• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 hafta bebekte hareket azlığı acil yardım lütfen 🙏

Aynı dertten muzdaribim.. Şuan bende 24. Haftama giriyorum.. Sanki daha öncesine göre daha az hareket ediyor.. Bende biraz önce kafama çok taktım bir tane çikolata yedim karnımı okşadım hafif hafif de parmak uçlarımla bastırdım🙈 sonra sessizce beklemeye başladım.. En çok hareketini ben sırt üstü yattığımda hissediyorum galiba öyle yattım biraz sola döndüm sonra tekrar sırt üstü yattım sertçe bir tekme geldi ardından kütür kütür devam etti.. 🥰 Ama yine de daha az hareket ettiğini düşünüyorum.. Bilmiyorum normal mi 🙄 ama sizinki daha büyük şuan alanı daraldığı için demiş bazı arkadaşlar bana da mantıklı geldi.. Acaba benimki anormal mi ufff bilemedim yaa.. En iyisi kontrole gitmek tabi ki.. Ama yine hareket ediyor olması iyi birşey en azından..
Kuzum korkma o haftalarda benimde dengesizdi bir günü bir gününü tutmuyordu bazen kızdırıyordu beni durmuyordu bazen nerdeyse bir gün hiç kibirdamiyordu bu sabahta hareketliydi öldüm öldüm dirildim ama iyiyiymis kuzum şükür belkide babasının sesine ihtiyacı vardı diye düşünüyorum geldi kıpır kıpır oldu sırt üstü yatma bebeğe giden kan akışı solda ful oluyo

Kuzum korkma o haftalarda benimde dengesizdi bir günü bir gününü tutmuyordu bazen kızdırıyordu beni durmuyordu bazen nerdeyse bir gün hiç kibirdamiyordu bu sabahta hareketliydi öldüm öldüm dirildim ama iyiyiymis kuzum şükür belkide babasının sesine ihtiyacı vardı diye düşünüyorum geldi kıpır kıpır oldu sırt üstü yatma bebeğe giden kan akışı solda ful oluyo
Ayyy gerçekten mi.. 😊 Sizde de öyleymiş çok sevindim ya bende korktum..Aslında sırt üstü yatmıyorum normalde ama bazen kalçam ağrıdığı için 10 dk falan dinlendiriyorum 🙈 Sizin de bebiş demek ki babasını özlemiş 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗

Düzeldi bu akşam üstü binlerce şükür olsun ki inan o kadar çok korktum ki ağladım onunla konuştum maşallah 😍 kıpır kıpır oldu babasının sesini duyar duymaz da kibirdadi uyuyormuş demekki 😅
Hadi gözünüz aydın 😊insan tedirgin oluyor ama gerçekten alışıyorsun hareketli olmasına bir günde az hareketli oldumu korku sarıyor

Hadi gözünüz aydın 😊insan tedirgin oluyor ama gerçekten alışıyorsun hareketli olmasına bir günde az hareketli oldumu korku sarıyor
Evet cnm çok sağol üç gün çok az hareketliydi bir günde çok endişe duymam bugün iyi şükür bebeğim bu yaptıklarının bedelini opucuklere bogulmakla oduycek 🤣

Ayyy gerçekten mi.. 😊 Sizde de öyleymiş çok sevindim ya bende korktum..Aslında sırt üstü yatmıyorum normalde ama bazen kalçam ağrıdığı için 10 dk falan dinlendiriyorum 🙈 Sizin de bebiş demek ki babasını özlemiş 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗
Evet cnm teşekkürler ❤️ öyleydi sanırım kibirdiyo yaramazim bugün evet cnm sadece biraz dinlen uzan bende öyle yapıyorum fazla değil beş on dk yeterli bu hafta vücut ağrım çok gece bi uyanıyorum dönerken kemiklerim citirdiyo artık zor döneme girdim sanırım sen hiç kafana takma benim o haftalarda düzen diye bir tekme hali yoktu canı nasıl isterse

Evet cnm çok sağol üç gün çok az hareketliydi bir günde çok endişe duymam bugün iyi şükür bebeğim bu yaptıklarının bedelini opucuklere bogulmakla oduycek 🤣
İnş cnm inş sağlıkla kucağına alırsın da bedelini ödetirsin 😊🤣🤣

Merhaba anneler bende 25+3üm ama 3gündr baya baya az hareket ediyor bundan önce kıpır kıpırdı şimdi tık yapıp duruyor korkuyorum kontrol daha 14ünde normal mi bu

Merhaba anneler bende 25+3üm ama 3gündr baya baya az hareket ediyor bundan önce kıpır kıpırdı şimdi tık yapıp duruyor korkuyorum kontrol daha 14ünde normal mi bu
Merhaba bende 27.haftaya girmek üzereyim. Aynı durum bendede oldu bu hfta saha az sanki hareketleri zayıf gibi ne yaptınız saglıklı dogum oldu mu

Ben 33 olucam yarin inan bazen saatlerce hic sesi cikmiyor aklimi kaybedecek gibi oluyorum. Haftanin bazi gunleri ve bazi haftalar buyume ataklari oluyormus. O nedenle pek kipirdamiyorlar. Ama illa ki o gun hareketini hissetmen gedekiyor tabi. Zayif olmasi önemli degil.
Iyice durtukle karnini kremle yagla dusa gir tatli seyler ye saga sola yat biraz rahatsiz olsun

Back