27.03.19 Meme büyütme oldum

Amin amin inshaallah sorunsuz geçer! 🙏😊
Kas altı birz daha ağrılı geçiyor muş. Değer buna çünkü kas altı daha güzel doğal duruyor ve sağlam oluyor muş.
Bende 275cc takıldı. Gecen tartıya çıktım şok oldum 1.5kg 7 günde almışım olamaz dedim yaa. Doktoruma anlattım bu hareketsizlik bana kilo aldırıyor iştah yoktu fazla yemek yemedim ve abur cubur hiiic canım çekmedi demek ki evde durmaktan 1.5kg almışım. Doktorum dedi ki unutmayin yarım litre den fazla suan göğsünüz tartiya aldanmayın. 😅😅 Güldüm artık tartıda alıştığımdan fazla çıkacak...
Bana da duruma göre 275 takılabilir. Nasıl durdu? Kimisi 300 altı çok küçük boşuna yaptırmayın diyor. Ama benim doktorum ısrarla sana olmaz 300 ve üstü diyor. Zayıf bir kadınım. Nasıl duracak bilmiyorum. Siz memnun kaldınız mı görüntüden? Doğal dursun istiyorum ama yaptırdığıma da değsin diyorum bir yandan. Çok şey istiyorum sanırım 😬

Bana da duruma göre 275 takılabilir. Nasıl durdu? Kimisi 300 altı çok küçük boşuna yaptırmayın diyor. Ama benim doktorum ısrarla sana olmaz 300 ve üstü diyor. Zayıf bir kadınım. Nasıl duracak bilmiyorum. Siz memnun kaldınız mı görüntüden? Doğal dursun istiyorum ama yaptırdığıma da değsin diyorum bir yandan. Çok şey istiyorum sanırım 😬

benim çok az dokum vardı dr.a olabilecek en büyük olsun 350 istiyorum dedim burda okuduklarıma göre dr.da 350 380 arası olur bakcaz dedi ameliyatta 440 koymuş hatta bi büyüğü bile olurdu dedi göğüs kafesin yeterli dedi ama bu boyut gayet hoşuma gitti 85 tam doldurur şuan şişi de inmeye başladı 9.günüm gayet iyiyim sakın küçük yaptırmayın değmez

benim çok az dokum vardı dr.a olabilecek en büyük olsun 350 istiyorum dedim burda okuduklarıma göre dr.da 350 380 arası olur bakcaz dedi ameliyatta 440 koymuş hatta bi büyüğü bile olurdu dedi göğüs kafesin yeterli dedi ama bu boyut gayet hoşuma gitti 85 tam doldurur şuan şişi de inmeye başladı 9.günüm gayet iyiyim sakın küçük yaptırmayın değmez
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ☺️

Ne diyim gülüm herkesin zevki farklı. Şahsen şu kliplerde çıkan silikon olduğu belli olan kocaman göğüsleri beğenmiyorum. Fazla yapay geliyor bana 😬🙈
Benim icin mühim olan dekolte sexy görünmesi ve göğüslerimin dolgun olmasıydı. Mesela gece kıyafeti giyince sexy durmasını istiyorum 😁😚 ha fazla da takılırdı doktorum 300cc mesela olur dedi de ben denemelerde beğenmedim cok fazla geldi bana. Hamileyken ve emzirirken 85C D olmuştu göğüslerim ve hicccc hoşuma gitmiyordu tipime yakıştıramiyordum.
Hocam 285cc de denemiş ameliyatta lakin benim zevkime uymaz diye 275 de kalmış. Çünkü kendisine her türlü foto göstermiştim nasıl bisi istedigimi göstermiştim.

Wow 440cc bunu bide taşıması var 🙈
Sormamda sakınca yoksa yaş boy kilo sorabilir miyim? 😚 Hani gözümde canlandırıyim diyorum. Benim boyum kısa 158 kilo 55 yaş 33 evli iki çocukluyum. Şuan şişik ya göğüslerim bu hali 300cc gibiymiş dedi hocam ve açıkçası gözümü alıyor 😄 yürürken sanki onlar benden önce gidiyorlar gibime geliyor 😬🙈

Canim merhaba oncelikle gecmis olsun ve hayirli olsun :) ilk 3 gün tek başınıza yataktan kalkamıyorsunuz ama 4. Gün zor da olsa tek başıma kalkabilmiştim :) 1 hafta 10 Günden sonra baskı ve taş bağlamışlar hissi geçiyor şu an 24. Günüm ameliyat oldugumu unuttum bile 😍
Çok teşekkür ederim hayatım çok rahatlattın beni evet bende yatarken ve kalkarken yardımsız kalkamıyorum güzel sözlerin için teşekkür ederim içimi rahatlattın sağolasın 🥰

Wow 440cc bunu bide taşıması var 🙈
Sormamda sakınca yoksa yaş boy kilo sorabilir miyim? 😚 Hani gözümde canlandırıyim diyorum. Benim boyum kısa 158 kilo 55 yaş 33 evli iki çocukluyum. Şuan şişik ya göğüslerim bu hali 300cc gibiymiş dedi hocam ve açıkçası gözümü alıyor 😄 yürürken sanki onlar benden önce gidiyorlar gibime geliyor 😬🙈
valla ameliyattan çıktım 440 deyince bakamadım kötü oldu diye ama vucuduma en uygunu olmuş abartı durmuyo boyum 169 kilo 53 gerçekten aşırı doğal oldu sanki hep benim gibiler :) demekki gerçekten kişiden kişiye değişiyormuş dedim

valla ameliyattan çıktım 440 deyince bakamadım kötü oldu diye ama vucuduma en uygunu olmuş abartı durmuyo boyum 169 kilo 53 gerçekten aşırı doğal oldu sanki hep benim gibiler :) demekki gerçekten kişiden kişiye değişiyormuş dedim
Kesinlikle katılıyorum 👌
Vücut yapısı omuzlar boy pos cok mühim.
High profil mi yoksa moderat mi? Buda fark ediyor. Mesela moderat 275cc taktı hocam denemek için berbat durdu hic beğenmedim. High profil tam istediğim görüntüyü verdi 😋😋😋🤗
Sanırım burda kisa boylu ve cokta zayıf olmayan bi benim 😚😁

Suan şişik ve morluklar var fazla bisi anlamadım. Su hali 300cc gibi ve gözüme büyük geliyor. 🙈😗
Bende dışarıdan protez anlaşılır olsun istemyorum. Doğallık tan yanayım. Ve bence her türlü değer🤩😍😣
Çünkü eski hali bizi mutsuz ediyordu öyle değil mi sevgili arkadaşlar? Yani ne bilim mesela 3ay sonra ahhh daha büyük yaptırsaydim keşke desem bileee bu hali eski halinden gene 1000kat daha iyi değil midir!!? Şahsen her haline razıyım sadece eski deforme hali olmaması şartıyla!
Güzelim kesinlikle doktorundan rica et protezleri üzerinde denesin. Bana bu cok yardımcı oldu. Profil farkları var moderat yani yüksekliği az (3cm) birz yaygın ; high daha yüksek 4cm yaklaşık veya işte damla. Biz hocamla tek tek (damla hariç) denedik ve bana hangi profil kac cc olduğunu söylemeden denettirdi böylece ön yargısız karar vermiş oldum.
275cc high profil en içime sinen oldu. 😃

Kesinlikle katılıyorum 👌
Vücut yapısı omuzlar boy pos cok mühim.
High profil mi yoksa moderat mi? Buda fark ediyor. Mesela moderat 275cc taktı hocam denemek için berbat durdu hic beğenmedim. High profil tam istediğim görüntüyü verdi 😋😋😋🤗
Sanırım burda kisa boylu ve cokta zayıf olmayan bi benim 😚😁
bana verilen kutuda high profil yaziyo dr bisey demedi ama...bu arada şimdi biraz rahatlayım diye sutyenin önünü açtım artık biraz sağa sola sallanmaya başlamışlar :) tamamen diğer sutyenlere gecseydim kurtulacaktım :) bu sütyen baya yukarda üstten bakınca göremiyorum dekolte bölgesini daha anlayamadım 1 ay geçseydi bi :)

Benim 11.gün ve bende de var. Cok fazla değil. Yani öyle vah vah diyecek kadar değil alhamdulillah. Sen kac cc taktırdın? Büyüklüğüne göre de germe vs oluyormudur acaba?
Doku cok azdı bende 315 cc takıldı ama sankı kucuk oldu 400 olsa daha ıyı olurdu ama gogus kafesıme uyarmıydı bılmıyorum tabi

bana verilen kutuda high profil yaziyo dr bisey demedi ama...bu arada şimdi biraz rahatlayım diye sutyenin önünü açtım artık biraz sağa sola sallanmaya başlamışlar :) tamamen diğer sutyenlere gecseydim kurtulacaktım :) bu sütyen baya yukarda üstten bakınca göremiyorum dekolte bölgesini daha anlayamadım 1 ay geçseydi bi :)
Yaaa aynen bi an önce sütyen takmak istyorum hatta sütyensiz dolaşmak istyorum çünkü artık bunu yapabiliriz 🤩😃🤩😃
Benim ki şu hani toparlayici bustiyer foto ekledim. Screenshot_20190422-091145.jpg
Yani bu bustiyerin içinde bile cok şahane duruyorlar 😜
Bugün kontrol randevum var. Masaj yapılması gerekiyormuş onu gösterecek. Morluklar da azalmaya başladı alhamdulillah çok mutluyummm🙏🤩😃

Yaaa aynen bi an önce sütyen takmak istyorum hatta sütyensiz dolaşmak istyorum çünkü artık bunu yapabiliriz 🤩😃🤩😃
Benim ki şu hani toparlayici bustiyer foto ekledim. Eki Görüntüle 2261107
Yani bu bustiyerin içinde bile cok şahane duruyorlar 😜
Bugün kontrol randevum var. Masaj yapılması gerekiyormuş onu gösterecek. Morluklar da azalmaya başladı alhamdulillah çok mutluyummm🙏🤩😃
senin kaç gün oldu canm

Ayy ben duş aldım şimdi 🙈ben artık kollarımı kaldırabiliyorum canım pek zorlanmadım saçlarımı yıkarken bence bir dene👍🏻 Bu arada ilk defa gördüm eski halinden binlerce kat daha güzeel çok mutluyum 😍😍😍 sadece iki göğüs ortamda ve sol göğüsümün altında morarmalar oluşmuş
Merhaba geçmiş olsun ne kadar sonra bu kafar rahat hareket ettirmiş oldunuz

10. günüm doktor bisey derse bizimlede paylaşır mısın ben farklı şehirdeyim watsap üzerinden kontrol ediyo doktor masaj falan demedi daha
Simdi çıktım masajı haftaya gösteririm kantoplamalar ve morluklar birz daha geçsin öyle yaparız dedi. Ayrıca sordum her hekim masaj yapın diyor mu vs o da dedi ki hayır herkesin yöntemi farklı. Hocam burda sizlerle paylaştığımi biliyor ve dedi ki hekime sormadan masaj uygulaması yapılmaz

X