27.03.19 Meme büyütme oldum

Benim bugün 5. günüm. 325cc yüksek profil takıldı yalnız göğüs aram yok yani ayrık duruyorlar ve koltuk altımdan biraz çıkıyorlar. Bu normal mi? Göğüsler zamanla birbirine yaklaşacak mı?

İsterdim ama ben tekirdağda oturuyorum ..size faydası olur mu bilemedim

Benim bugün 5. günüm. 325cc yüksek profil takıldı yalnız göğüs aram yok yani ayrık duruyorlar ve koltuk altımdan biraz çıkıyorlar. Bu normal mi? Göğüsler zamanla birbirine yaklaşacak mı?
O şişliktendir bende bir sürü mesaj okuduğumda bu sorunu okumuştum zamanla düzeliyormuş çok geçmiş olsun .. biraz sabredin kontrole gittiğinizde dr fikrinide alırsınız..

1 ay sonra ağır olmayacak şekilde spor veriyorlar bende çok fena kilo aldım

Birde nerde olduğunuzu belirtseydiniz hangi il için tavsiyeler arıyorsunuz?

Neden kilo aldiniz acaba? Hareket kisitli o yuzden mi

Daha cok yenisiniz benim de haftaya sali ameliyatim heyecanliyim umarim rahat atlatirim sizin nasildi ilk gununuz

Solgarın ödem için hapı varmış kulladınız mı bu sitede yorumlarda gördüm ben de almayı düşünüyorum
Hayır kullanmadım, zamanla geçer diye.. Bu arada doktorun yazdığı ağrı kesiciler iştah açıyormuş, kaç gündür tok olduğum halde midem kazınıyor, dikkat etmek lazım

Ne kadar ucret odediniz acaba

Ben ameliyatımı 27martta oldugumda koltukaltı kesisi ile 18bindi. Meme altı daha uygundu ama ben koltukalti istedim. Ama şu an protez fiyatları artmış sanırım. Yine de asistanlrdan arayip güncel fiyat sorulabilir :)
prof olmasına rağmen uygunmuş doktorlarda bu fiyata yapıyo hangi hastanedeydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…