26 yaş sendromu

Lütfen saçmalamayın evde kalmışlık değildir bu kendınize sorun etmeyin bunu bence. psikolojınızı bu şekilde bozmayın size evliliği ima edenleride kafanıza takmayın zamanı var demekki zamanın gelmesini bekleyin :34:

Sosyal çevre sosyal çevre .... Sadece sosyal çevre lazım iş hayatın yoks parası az diye değil kendini geliştirmek için işe gir ne olursa olsun okuyorsan dershaneye vs git yada bir şekilde bulunduğun ortamdan farklı çvreler edinmeye çalış

erkekler kız arıyor kızlar erkek arıyor neden ikisi birbirini bulamıyor.

kiminle görüşsem abisinin evlenecek kız bulamadığından dert yanıyor bana :37:

bende 26 yaşındayım.çevremdede çok var.artık herkes geç evleniyo.herşeyi geçtim nezaman hayırlıysa ozaman olsun.geç olsun ama hayırlı olsun valla.ben şimdi kafamı kpssye taktım böyle.hayırlısı neyse o olsun

kısmet canım..
ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz..
26 öyle evde kalınacak bi yaş değil...
sen rahat ol arkadaşlarınca çık gez eğlen..
bekarlığın tadını çıkar...

bende 26 yaşındayım hiçte evde falan kalmış değilim zaten 25ten önce evlenenlere de kızıyorum ne aceleniz var diye uzun zaman bir ilişkim var daha 2 yıldır nişanlanmayı düşünüyorum oda nasip biri olsa dahi zamanı gelmeyince olmuyor

valla yaaa insanı durduk yere depresyona sokuyolar facem hele dondurma kararı aldım evlenmeeyen arkım kalmadı mı ne sinir oluyorum yaaa bide adamlar evleniyo ertesiii gün fotolar boyboy yahuuu bi balayına gidin bi gezin tozun neara vakit buldunuzda boyboy fotolar koyuyosunuz yaaa bana inat yemin ederim delircem yok anam adamda yok millet kullanma gezme tozma hevesinde bende 1 yıllık ilişkimi bitirmek zorunda kaldım adamın işler kötüydü dahada kötü oldu parasızda evlenilmiyoki böhöyyy yok kesin evde kaldım 87 yaaaaa:(((

valla yaaa insanı durduk yere depresyona sokuyolar facem hele dondurma kararı aldım evlenmeeyen arkım kalmadı mı ne sinir oluyorum yaaa bide adamlar evleniyo ertesiii gün fotolar boyboy yahuuu bi balayına gidin bi gezin tozun neara vakit buldunuzda boyboy fotolar koyuyosunuz yaaa bana inat yemin ederim delircem yok anam adamda yok millet kullanma gezme tozma hevesinde bende 1 yıllık ilişkimi bitirmek zorunda kaldım adamın işler kötüydü dahada kötü oldu parasızda evlenilmiyoki böhöyyy yok kesin evde kaldım 87 yaaaaa:(((

bacım resimdeki sensen evde kalmaman lazım.bulursun birini muhakkak. Bu erkeklerin gözü körmü?

okul zamanında benden de hoşlanan. tanışmak isteyen çok insan olurdu.en son biriyle çıktım lise sonda. ondan sonra kısmetim mi kapandı nedir. eskisi gibi çok talibim yok :52: Okul bittikten sonra birisiyle görüştüm kısa süre. o da belalıydı zaten.
baktım olmuyor zamana bıraktım. sıkma canını her şeyin hayırlısı. ayrıca evde kaldım diye de düşünme daha 26 yaşındasın. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz :16:

Son düzenleme:
Biri 26 yas sendromu mu dedi :23: :23: Acilin geliyorum.......:37:

Konu sahibesi ben de ayni seyleri hissediyorum........ama yapacak bir sey yok, kismet nasip iste. Bizim niye bu vakte kadar kismetimiz olmadi bilemiyorum bana sorma. Benim cevrem de genistir ama yok iste, olmayinca olmuyor bazi seyler. :2: :2:

Son düzenleme:
Arkadaşlar panik yok!!!26 yaş evde kaldım mı acaba diye düşünmek için çok erken bir yaş:))ben eşimle 27 yaşımda tanıştım.29 yaşımdada evlendim.ama sizi anlıyorum aynı paniği bende hissetmiştim.en umudumu kestiğim anda eşimle tanıştım.9 senelik evliyim çok da mutluyum.Allah hepinizi en az benim kadar mutlu etsin inşallah.iyi insanlarla karşılaştırsın..sevgilerr

bende kafama takmayım diyorum ama olmuyor. kısmet yok. biriyle tanışayım desem onu bile beceremiyorum.:1: yaş 27 oldu artık. benden geçti gibi geliyor. ne yalan söyleyim çevremde sevgilileri gördükçe imreniyorum. evliliği düşüneceğim sevgilim bile yok.:73:

bende kafama takmayım diyorum ama olmuyor. kısmet yok. biriyle tanışayım desem onu bile beceremiyorum.:1: yaş 27 oldu artık. benden geçti gibi geliyor. ne yalan söyleyim çevremde sevgilileri gördükçe imreniyorum. evliliği düşüneceğim sevgilim bile yok.:73:

Ben zaten evliliği geçtim, sonunda evlilik olmasa bile aşkı sevgiyi tatmak istiyorum artık :17: Yıllardır kimsenin elini tutmadım, kimi istesem olmadı.

Benim de hiç hevesim kalmadı, 26yım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli, 27, 28......ben böyle çiftlere bakıp imrene imrene devam edicem herhalde.

Ben zaten evliliği geçtim, sonunda evlilik olmasa bile aşkı sevgiyi tatmak istiyorum artık :17: Yıllardır kimsenin elini tutmadım, kimi istesem olmadı.

Benim de hiç hevesim kalmadı, 26yım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli, 27, 28......ben böyle çiftlere bakıp imrene imrene devam edicem herhalde.

bende aynıyım canım. benimde imrenmekle geçecek gibi. birilerinden hoşlansamda devamı gelmiyor. ya da ben beceremiyorum tanışamıyorum. onları kendime çekemiyorum. nerde saçma sapan biri var onu buluyorum. sonra sonuç hüsran. :25:

Of of ben de 24 yaşındayım ara ara yokluyor bu düşünceler beni evde mi kalacağım diye.

Çevremde millet patır patır gidiyor ya en evlenmez dediklerim bile okul biter bitmez evlendi.

Talip yok, heves yok, aslında bana kalsa iyiyim böyle de çevreden çok etkileniyorum sanırım.

:3: Arkadaşım yanlış anlama dediğimi ama '' yıl 2013 '' bilmem farkında mısın? Ya da sana daha 26 yaşında sendrom yaşatacaklar farkında değil. 26 yaş ve evde kalmak mı :1: Kusura bakma da dedemlerin zamanında yaşamıyoruz ki.O zamanlar 14 15 yaşında bile evleniyormuş kadınlar.Peki şimdi ? Sene olmuş 2013,sen daha 26 yaşındasın,ki çok genç bir yaş,evde kalmış mıyım acaba diye soruyorsun? Ve eminim ki bunu sana hissettiren,senden başka bir de çevre baskısı.Malesef bazı yerlerde hala 1960 ların düşünceleri hakim.Senin hiç bi suçun yok ve yaşında çok genç :34:

Bence artık bu zamanda 25'e kadar kesinlikle evlenmemeli bir kadın.Üniversitesini okumalı,işini bulursa biraz kendi parasını rahat rahat harcamalı,arkadaşlarıyla bir yurtdışı turu yapmalı (eğer maaşı elverirse) :47: ...şimdi aklıma gelmiyor bir sürü eğlenceli şey var bekarken yapılabilecek,bence bunların tadını çıkar.Kız arkadaşlarınla doyasıya eğlen.Kız üniversiteyi bitiriyor,işini buluyor daha kendi parasının rahatını edemeden,nebiliyim mesela kız arkadaşlarıyla, kazandığı parayla rahat rahat bir tatile gidip eğlenemeden evlenmeye koyuluyor.Evlilik için yaptığı harcamaların taksidine giriyor,seneye çocuk.. falan daha 23 24 yaşında taş çatlasın.Gençlik bir kere geliyor,gençken yapabileceğimiz hiçbir şeyi bir daha yapamıcaz.Şartların elverdiğince eğlenmene bak,görenler gençler işte der geçer,ama 40 yaşında çoluk çocuk sahibi kadınlar olduğumuzda o çılgınlıkları yapamıcaz.Sadece bize yakışmaz ayıp diyip seyredicez.

Evliliğe karşı biri değilim.Ama herşeyin zamanında ve sırasıyla yapılması taraftarıyım.Tabiki de sevdiğin insanla beraber olmak,birlikte yaşamak güzeldir.Elbette onunla da eğlenmek,çoşmak güzeldir.Ama kız arkadaşlarla olan gırgır ve eğlencenin de tadı başkadır.

Herkes 20sinde ömür boyu seveceği bir erkeğe rastlayacak diye bir kaide yok.Kimi 20 sinde bulur,kimi 40 ında. 50 yaşında bekar bir insanın hiç evlenmemiş olması;onun kısmetsiz,evde kalmış olması anlamına gelmez.Aradığını bulamamıştır,kısa ve net.

Teyzem hiç evlenmicek sanıyorduk,çünkü kimseyi beğenmiyordu,herkese bir kulp takıyordu ama sonunda onunda sevebileceği biri karşısına çıktı 39 yaşında :6:

Erkek arkadaş edinmek,yeni insanlarla tanışmak istiyorsan,en basit tavsiye kurslara gitmen diyebilirim.Dil kursu ya da erkeklerin de ilgi duyduğu hobi kursları,spor salonuna üye olabilirsin,spor hocasından özel ders alıp spor hocana aşık olabilirsin :1: Bu işler çevreye bakıyor,evde otururken seni kimse görmüyor çünkü :ssz:

Son tavsiyem,durumun elverdiği kadar gezip tozmaya eğlenmeye bak,yaşın zaten daha genç,boşuna kaygılanmaktan vazgeçip bugünlerin tadını çıkar.Gençlik bir kere geliyor ve çok çabuk geçiyor :31:

Son düzenleme:
26 yaş evde kaldım demek için çok erken bir yaş :31:
Herkesin bir yerlerde bekleyen nasibi kısmeti vardır kesmeyin ümidinizi bakayım :20:

Back