erkekler kız arıyor kızlar erkek arıyor neden ikisi birbirini bulamıyor.
kiminle görüşsem abisinin evlenecek kız bulamadığından dert yanıyor bana
valla zopaynan dalarım..26 yaşındayım evde kaldım diyor...eee ben 30'um..de get ...:)
valla yaaa insanı durduk yere depresyona sokuyolar facem hele dondurma kararı aldım evlenmeeyen arkım kalmadı mı ne sinir oluyorum yaaa bide adamlar evleniyo ertesiii gün fotolar boyboy yahuuu bi balayına gidin bi gezin tozun neara vakit buldunuzda boyboy fotolar koyuyosunuz yaaa bana inat yemin ederim delircem yok anam adamda yok millet kullanma gezme tozma hevesinde bende 1 yıllık ilişkimi bitirmek zorunda kaldım adamın işler kötüydü dahada kötü oldu parasızda evlenilmiyoki böhöyyy yok kesin evde kaldım 87 yaaaaa((
bende kafama takmayım diyorum ama olmuyor. kısmet yok. biriyle tanışayım desem onu bile beceremiyorum.yaş 27 oldu artık. benden geçti gibi geliyor. ne yalan söyleyim çevremde sevgilileri gördükçe imreniyorum. evliliği düşüneceğim sevgilim bile yok.
Ben zaten evliliği geçtim, sonunda evlilik olmasa bile aşkı sevgiyi tatmak istiyorum artıkYıllardır kimsenin elini tutmadım, kimi istesem olmadı.
Benim de hiç hevesim kalmadı, 26yım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli, 27, 28......ben böyle çiftlere bakıp imrene imrene devam edicem herhalde.
bacım resimdeki sensen evde kalmaman lazım.bulursun birini muhakkak. Bu erkeklerin gözü körmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?