- 23 Mart 2019
- 113
- 32
- 33
hâlâ doktorun verdiği sutyenimi kullaniyosun canm benim 8. günüm ve çok sıkıldım bi an önce yumuşasın diğer sutyenlere geçiyim istiyorumCanim merhaba ben de 27 martta meme buyutme oldum. Koltukaltı kesisiyle kas zarı altına kondu protez. Su an 3. Haftam bitiyor çok rahatım çok şükür. Ben de bekarım canim meme buyutmeyi ileride emzirmeye engel olmayacak sekilde yapiyolar :)
Evet canim ama bana doktor ameliyat sutyeninden 1 hafta sonra başka bir sütyen verdi yine önden kopçalı ama daha ince askılı ve penye kumaşı daha rahat :) bunu yıkayınca ameliyat sutyenini giyiyorum öyle dönüşümlü yani canim :)hâlâ doktorun verdiği sutyenimi kullaniyosun canm benim 8. günüm ve çok sıkıldım bi an önce yumuşasın diğer sutyenlere geçiyim istiyorum
Öncelikle geçmiş olsun nerede ve hangi doktora oldunuz 3.çocuk annesiyim ve göğüslerim çok küçük şuan 3.çocuğum 19 aylık emziriyorum ama yine kuculduler zaten küçüktü birde sağ göğsüm daha küçük oldu emzirme bitince bende ol sk istiyorumHerkese merhabalarAylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
10 günlük rapor verdi doktor bana istersen birazdaha uzatabilirim süreyi dedi ama ihtiyaç duymadım ben. raporda meme diger bozukluklarindan dolayi ameliyat olmustur demis. belirtirseniz doktorunuza sanirim farkli bisey yazabilirlerMerhaba. Ben de 1 ay sonra ameliyat olacağım. Meslektaşız. Rapor işini nasıl hallettiniz diye soracaktım? Bu arada yeni göğüslerinizi güle güle kullanın ☺
Canim merhaba oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun :) ilk 3 gün tek başınıza yataktan kalkamıyorsunuz ama 4. Gün zor da olsa tek başıma kalkabilmiştim :) 1 hafta 10 Günden sonra baskı ve taş bağlamışlar hissi geçiyor şu an 24. Günüm ameliyat oldugumu unuttum bileKızlar kızlar merhabalar çok şükür bende dün ameliyat oldum dünden ağrılarım çoktu kas altı 375cc koymuş dr en uygununu yapacam demişti ben 400cc ilk istemiştim dr.en güzel 375cc oldu demiş eşime çok güzel geçmiş ameliyat agrılarım çok oldu yorumlarda okuduğumuz gibi koca bir taş bağlanmış misali hareketlerde zorlanma var oturup kalkmada sürekli yürümeye çalışıyorum birazdan dr. gelecek taburcu olacağım agrılarımız ne zamana geçer arkadaşlar
Teşekkür ederim.10 günlük rapor verdi doktor bana istersen birazdaha uzatabilirim süreyi dedi ama ihtiyaç duymadım ben. raporda meme diger bozukluklarindan dolayi ameliyat olmustur demis. belirtirseniz doktorunuza sanirim farkli bisey yazabilirler
Estahfurullah güzel insan ne demek biz bu yüzden burdayiz. Birbirimizi destek motive etmek içinÇok tesekkur ederım nasıl ıyı geldı mesajınız usutmeklede alakalı sanırım sabah berı ıyıydım dısarı cıktım geldım yıne gerıldı
Açıkçası ben bu kdr ağrılı geçeceğini düşünmemiştimKızlar kızlar merhabalar çok şükür bende dün ameliyat oldum dünden ağrılarım çoktu kas altı 375cc koymuş dr en uygununu yapacam demişti ben 400cc ilk istemiştim dr.en güzel 375cc oldu demiş eşime çok güzel geçmiş ameliyat agrılarım çok oldu yorumlarda okuduğumuz gibi koca bir taş bağlanmış misali hareketlerde zorlanma var oturup kalkmada sürekli yürümeye çalışıyorum birazdan dr. gelecek taburcu olacağım agrılarımız ne zamana geçer arkadaşlar
Amin amin inshaallah sorunsuz geçer!19 Ocak’ta olacaktım hastalandığım için ertelendi. İnşallah bu sefer de bir sıkıntı çıkmaz. 25 Mayıs’ta ameliyat olacağım. Sürekli buralarda takipteyim 250 yuvarlak high profil koyacağını söyledi doktorum. Kas altına. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimiz.
Biraz sabır isteyen bi ameliyat canım günden güne daha iyi olursun inşallah evet ilk günler agrılar çok oluyor ama bünyeden bünyeye değişiyor dayanılmacak agrılar değil sabırlı olmak gerek benim ikinci günüm dün bu saatlerde yeni çıkmıştım bugün ise daha rahatım korse sıkıyor tabikide sıkmasıda gerekiyor sırt üzeri yat canım üç ay yatacaksın dedi bana bir hafta sonra yan yatabilirsin dedi bu kadar acı çektik sonucu mükemmel olsun ama demiAçıkçası ben bu kdr ağrılı geçeceğini düşünmemiştimkorkutmak icin demiyorum lakin bende ameliyat öncesi buralarda cok gezindim okudum vs ve kimseden ağrılar hakkında bisi okumadım yani ağrı yok cok rahat vs okudum. Bu sebeple dile getirmek istyorum cok nazli bi insan değilim. Kendime de şaşırdım nasıl bu ağrılara galip geldim
Bugün 10.günüm hala herşeyi yapamıyorum zaten ağır iş yapma kollarını da sadece 90derece kaldır dedi doktor. Göğüslerim hala geriliyor arada yanları ağrıyor. Hala ağrı kesici kullanıyorum. Sabahları veya şöyle söylim uykudan uyanınca çok feci ağrı oluyor. Dün gece yine ağrıdan uyandım hap aldım. Sırt üstü düz yatınca ağrı oluyor yani illa göğüs kısmı daha yüksek olucak ki ağrı olmasın.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar korkutmak icin çaydırmak icin demiyorum bunlar sadece bilin ve sonradan şaşırmayin tedirgin olmayın benim gibi
Pişman değilim cok mutluyum hatta göğüslerimi artık seviyorum bakmaya doyamıyorum bu haliyle de (morluk ve şişkinliği geçmedi henüz)
İnşallah canım kendini hazırla herşey güzel olacak sonucu mükemmel oluyor bende kas altından oldum çok doğal durduğunu söyledi doktorum ölçüler mükemmel kas altı olunca biraz daha fazla agrı oluyor ama agrı kesicilerle agrılar yavaşlıyor şimdiden sana çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz19 Ocak’ta olacaktım hastalandığım için ertelendi. İnşallah bu sefer de bir sıkıntı çıkmaz. 25 Mayıs’ta ameliyat olacağım. Sürekli buralarda takipteyim 250 yuvarlak high profil koyacağını söyledi doktorum. Kas altına. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimiz.
Evet evet öyleBiraz sabır isteyen bi ameliyat canım günden güne daha iyi olursun inşallah evet ilk günler agrılar çok oluyor ama bünyeden bünyeye değişiyor dayanılmacak agrılar değil sabırlı olmak gerek benim ikinci günüm dün bu saatlerde yeni çıkmıştım bugün ise daha rahatım korse sıkıyor tabikide sıkmasıda gerekiyor sırt üzeri yat canım üç ay yatacaksın dedi bana bir hafta sonra yan yatabilirsin dedi bu kadar acı çektik sonucu mükemmel olsun ama demiAllahım yardımcımız olsun
Hala yanma gerılme ve baskı hissi var 17.gunum normalmıdır acaba?Estahfurullah güzel insan ne demek biz bu yüzden burdayiz. Birbirimizi destek motive etmek için❤
17.gunum yanma ve agırlık hissi var hala sızdede ara ara oluyormuCanim merhaba oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun :) ilk 3 gün tek başınıza yataktan kalkamıyorsunuz ama 4. Gün zor da olsa tek başıma kalkabilmiştim :) 1 hafta 10 Günden sonra baskı ve taş bağlamışlar hissi geçiyor şu an 24. Günüm ameliyat oldugumu unuttum bile
Canim merhabalar benimki kas zarı altıydı o yuzden benim bir haftadan sonra gecti cok sukur ama kas altıysa daha zor geciyor olabilir17.gunum yanma ve agırlık hissi var hala sızdede ara ara oluyormu
Çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyımİnşallah canım kendini hazırla herşey güzel olacak sonucu mükemmel oluyor bende kas altından oldum çok doğal durduğunu söyledi doktorum ölçüler mükemmel kas altı olunca biraz daha fazla agrı oluyor ama agrı kesicilerle agrılar yavaşlıyor şimdiden sana çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Bende doku cok azdı ondan zar altı yapamadı kapsul olusacak dıye korkuyorum cok tesekkurlerCanim merhabalar benimki kas zarı altıydı o yuzden benim bir haftadan sonra gecti cok sukur ama kas altıysa daha zor geciyor olabilir
Yok canim Allah korusun. Kas altı oldugu icin zorlu geciyodurBende doku cok azdı ondan zar altı yapamadı kapsul olusacak dıye korkuyorum cok tesekkurler