27.03.19 Meme büyütme oldum

Kusmam oldu cnmm .ama gucsuzum harbiden .ins gecicek o da Allah yardım etsin hepimize ins enfeksiyondan kapsülden korusun halsizlik gecer naslsa.

Kusmam oldu cnmm .ama gucsuzum harbiden .ins gecicek o da Allah yardım etsin hepimize ins enfeksiyondan kapsülden korusun halsizlik gecer naslsa.
Cok gecmis olsun! Amin. Inshaallah kötü bisi yoktur.
Antibiyotik yan etkisi olmasın? Bende oldu da. Bi okusaydın yan etkilerinde senin rahatsızlıkların var mıymış

Çok teşekkür ederim evet kas altı oldu aynı zamanda dikleştirmede yapıldı. Şuan 2.günümdeyim beklediğimden çok daha iyi geçti
Hayirli olsun benim de 28 inde ameliyatim hem diklestirme hem silikon olacak insallah ben de rahat atlatirim

ben çok fiyat araştırdım devlette 6 7 arasına falan gelir dedi doktor lakin bana taa 7 ay sonrasina sira verdi ve beklemek istemedim doktordan memnundum aslında ama devlet ameliyat hastaneleri çok yoğun o yüzden sıra bekliyorsunuz baya tabi benim dediğim istanbul için diğer şehirlerde nasildir bilmiyorum sonra 1 ay sonra olmak istediğim için zorla 10.000 e istanbul medicine hastanesinde azer hocaya oldum. 11 nisanda olmustum 6. haftamdayim suan %99 normal hayatıma döndüm hala ufak tefek şişliklerim var ilk 1 ay zor geçti benim için ama şimdi çok rahatım unuttum tüm acıları sefasını sürüyorum

1 ay geçince herşey yolunda oluyor o zaman dayanayım 2 hafta kaldı nasılsa

Herkese merhaba. Beni çok mutsuz eden bu durumdan bende kurtulmak istiyorum.
Benim derdim maalesef hastanelerden aldığım fiyatlarla dibe vurmuş olmam. 16 binden başlayıp 24 bine kadar olan fiyatlar tam anlamıyla deli etti beni. Ben sadece dikleştirme değil, uygun cc de silikon takviyesi de istiyorum. Fiyat uygun olduğu anda hemen yaptırıcam. Bana önerebileceğiniz klinikler varmı acaba?

Siz sadece dikleştirme ameliyatı mı oldunuz acaba?

26. günümde yan yatmaya başladım ve herşey o zaman normale döndü benim için kilo aldım biraz bugün spora başlayacağım umarım bir sorun olmaz
Benimde bugün 5.günüm. Sabretmek lazım ağrılarım azaldı ama halen taş gibiler, yan yatamıyorum, evde 5dk yürüsem yoruluyorum ve kilo aldım. Bende 1 ay geçtikten sonra spora başlamayı düşünüyorum (tabi sadece bacak hareketleri) ama sorun olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…