçe bir tekme geldi ardından kütür kütür devam etti.. 🥰 Ama yine de daha az hareket ettiğini düşünüyorum.. Bilmiyorum normal mi 🙄 ama sizinki daha büyük şuan alanı daraldığı için demiş bazı arkadaşlar bana da mantıklı geldi.. Acaba benimki anormal mi ufff bilemedim yaa.. En iyisi kontrole gitmek tabi ki.. Ama yine hareket ediyor olması iyi birşey en azından..

Back