27.03.19 Meme büyütme oldum

Sevindim canım inşallah çok mutlu olacaksın darısı bizlerin başına iyi akşamlar

Aynen o bandaj ben gece takıyorum ama beni o kadar çok rahatsız ediyor ki gündüz çıkarıyorum dayanamıyorum ayy kesinlikle üstten çok güzel duruyor iyi ki yaptırmışız psikolojik olarakta çok iyi geldi

İlk günler sabahları kalkmak biraz daha zordu tabi özellikle doğrulmak Bide ben asla sırt üstü uyuyamadığım için doktorumunda izniyle 2.günden beri yan yatıyorum o biraz zorluyordu ama 1hafta sonra çok azaldı o ağırlık hissi. Şuan ise hiç kalmadı. Perşembe günün gidip dikişleri aldıracağım bakalım sonra nasıl olacak

Canım bende hiç böyle bir bandaj olmadı o yüzden akma olup olmadığını bilemiyorum sütyenimde siyah olduysa da görememişimdir zaten. Sadece bende çok efsane bişey oldu ben emzirmeyi keseli 9ay oluyor geçenlerde sol göğüs ucumdan süt gelmişti inanamadım görünce

perşembe doktor kontrolüm var sebebini yazarım buraya. destek olan herkese çok teşekkürler çok moral oldunuz bana

Merhaba 5.04 de 315 cc kas altı konuldu hareketlerım ılk 3 gun cok kısıtlıydı daha sonra duzeldi fakat 15 gun olmasına ragmen baskı gergınlık batma gecmedı artarak devam edıyor ne zaman gecer hıc bılmıyorum ve su an cok pısmanım nasıl boyle iş cıkardım basıma

Merhaba. Ben de 1 ay sonra ameliyat olacağım. Meslektaşız. Rapor işini nasıl hallettiniz diye soracaktım? Bu arada yeni göğüslerinizi güle güle kullanın

Benim 9.günüm ve bende de hala o germe batma var. Ağrı kesicisiz günü geçiremiyorum ve hic sevmediğim bisi bu ilaç almak kesinlikle pişman değilim çünkü biliyorum geçecek ve sonuç bombaaa olucak
Benim doktorum tedirginliğimi alıyor benden sağ olsun. Şuan morluklar ve ağrı olsa bile sonucunu düşünmemiz gerek o bizi mutlu edee ve positiv enerji olur
Lütfen sende kendini üzme veya streslenme 3-6ay süre bilir bu gerilme vs normal bi durum. Kişiden kişiye değişir. Bak burda bazı arkadaşlar 4 5 günde temizlik bile yapmış ne güzel ben daha yeni yeni bisiler yapabiliyorum. Hiç takma kafana ve hep o müthiş sonucu gözünde canlandır geçmiş olsun hepimize ve hayırlı olsunnn bu güzel göğüslerimiz

Snnki kas altimiydi cnm?. Kızlar size uygunsa kesinlikle kas zarı altı olun daha rahat geciyor surec 2. Günüm ama çok zorlanmadim .canm bnm protezler meme ucunun üstünde meme ucu aşağıda kalmış gibi iniyormu protez ilerleyen zamanda umarım iniyordur.(

Evet kas altı 275cc takıldı. Benim dikleştirme de oldu. Ve meme ucu etrafı cok yaygın cok deformeydi orayida düzeltti ve dikleştirme ordan yapıldı ve protezi de ordan yerleştirdi.
Meme ucundan yapıldığı için senin dediğin gibi durmuyor benim protezler.
Yani evet göğüsler şişik ve cok yukarda doktor inecek dedi yani hemen olmazmış bi kac sürer 6ay 1sene içinde ancak tam şeklini alırmış. Olsuuunnn değer

Çok tesekkur ederım nasıl ıyı geldı mesajınız usutmeklede alakalı sanırım sabah berı ıyıydım dısarı cıktım geldım yıne gerıldı

Bende istiyorum ama bekarım sakıncası var ı ileride evlilik veya bebeğime sorunu olur mı
Canim merhaba ben de 27 martta meme buyutme oldum. Koltukaltı kesisiyle kas zarı altına kondu protez. Su an 3. Haftam bitiyor çok rahatım çok şükür. Ben de bekarım canim meme buyutmeyi ileride emzirmeye engel olmayacak sekilde yapiyolar :)

Ya çok geçmiş olsun teşekkür edrrimmm

Bnmde kas zarı altı cnm kas zarı altı daha rahatmis şükür beklediğim gibi agrm olmadi yatıp kalkma dışında . Koltuk altı kesisiyle olsam duramazdim hrld ben meme altı kesisi benim nasl geriyor açıyor koltuk altı olsa hiç dayanamazdm hrld

Canim bence de kas zarı altı cok rahat benim masabaşı iş olduğu için kollarimi hiç kaldırmam gerekmiyordu 4. Gün işe döndüm ve 10 günden sonra hiçbir şeyim kalmadı şu an 3. Haftam bitiyor ameliyat oldugumu unuttum resmen sadece kollarımı en tepede birleştiremem henuz o da zamanla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…