Kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz:) Hem sırf evlenmek için evlenme. Evleneceğin kişinin sorumluluk sahibi, güven veren ,saygılı ve tabii ki seni seven biri olmasına önem ver canım.Değilse evlilik bir cehenneme dönebilir. O yüzden acele etme derim.
bende aynıyım canım. benimde imrenmekle geçecek gibi. birilerinden hoşlansamda devamı gelmiyor. ya da ben beceremiyorum tanışamıyorum. onları kendime çekemiyorum. nerde saçma sapan biri var onu buluyorum. sonra sonuç hüsran.
Ben de 26 yaşındayım. Çok yaşlı hissediyorum bu aralar kendimi2 sene öncesinden bahsederken bile cümleye "gençliğimde..." diyerek başlıyorum. Evliliği düşünmüyorum artık. Gene de "kısmet" diyip geçiyorum. Benim derdim işsizlik. Bu güne kadar evde yayılıp oturdum.. e haliyle eve kapandıkça da özgüven falan kalmadı. Bu yaştan sonra kariyer yapilir mi acep ? :121:
aa evde kalıyorsun diye mi üzülüyorsun en güzeli evde kalmak yoksa otel de ya da yurtta ne biliyim başkasının evinde mi kalmak istersin :) :) :) İNSANIN EVİ GİBİ YOK...
Ben de 26 yaşındayım. Çok yaşlı hissediyorum bu aralar kendimi2 sene öncesinden bahsederken bile cümleye "gençliğimde..." diyerek başlıyorum. Evliliği düşünmüyorum artık. Gene de "kısmet" diyip geçiyorum. Benim derdim işsizlik. Bu güne kadar evde yayılıp oturdum.. e haliyle eve kapandıkça da özgüven falan kalmadı. Bu yaştan sonra kariyer yapilir mi acep ? :121:
arkadaşlar yapmayın 26 çok genç bir yaş,bence bu bekar,kimsenin hayatınıza karışmadığı,hesap vereceğiniz kimsenin olmadığı günlerin tadını çıkarın,bi daha evlenince zaten olağan dışı bir durum olmazsa sittin sene evli kalıcazböyle bi tip olucaz.Gençliğinizin güzelliğinizin kıymetini bilin,cosun azıcık ya ne bu daha 25 26 yaşında üstünüze ölü toprağı serpilmiş gibi,50 yaşında yaparsınız bunları.
26 ya 26 ..böyle bir yaşta nasıl kendinizi yaşlı hissedersinizBen anlıyorum ama bunu yapan o 50li yıllardan kalma teyzeler,bana da diyorlar senin de yaşın geldi evlenirsin yakında,ben de hangi yıldayız sene olmuş 2013,bu zamanda bu yaşta evlenilir mi daha niyetim yok diyorum.Ciddi bir ilişkim olsa bile evlenmeyi düşünmüyorum 2 sene daha en azından
Ve inanın tek üzüldüğüm şey bu yaşın verdiği bir olgunluk var,17 de ki gibi fırlama olamıyorsun mesela.Benim içim ise hala kıpır kıpır,o yüzden herşeyi dolu dolu,eğlenerek yaşamaya bakıyorum.Yaşlanınca herşeyi yapamıcaz,sadece seyredicez,Bunu unutmayın şimdiki bu güzel günler için kederleneceğinize,değerini bilin
bence en güzel zamanlarımız,cahillik zamanlarımız 17-18 leri geçtik,şimdi daha olgun,daha bilinçliyiz.
Yapılır neden yapılmasın. sabır ve dua ile rızkını Allahtan iste.muhakkak bir gün duan kabul olacaktır.
bende 25 yaşında başladım sayılır. yani kesinlikle geç değil.
bu arada bende 27 yaşındayım. 26 yaş sendromuna inanıyorum. dahada kötüsünü söyliyim kızlar eğer bekarsanız o sendromu hiç atlatamıyorsunuz.
bende 26 yaşındayım....
2010 da bir nişan
2013 de bir nişan attım yani 2 nişan attım.
nasipten öteye gidilmiyor.
hala evlenemediğim için evde kalmış mı sayılıyorum? bu aralar çok kafaya takmaya başladım bunu, benden 1-2 yas küçük erkekler bile evde kalmış gibi endişeli davrandıkça, kötü oluyorum.
Söz/nişan atmak da etki ediyor buna sanırım. yaklaşık 1,5 sene önce yüzük attım ve ondan beri hayatımda kimse olmadı. Daha da umutsuz oluyor insan, bir daha kiminle aynı şeyleri yaşayabilirim ki... Şimdi şartlar da zorlaştı.
Hayatıma yeni/son birini katmak ve onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum ama iyi/kötü hiç bir seçenek yok.
Yanlış anlamayın ama, sevgili nasıl edinilir vs fikir verecek olan var mı, bunun ince yolları vardır illa ki. Okul döneminde, çok sosyaldim ve illa ki girdiğim yerlerde benden hoşlananlar tanışmak isteyenler vs oluyordu, sevgililerim de oldu... ama okul bittikten sonra ne olduysa o cazibemi mi yitirdim artık bir anda herkes ortadan kayboldu sanki. Yani mesela bir kursa falan mı yazılsam napsam? Doğru ortamlarda mı bulunamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?