Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu nasibin seni bulur gibi şeyleri söyleyip insanları rahata alıştırmayın evet 26 yaş hiç de geç değil hatta günümüzde normal ama oturup koca bekleme devri değil ki onca adamı beğenmeyip 40'ına kadar bekar kalmış kadın nasipsizlikten değil kendi bencilliğinden evlenemez nasip filan hikaye yani. önüne ilk çıkanla evlenmesin kimse ama mükemmeli de beklemesin.
bende 26 yaşındayım .. henüz şöyle sahilde el ele tutuşacak bir sevgilim bile olmadı .. benim durumuma ne demeli .. gayet gösterişli alımlı bir kızım beğeniyorlar her yönden ama olmayınca olmuyor galiba .. çok üzülmeye başladım açıkçası .. hiç bekar kuzenim akrabam kalmadı kabus gibi geliyor bayramlar , düğünler ...
acaba neden olmaz ki ben nerede hata yapıyorum ? Fazlası ile sosyalim ama .. tam bir işim yok malesef .. işim olsaydı durumun farklı olacağını düşünüyorum .. hatta bir işte kadrolu olduğumu düşünüp gözleri parlıyor ama kadrosuz oluncu püüff neyse zaten böylesi uzak dursun ama ... sanırım hayatımı yerine oturmamış biri ile ilişki düşünülmüyor mu ...yoksa ben kendimimi avutuyorum
Ben işle alakalı olduğunu da düşünmüyorum maalesef
Ben de 26yım, tipimi insanlar beğenir. Maddi durumum, işim ve eğitimim gayet iyi ama yoksa yok işte Ben de sevmeye sevilmeye öyle hasretim ki anlatamam , biri kalbime dokunsa gözyaşlarım durmaz
kader,kısmet...bu işler belli olmuyor.sıkmayın canınızı..mükemmel bi eşe sahip olacaksınız inş demekki.
hala evlenemediğim için evde kalmış mı sayılıyorum? bu aralar çok kafaya takmaya başladım bunu, benden 1-2 yas küçük erkekler bile evde kalmış gibi endişeli davrandıkça, kötü oluyorum.
Söz/nişan atmak da etki ediyor buna sanırım. yaklaşık 1,5 sene önce yüzük attım ve ondan beri hayatımda kimse olmadı. Daha da umutsuz oluyor insan, bir daha kiminle aynı şeyleri yaşayabilirim ki... Şimdi şartlar da zorlaştı.
Hayatıma yeni/son birini katmak ve onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum ama iyi/kötü hiç bir seçenek yok.
Yanlış anlamayın ama, sevgili nasıl edinilir vs fikir verecek olan var mı, bunun ince yolları vardır illa ki. Okul döneminde, çok sosyaldim ve illa ki girdiğim yerlerde benden hoşlananlar tanışmak isteyenler vs oluyordu, sevgililerim de oldu... ama okul bittikten sonra ne olduysa o cazibemi mi yitirdim artık bir anda herkes ortadan kayboldu sanki. Yani mesela bir kursa falan mı yazılsam napsam? Doğru ortamlarda mı bulunamıyorum?
resmen herşeyiyle aynı durumdayız bi fark ben 87liyimumutsuzluk oluyo evet hele evinin dibinde bi düğün salonu varsa hergün hergün düğün dernek moralini bozabiliyo:/hala evlenemediğim için evde kalmış mı sayılıyorum? bu aralar çok kafaya takmaya başladım bunu, benden 1-2 yas küçük erkekler bile evde kalmış gibi endişeli davrandıkça, kötü oluyorum.
Söz/nişan atmak da etki ediyor buna sanırım. yaklaşık 1,5 sene önce yüzük attım ve ondan beri hayatımda kimse olmadı. Daha da umutsuz oluyor insan, bir daha kiminle aynı şeyleri yaşayabilirim ki... Şimdi şartlar da zorlaştı.
Hayatıma yeni/son birini katmak ve onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum ama iyi/kötü hiç bir seçenek yok.
Yanlış anlamayın ama, sevgili nasıl edinilir vs fikir verecek olan var mı, bunun ince yolları vardır illa ki. Okul döneminde, çok sosyaldim ve illa ki girdiğim yerlerde benden hoşlananlar tanışmak isteyenler vs oluyordu, sevgililerim de oldu... ama okul bittikten sonra ne olduysa o cazibemi mi yitirdim artık bir anda herkes ortadan kayboldu sanki. Yani mesela bir kursa falan mı yazılsam napsam? Doğru ortamlarda mı bulunamıyorum?
resmen herşeyiyle aynı durumdayız bi fark ben 87liyimumutsuzluk oluyo evet hele evinin dibinde bi düğün salonu varsa hergün hergün düğün dernek moralini bozabiliyo:/
rahmetli annem ben lisedeyken bi rüya görmüştü rüyaları hep çıkan bi kadındı nişanlını gördüm dedi yeşil gözlü uzun boylu o gün bugün bakınıyorum yok o tipte biri ya::Herkesin bir nasibi var :) hicbir zaman gec degil. Elbet birgün senide gelip bulur. Böyle seyler okadar cabuk olabiliyorki insan nasil olduguna şaşıyor.
valla çok haklısın hocalara üfürükçülere gidenleri şimdi daha iyi anlıyorum :::konu sahibi arkadaşı o kadar çok anlıyorum ki...herkes 26 yaşında evlenir mi, yaşın çok genç,evlenme yaşı artık 30 oldu vs gibi şeyler söylemiş ama söylemek ve yaşamak arasında fark var maalesef.çevrendeki herkes evli,yada nişanlı olunca vede sıra sana geldi sen ne zaman evleneceksin diye sorduklarında öyle olmuyor mesela ben,3 yıldır çalışıyorum,çalıştığım yerde sosyal yani sürekli gelen giden oluyor,fakat yok olmayınca olmuyor yani,sen ne kadar bir işte çalışsanda,kurslara gitsende ,sosyal olsan olmuyor bu benim için geçerli tabi :) bende artık kader kısmet deyip,beyaz atlı prensimi bekliyorum ,:)