27.03.19 Meme büyütme oldum

hâlâ doktorun verdiği sutyenimi kullaniyosun canm benim 8. günüm ve çok sıkıldım bi an önce yumuşasın diğer sutyenlere geçiyim istiyorum

hâlâ doktorun verdiği sutyenimi kullaniyosun canm benim 8. günüm ve çok sıkıldım bi an önce yumuşasın diğer sutyenlere geçiyim istiyorum
Evet canim ama bana doktor ameliyat sutyeninden 1 hafta sonra başka bir sütyen verdi yine önden kopçalı ama daha ince askılı ve penye kumaşı daha rahat :) bunu yıkayınca ameliyat sutyenini giyiyorum öyle dönüşümlü yani canim :)

Herkese merhabalar Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Öncelikle geçmiş olsun nerede ve hangi doktora oldunuz 3.çocuk annesiyim ve göğüslerim çok küçük şuan 3.çocuğum 19 aylık emziriyorum ama yine kuculduler zaten küçüktü birde sağ göğsüm daha küçük oldu emzirme bitince bende ol sk istiyorum

Merhaba. Ben de 1 ay sonra ameliyat olacağım. Meslektaşız. Rapor işini nasıl hallettiniz diye soracaktım? Bu arada yeni göğüslerinizi güle güle kullanın ☺
10 günlük rapor verdi doktor bana istersen birazdaha uzatabilirim süreyi dedi ama ihtiyaç duymadım ben. raporda meme diger bozukluklarindan dolayi ameliyat olmustur demis. belirtirseniz doktorunuza sanirim farkli bisey yazabilirler

Kızlar kızlar merhabalar çok şükür bende dün ameliyat oldum dünden ağrılarım çoktu kas altı 375cc koymuş dr en uygununu yapacam demişti ben 400cc ilk istemiştim dr.en güzel 375cc oldu demiş eşime çok güzel geçmiş ameliyat agrılarım çok oldu yorumlarda okuduğumuz gibi koca bir taş bağlanmış misali hareketlerde zorlanma var oturup kalkmada sürekli yürümeye çalışıyorum birazdan dr. gelecek taburcu olacağım agrılarımız ne zamana geçer arkadaşlar

Canim merhaba oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun :) ilk 3 gün tek başınıza yataktan kalkamıyorsunuz ama 4. Gün zor da olsa tek başıma kalkabilmiştim :) 1 hafta 10 Günden sonra baskı ve taş bağlamışlar hissi geçiyor şu an 24. Günüm ameliyat oldugumu unuttum bile

19 Ocak’ta olacaktım hastalandığım için ertelendi. İnşallah bu sefer de bir sıkıntı çıkmaz. 25 Mayıs’ta ameliyat olacağım. Sürekli buralarda takipteyim 250 yuvarlak high profil koyacağını söyledi doktorum. Kas altına. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimiz.

Açıkçası ben bu kdr ağrılı geçeceğini düşünmemiştim korkutmak icin demiyorum lakin bende ameliyat öncesi buralarda cok gezindim okudum vs ve kimseden ağrılar hakkında bisi okumadım yani ağrı yok cok rahat vs okudum. Bu sebeple dile getirmek istyorum cok nazli bi insan değilim. Kendime de şaşırdım nasıl bu ağrılara galip geldim
Bugün 10.günüm hala herşeyi yapamıyorum zaten ağır iş yapma kollarını da sadece 90derece kaldır dedi doktor. Göğüslerim hala geriliyor arada yanları ağrıyor. Hala ağrı kesici kullanıyorum. Sabahları veya şöyle söylim uykudan uyanınca çok feci ağrı oluyor. Dün gece yine ağrıdan uyandım hap aldım. Sırt üstü düz yatınca ağrı oluyor yani illa göğüs kısmı daha yüksek olucak ki ağrı olmasın.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar korkutmak icin çaydırmak icin demiyorum bunlar sadece bilin ve sonradan şaşırmayin tedirgin olmayın benim gibi
Pişman değilim cok mutluyum hatta göğüslerimi artık seviyorum bakmaya doyamıyorum bu haliyle de (morluk ve şişkinliği geçmedi henüz)

Amin amin inshaallah sorunsuz geçer!
Kas altı birz daha ağrılı geçiyor muş. Değer buna çünkü kas altı daha güzel doğal duruyor ve sağlam oluyor muş.
Bende 275cc takıldı. Gecen tartıya çıktım şok oldum 1.5kg 7 günde almışım olamaz dedim yaa. Doktoruma anlattım bu hareketsizlik bana kilo aldırıyor iştah yoktu fazla yemek yemedim ve abur cubur hiiic canım çekmedi demek ki evde durmaktan 1.5kg almışım. Doktorum dedi ki unutmayin yarım litre den fazla suan göğsünüz tartiya aldanmayın. Güldüm artık tartıda alıştığımdan fazla çıkacak...

Biraz sabır isteyen bi ameliyat canım günden güne daha iyi olursun inşallah evet ilk günler agrılar çok oluyor ama bünyeden bünyeye değişiyor dayanılmacak agrılar değil sabırlı olmak gerek benim ikinci günüm dün bu saatlerde yeni çıkmıştım bugün ise daha rahatım korse sıkıyor tabikide sıkmasıda gerekiyor sırt üzeri yat canım üç ay yatacaksın dedi bana bir hafta sonra yan yatabilirsin dedi bu kadar acı çektik sonucu mükemmel olsun ama demi Allahım yardımcımız olsun

İnşallah canım kendini hazırla herşey güzel olacak sonucu mükemmel oluyor bende kas altından oldum çok doğal durduğunu söyledi doktorum ölçüler mükemmel kas altı olunca biraz daha fazla agrı oluyor ama agrı kesicilerle agrılar yavaşlıyor şimdiden sana çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Evet evet öyle
Amin amin sana mashaallah ben anca 1hafta sonra aaahh rahatladım diye bildim
Bugünlerde süperim Allah'a hamd olsun. Amacım ağrıları abartmak değildi veya herkeste böyledir demek istemedim Canlar sadece olurda bi arkadaşımız benim gibi naiv ve saf yaklaşır bu olaya bilsin istedim
Almamca da bi deyim var "güzel olmak isteyen; acısına katlanacak" aynen öyle bu acı tatli acı gibi

17.gunum yanma ve agırlık hissi var hala sızdede ara ara oluyormu

Çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…