- 27 Aralık 2018
- 103
- 12
- Konu Sahibi hayallerr123
Öncelikle herkese merhaba . Haziran 2023 de tüp bebeğe başladık. Bende pcos var. Haziranda yumurta toplamam oldu, pcos olduğu için ohss oldum ve 1 hafta boyunca hamile gibi karnım şişti. Benim için şimdiye kadarki en kötü ve acılı süreci burasıydı. Nefes alamadım, sağa sola dönemedim, yürüyemedim, tuvalet yaparken zorlandım gibi gibi. Ama bir şekilde atlattık. Daha sonra rahimde yapışıklık olduğundan 1 eylülde histeroskopi işlemi yapıldı. Hem yapışıklık açıldı hem rahimdeki polipler temizlendi. Bunun üzerine 2 adet dönemi bekleyip tekrardan rahim filmi çekilmem istendi. 1 kasımda rahim filmini çektirdim ve sorun yoktu. Sonrasında 1 regl sonrası süreç başlayacağını söylediler ve şuan cyclo progynova kullanıyorum. 21 günlük bir ilaç ben 15. gündeyim. Dün de zoladex iğne oldum. Bu iğneden çok korkuyordum ucu kalın diye ama vemcaine sprey kullanıp bölgeyi uyuşturduktan sonra iğneyi tanıdığım bir hemşireye yaptırdım. Ne iğne sırasında ne de sonrasında herhangi bir ağrım olmadı. Kanama falan da olmadı. Şimdi cyclo progynova bittikten sonra adetimi bekleyeceğim ve 2. gün doktora gideceğim. Bu da eğer gecikme olmazsa ocak ortalarını bulacak.Estrofem ve transfer sürecine gireceğiz inşallah bir aksilik olmaz. Bekleme sürecindeyim ve bayağı bir uzadı. Sizler ne alemdesiniz, süreç nasıl gidiyor ve memnun kalıp kalmadığınız ya da önerebileceğiniz şeyler var, veya sormak istediğiniz şeyler var mı ?