Kusmam oldu cnmm .ama gucsuzum harbiden .ins gecicek o da Allah yardım etsin hepimize ins enfeksiyondan kapsülden korusun halsizlik gecer naslsa.Merhaba çok geçmiş olsun hayırlı olsun bnm de 5.günüm bugün aynı sendeki sıkıntılar bendede var sabah kalktığımda göğüslerim çok ağrılı kalkıyorum sabaha kadar geriliyor galiba baş agrım yok ama sen kahve yada kola iç canım narkozu vücudundan atmasına yardımcı olur ameliyat sonrası kusman oldumu? Merak etme galiba yeni olduğumuz için vucüdumuz güçsüz kaldı beslenmene dikkat et canım
Kusmam oldu cnmm .ama gucsuzum harbiden .ins gecicek o da Allah yardım etsin hepimize ins enfeksiyondan kapsülden korusun halsizlik gecer naslsa.
Amin canım Allahım şifa bekleyen herkese Şafi ismi ile şifa versinKusmam oldu cnmm .ama gucsuzum harbiden .ins gecicek o da Allah yardım etsin hepimize ins enfeksiyondan kapsülden korusun halsizlik gecer naslsa.
Hayirli olsun benim de 28 inde ameliyatim hem diklestirme hem silikon olacak insallah ben de rahat atlatirimÇok teşekkür ederimevet kas altı oldu aynı zamanda dikleştirmede yapıldı. Şuan 2.günümdeyim beklediğimden çok daha iyi geçti
Benim 1 ay olmasına rağmen hala şişikŞişlikleriniz ne zaman indi?
Merhaba ozeldemi yoksa devlettemi oldun bende olmak istiyorum fiyat araştırıyorumHerkese merhabalarAylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Kizlar ben de buyutme oldum ne zaman normal hayata donebilicez acaba?
[/QUOT
Merhaba nezaman oldunuz acaba fiyat nedir
Herkese merhabalarAylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Ben tekirdağ da oturuyorum 10 bin tuttu hepsiKaç paraya oldunuz bende yaptiracagim
1 ay geçince herşey yolunda oluyor o zaman dayanayım 2 hafta kaldı nasılsaben çok fiyat araştırdım devlette 6 7 arasına falan gelir dedi doktor lakin bana taa 7 ay sonrasina sira verdi ve beklemek istemedim doktordan memnundum aslında ama devlet ameliyat hastaneleri çok yoğun o yüzden sıra bekliyorsunuz baya tabi benim dediğim istanbul için diğer şehirlerde nasildir bilmiyorum sonra 1 ay sonra olmak istediğim için zorla 10.000 e istanbul medicine hastanesinde azer hocaya oldum. 11 nisanda olmustum 6. haftamdayim suan %99 normal hayatıma döndüm hala ufak tefek şişliklerim var ilk 1 ay zor geçti benim için ama şimdi çok rahatım unuttum tüm acıları sefasını sürüyorum
26. günümde yan yatmaya başladım ve herşey o zaman normale döndü benim için kilo aldım biraz bugün spora başlayacağım umarım bir sorun olmaz1 ay geçince herşey yolunda oluyor o zaman dayanayım 2 hafta kaldı nasılsa ☺
Siz sadece dikleştirme ameliyatı mı oldunuz acaba?ben çok fiyat araştırdım devlette 6 7 arasına falan gelir dedi doktor lakin bana taa 7 ay sonrasina sira verdi ve beklemek istemedim doktordan memnundum aslında ama devlet ameliyat hastaneleri çok yoğun o yüzden sıra bekliyorsunuz baya tabi benim dediğim istanbul için diğer şehirlerde nasildir bilmiyorum sonra 1 ay sonra olmak istediğim için zorla 10.000 e istanbul medicine hastanesinde azer hocaya oldum. 11 nisanda olmustum 6. haftamdayim suan %99 normal hayatıma döndüm hala ufak tefek şişliklerim var ilk 1 ay zor geçti benim için ama şimdi çok rahatım unuttum tüm acıları sefasını sürüyorum
Hayirli olsun benim de 28 inde ameliyatim hem diklestirme hem silikon olacak insallah ben de rahat atlatirim
[/QUOTE
Rica etsem acaba ne kadara mal olduğunu paylaşabilirmisiniz benimle
Benimde bugün 5.günüm. Sabretmek lazım ağrılarım azaldı ama halen taş gibiler, yan yatamıyorum, evde 5dk yürüsem yoruluyorum ve kilo aldım. Bende 1 ay geçtikten sonra spora başlamayı düşünüyorum (tabi sadece bacak hareketleri) ama sorun olur mu bilmiyorum26. günümde yan yatmaya başladım ve herşey o zaman normale döndü benim için kilo aldım biraz bugün spora başlayacağım umarım bir sorun olmaz