26 Mayıs 2024 – 9 Haziran 2025 Jüpiter İkizler'de - Burçlara Etkileri

j3.jpg
 
jüpi09u (2).jpg


Koç ve yükselen Koçlar için : Jüpiter’in İkizler burcundan geçişi kardeş, yakın akraba ve çevre, komşu ilişkilerinize hareket getirmekte. İlişkilerinizi geliştirme adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim, yazım, çizim gibi konularda başarılı olabileceğiniz, bilginizi geliştirebileceğiniz bir süreç. Kurslara katılabilirsiniz. Kitap yazmaya başlayabilir, sosyal medyada kendinizi çok daha fazla gösterebilirsiniz. Daha çok yakın çevrenizde olmak üzere yollarınız, seyahatleriniz artabilir. Ticari faaliyetlerinize odaklanabilirsiniz. Jüpiter’in, sert açılı dönemlerinde kendinizi biraz daha yorgun, kısıtlanmış ve pesimist hissedebilir, Jüpiter’in faydasını almakta zorlanabilirsiniz. Şartları kontrol etmekte zorlandığınız noktada sizi rahatlatacak şeylerden destek almayı ihmal etmeyin.

Boğa ve yükselen Boğalar için : Jüpiter’in İkizler burcundaki transiti sizin kazanımlarla, değer yaratımıyla ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Kazancınız, yatırımlarınız artabilir. Refah seviyenizi yükselebilir. Değer yaratacak konulardan şanslı olabilirsiniz. Bu durum sizin kendinize verdiğiniz değeri de arttırabilir. Yalnız Jüpiter’in sert görünümler yaptığı dönemlerde işinizden elde ettiğiniz kazancın ve sosyal çevre faaliyetlerinizin etkilenebileceğini düşünürsek, daha temkinli olmanızı öneririm.

İkizler ve yükselen İkizler : Jüpiter’i, 12 yıl sonra burcunuzda ağırlayacaksınız. Kendinize yönelik her konuda fırsatların ayağınıza geldiğini görebilirsiniz. Kendi gelişiminize, büyümenize yönelik destekler alabilirsiniz. Eğitimi, finansı, yurtdışını ve hukuksal konuları ilgilendiren alanlarda bunu hissedebilirsiniz. Kilo almanız mümkündür. Bu dönemde yakınınızda size fırsatlar konusunda yardımcı olabilecek kişiler olabilir. Jüpiter’in sert görünümler yaptığı dönemler, işinizi, statünüzü ve hedeflerinizi etkileyen konuları da işin içine katarak, hayatınızda değişimleri getirebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeçler için : Jüpiter sizin bilinçaltınızı etkileyen evinize gelmekte. Bu süreç, fırsatları somut olarak almaktan çok daha içsel, manevi boyutta konulara işaret etmekte. Kendi içsel zenginliğinize yönelip, arınma çalışmalarına yönelebilirsiniz. Ortaya çıkartmak istediğiniz bir çalışmanız varsa onun için kapanıp, zengin bir araştırma süreci geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Jüpiter’in zorlayıcı görünümler yaptığı zamanlar bilinçaltınızı yorabilir. Bu konular yurtdışını, yabancıları, akademik çalışmaları, basın, yayın faaliyetlerinizi ilgilendirebileceği gibi hayata felsefenizi, inançlarınızı da etkileyebilir.

Aslan ve yükselen Aslanlar için : Jüpiter sizin sosyal çevre ve grup, organizasyon faaliyetlerinizi büyütmeye, fırsatlar sunmaya geliyor. Çevrenizin geliştiği, işinizden kazancınızın artması mümkün. Sosyal gruplar, organizasyonlar içinde yükselebilirsiniz. Geleceğe dönük beklentileriniz de gelişebilir. Jüpiter’in sert görünümler aldığı dönemlerde eş, ortak kaynaklı ya da miras gibi dışarıdan beklediğiniz kaynaklardan, kredi, borç, vergi, nafaka gibi ödemelerden zorlanabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başaklar için : Jüpiter’in İkizler geçişi kariyerinizi, statünüzü, hedeflerinizi etkileyen alanda gerçekleşmekte. İşle ilgili fırsatlar yakalayabilir, kendinizi bu alanda daha fazla tanıtabilirsiniz. Statünüz değişebilir, gelişebilir. Anneniz ile ilişkileriniz bu dönem daha öne çıkabilir. Jüpiter’in sert görünümlerinin olduğu dönemlerde ikili ilişkiler, ortaklıklardan, rekabet gerektiren durumlardan ve davalardan zorlanmanız mümkündür.

Terazi ve yükselen Teraziler için : Jüpiter İkizler transiti size eğitim, yurtdışı ilişkileri, medya, seyahatlerle ilgili fırsatlar getirmekte. Akademik çalışmalarınızda, eğitimlerde, seminerlerde daha fazla fırsat ve başarı yakalayabilirsiniz. Medyadaki görünürlüğünüz, tanınırlığınız artabilir. Kitabınız basılabilir. Ödül alabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri ya da uzun yollar yapabilirsiniz. Vize, pasaport gibi işlerinizde kolaylık yakalamanız mümkündür. Aynı zamanda hayata bakışınız da olanlarla değişebilir. Jüpiter’in sert açılandığı dönemlerde günlük temponuz ve iş ortamınızla, birlikte çalıştıklarınızla ilgili konularda zorlanmanız mümkündür. Sağlık konularına daha dikkat etmeniz gerekebilir.

Akrep ve yükselen Akrepler için : Jüpiter’in İkizler burcundaki transiti size kredi, vergi, burs, sigorta, nafaka, miras gibi konularda, eşin ya da ortaklı kaynaklardan şans, fırsatlar getirmekte. Bu süreçte kredi alabilirsiniz. Miras, nafaka gibi konulardan kazanım elde edebilirsiniz. Eşinizin kazancındaki artım, size yansıyabilir. Ameliyatla, operasyonla ilgili konularınız varsa onları halletme yoluna gidebilirsiniz. Jüpiter’in sert etkiler aldığı dönemlerde çocuklarla, aşk hayatınızla ilgili konulardaki sorumluluklarınızın zorlaması, hayattan aldığınız keyfi de etkileyebilir.

Yay ve yükselen Yaylar için : Jüpiter’in İkizler transiti size ikili ilişkiler yoluyla fırsatlar sunabilir. Evlilikler açısından şanslı bir dönem. Evlenebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız vasıtasıyla siz de büyüme, tanınma yakalayabilirsiniz. Danışmanlıklardan fayda görebilirsiniz. Davanızda avantajlı taraf olabilirsiniz. Jüpiter’in sert etkiler altında olduğu dönemde ev, aile konularındaki sorumluluklar, gayri menkul, arsa gibi durumlarla ilgili baskılanmalar hissedebilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için : Jüpiter’in İkizler burcundaki geçişi sizi günlük hayatınızı, işinizi, sağlığınızı etkilemekte. Günlük hayatınızdaki ve işinizdeki temponuz hızlanabilir. Çok sayıda yere koşmaktan, yetişmekte zorlanabilirsiniz. Kiracınız, birlikte çalıştığınız insanlardan fayda görebilirsiniz. Sağlık konularınızı yoluna koyabilirsiniz. Hayatınıza bir evcil hayvan dahil edebilirsiniz. Jüpiter’in sert etkiler aldığı dönemlerde kardeş, yakın akraba, komşu ilişkilerinde, eğitim ve ticari faaliyetlerdeki baskı, sizi daha disiplinli düşünmek durumunda bırakabilir.

Kova ve yükselen Kovalar için : Jüpiter’in İkizler’deki transiti çocuklarla ilişkilerinize, aşk hayatınıza, yaratıcı yönlerinizle ilgili konulara canlanma getiriyor. Çocuk sahibi olabilir, onlarla gururlanabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşktan yana şansı yakalayabilirsiniz. Sanatsal, sportif faaliyetlerde kendinizi daha fazla gösterebilirsiniz. Hayattan daha keyif alabilirsiniz. Jüpiter’in zorlayıcı etkiler aldığı dönemlerde kazanımlarınız konusunda daha disiplinli olmak gerekliliğinin baskısını hissedebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balıklar için : Jüpiter’in İkizler burcu transiti size aileniz, kökleriniz, ev, emlak, arsa gibi taşınmazlar konusunda fırsatlar getirebilir. Yeni bir ev, arsa alabilirsiniz. Var olana daha fazla yatırım yaparak, keyif alabileceğiniz bir ortam yaratmaya çalışabilirsiniz. Daha geniş, iyi şartlarda bir yere taşınabilirsiniz. Aile içinde genişleme yaşanabilir. Evden çalışabilir, evinizdede daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Jüpiter’in sert açılar aldığı dönemlerde daha disiplinli davranmanız, sağlığınıza, girişimlerinize dikkat etmekte fayda olabilir.

Azade Öksoy
 
JÜPİTER DE İKİZLER BURCU'NDA OLACAK

TARİH: 26 MAYIS


26 Mayıs’ta Jüpiter; şans, bolluk bereket gezegeni burç değiştirecek.

İkizler burcuna geçiyor.

Bir yıl boyunca ikizler burcunda kalırken, İkizler burcuna 13 yıl sonra yeniden gelerek şans verecek.

Bütüne yansımasında ise şansı elde edebilmek için bazı kurallara uymamız gerekiyor.

Yani bir yıl boyunca bolluk bereket biraz kurallarla ilerleyecek.

indir_25_3.jpeg


Çünkü şans, bolluk bereket gezegeni İkizler burcunda mutlu olmadığı bir pozisyonda, evrenin bilgili deneyimi ve bolluğu bereketinin içine konuşma enerjisi girdiği zaman bizi yoruyor. Bu dönemde iyiden beslenmek, çok dedikodu yapmamak, emin olmadığımız konularda başkasından duyduğumuz kararlarla ilerlemek bereketimizi alacak. Çevremizdeki dedikodu enerjisi, bizim parayla olan bağımızı kesebilir. Biz başkalarından onay almaya çok takılabiliriz. Zihnimizi kullanmak, emin olmadığımız bir bilgiyi araştırıp çözmek sonuç almak bize daha iyi gelir.

Hayatımıza yeni insanlar gelebilir. Gerçekten donanımlı, söylediği ve yaptığı aynı mı diye bakmamız lazım çünkü bu dönemde dolandırıcılık artabilir. Projelerimiz çalınabilir, taklit enerjisi var. Boş sözlerden, boş insanlardan uzak durmalı ve çevremizde konuşulanlardan ziyade yapılanlara bakmalıyız.

Sema Sidar
 
Jüpiter ikizler burcuna geçiyor ve 1 yıl bu alanda kalacak.

Jüpiter Şansı, bolluk bereketi, bilgini tanımlayan, olduğu alanın sınırlarını genişleten gezegendir
Bir yıllık süreçte bilgi ve entelektüel statünün artacağı, yeni fikirlerin çoğalacağı, öğrenmek, gezmek, hızlı iletişim kurmak için merakların artacağı dönem. Arkadaşlarla iletişim güçlenecek, akraba ziyaretleri artacaktır.
Jüpiter ikizlerde zararda çalıştığı için dedikoduların, aldanma ve aldatmaların artacağı dönem de diyebiliriz.


Nurgül Düzenli
 
ikizler4.jpeg
Koç: Ticaret, eğitim, iletişim ve yolculukların çokça artacağı bir dönem olabilir. Online ya da yurtdışı bağlantılı girişimler yapabilir ya da eğitim süreçlerine dahil olabilirsiniz. Zihinsel anlamda çokça yoğun olacaksınız, kafanızda binbir tilki dönerken tilkilerin hangisi iyi hangisi hırsız ayırt etmek lazım. Zamanızı çalmaya gelen tilkileri gözlemleriniz sonucunda yakalayıp uğurlayabilirsiniz. Bolca gezin, görün ve deneyimlerinizi oturup gözden geçirin.

Gereksiz konularla meşguliyet yaratmadan, kişisel gelişiminize yarayacak konulara ağırlık vermeye çalışın. Dil öğrenmek, bir düşünüceyi uygulama yoluyla gelişmek yani pratiğe dökmek, inançlarınızı yeniden rasyonel bir zeminde ele almak güzel olabilir. Çevremizdeki dedikodularla zaman harcamayın, boş konuşamlara kulak asmayın. Düşüncelerinizi hayata geçirmek, geliştirmek için destekleyici bir zaman. 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım.
Boğa: Finansal konular, size ait olan her türlü kaynak, değerleriniz, yetenekleriniz, destekleriniz, donanımınız önümüzdeki 1 yıllık süreçte çokça gündeminizi meşgul edebilir. Bu konularda bir genişlemeden söz edebiliriz. Yani her türlü kaynaklarınızın artması muhtemel. Kimileriniz için maddi kaynaklarda bir artış kimileriniz içinse özdeğer ve donanım için bunu söyleyebiliriz. Bu beraberinde bir özgüveni de getirebilir. Başkalarının kaynaklarından fayda görebilirsiniz.

Ancak Jüpiter’in durumu çok rahat değil, dolayısıyla finansal konularda dikkatli kararlar almak yıl boyunca önmeli olacak. 2 kere aldığınız desteğin üçüncüde de geleceğini sanıp kendinizi yönetmekte zorlancağınız borç ya da koşulların içine sokmamaya çalışın. Bu süreç fazlaca harcama da yaptırabilir. Burada değerli olansa finansal durumunuzu ve donanımızı yetenekleriniz - yaratıcığınız üzerinden çokça geliştebileceğiniz. Ne istiyorsunuz ona karar verin ve mümkünse sadece onunla ilgilenin, uygulamaya sokun. 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım.

İkizler: 1 yıl boyunca burcunuzda ağırlayacağınız Jüpiter elbette deneyimlerinizi, hareketlerinizi artıracak. Birçok alanda çokça gündeminiz olacağını söylemek mümkün, kimilerinizi bu transit sürecinde Satürn de tepenizdeyken evlendirmemiz muhtemel kimileriniz ise aksine bir ayrılık deneyimleyebilir. Bu bireysel süreçlerinize göre şekillenecektir. Ayrca kariyer ve hedefleriniz konusunda da birden çok gündemle meşgul olabilirsiniz.

Özellike son bir yıldır yaptığınız yoğun mesailerin sonucunda işinizde çeşitli ünvan değişimleri, terfiler söz konusu olabilir. Kendi işini yapanlar içinse öne çıkmaya, işini geliştirmeye çokça açık bir süreç. Burada değerli olan dağılmamanız ve istikrarlı bir şekilde isteklerinizin üzerine gitmeniz olacak. Becerilerinize güvenmeli, bildiğinizi konuşmaktan geri durmamalısınız ancak kibre kapılıp bilmediklerinizi de konuşmaya çalışmayın. Frene basmayı unutursanız ve büyüklüğün cazibesine kapılırsanız yanıltıcı tavırların peşinden süreklenebilirsiniz. 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım.
Yengeç: Önümüzdeki 1 yıl boyunca inançlarınız ve hayatın içinde geliştirmeye çalıştığınız her türlü konu için bir izolasyon süreci olabilir. Jüpiter’in genişletme prensibi ile çokça kontrolünüz dışında gelişecek konulara açık olabilirsiniz. Bu dönemde çeşitli evhamlarınızı, kararsızlıklarınızı artırması muhtemel olabilir ancak ben bu sürecin sizler için bir hazırlık dönemi olacağını düşünüyorum. Jüpiter’in yücelim yöneticiniz olduğunu ve ikizler transitinin ardından burcunuza geçecek olmasa son derece verimli zamanların habercisi olacak.

Öncesinde ise biraz geri çekilip ya da hayatınızdan çıkartacağınız bazı konular ile bir demlenme sürecinde olacaksınız. Yarınlar için daha rasyonel, daha akılcı adımlar atabilmek adına belki çok okuya çok araştıracaksınız. Belki sürece çeşitli terapiler eşlik edecek ya da biraz yalnızlık cesareti sizde bambaşka kilitleri açabilir. Yıl genelinde sağlığın konusunda biraz daha hassas olmakla beraber, 19 Ağustos ve 24 Aralık tarihleri biraz daha dikkat yönetmen gereken konuları anlatıyor olabilir. Çalışma hayatın, düzeninde önemli gelişmeler olabileceği gibi, ufkunu da açacak bir süreç olabilir.

Aslan: Bu sene düğünden düğüne gezip duracaksınız gibi ya da sosyal ortamlar, çevreler çoook genişleyebilir. Bir sürü yeni insan tanıyabilir, yeni grupların içine dahil olabilir, kalabalıklar içinde çokça yeni deneyim sahibi olabilirsiniz. Ayrıca idealleriniz ve hayallerinize de bu bir yıllık süreçte iftara 5 dk kala susamışçasına saldırabilirsiniz. Bir sürü hayal, istek beklenti arzu, insan ortam. Tam bir düğün evi kargaşası lütfen bu kargaşanın kurbanı olmayacak bir mesafede kendiniz için en iyi olacak yerde konumlanın.

Amaçsız ve sizi ileriye taşımayacak grupların peşinden sürüklenmeyin, mümkünse size derinlik ve uzmanlık katabilecek çevrelerde olmayı tercih edin. Aniden yükseldiğiniz planlar için önce sakinlikle uzun vadeli bir planlama yapın ve öylece adım atın. Yaratıcı olduğunuz konular ile öne çıkmanız da muhtemel ya da beklenen bir aşk kapınızı da bu dönem de çalabilir. Çocuk düşünenler içinde bu dönem destekeleyici olabilir, evlilik soruyorsanız tabi bazılarınızı kendi düğününüzde görebilirsiniz :) 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım. Özellike ortaklı kaynaklar ve konular sosyal ilişkilerinize yön verebilir.
Başak: Çok işiniz var önümüzdeki 1 sene boyunca. Çoook çalışacak, büyük hedeflere ilerleyecek, toplumsal alanda yaptıklarınızla çok dikkat çekeceksiniz. Kendinize yaptığınız yatırımın meyvelerini kariyer hayatınızda yemeye başlayabilirsiniz. Önemli ve üst düzey kişilerle tanışabilir, yepyeni bir kariyer çevresine sahip olabilirsiniz. Uzmanı olduğunuz konularda o ilk ciddi tohumu burada ekebilir, geleceğiniz adına düşüncelerinizi hayatınıza çekebilirsiniz. Burada önemli olan ne yapacağınızı netleştirmek, aslında bu sizin için çok da zor değil. Eğitim, iletişim, teknolojik konular, ticaret kariyer gündeminizi bolca şekillendirecek. Kariyenizle beraber adınıza daha geniş çevrelere duyurabilirsiniz.

Başak her zaman ne yapacağını bilir sadece çok şey yapmaya çalışırken zaman kaybedebilir. Dolayısıyla belki artık yalnız devam etmemeli, hedefleriniz için işinizi kolaylaştıracak kişiler ve şeylerden destek almalısınız. Profesyonel desteğe başvurmak ve kendi işinizin dışındakileri uzmana bırakmak daha verimli bir süreç için aklınızda bulunusun. Bu süreç kimileriniz için ünvanlarında bir değişimi de gündeme getirebilir, özellikle ilişkiler aracılığı ile medeni haliniz de gündeminizde. 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım.

Terazi: Önümüzdeki bir Jüpiter sizler için oldukça destekleyici etkiler sunabilir. Özellikle özgürleşmek ve yeni deneyimlere adım atmak için çokça fırsatlarınız olabilir. Kendinizi geliştirmek, kişisel gelişiminize katkıda bulunmak adına çeşitli eğitimler alabilir, yurtiçi/yurtdışı seyahatler yapabilir, manevi anlamda da yeni yolculukların kapısını aralayabilirsiniz. Kimileriniz için bir taşınmayı-mekan değişimi getirebilir. Ayrıca yeni tanışacağınız insanlar, katılacağınız sosyal ortamlar ve yapacağınız işbirlikleri de son derece destekleyici olabilir.

Burada önemli olan artacak olan fikirlerinizin hayatın akışında gerçekleştirilebilir ya da pratiğe dökülebilir olması. Vizyonunuzun genişleyeceği, ufkunuzun açılacağı bu zaman diliminde hangisinin peşinden gideceğinize karar vermelisiniz. Yoksa o mu bu mu derken oyalanarak zaman kaybedebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte size verilen sözlere ve vaat edilenlere çok bel bağlamamalı, kendi çapınız kadar yüksekleri göze almalısınız. 19 Ağustos ve 24 Aralık civarı günler kritik tarihler, buralarda daha dikkatli olmak lazım.
Akrep: Bu transit ile sonunda diliniz biraz olsun çözülecek, ketum ve genelde saklama/gizleme eğiliminde olan yanınıza iyi geleceğini düşünüyorum. Artık analiz etmeyi ve kendinizce yorumlamayı belki biraz azaltmanız ve güven çerçevesinde iletişim kurmayı deneyimleyebilirsiniz. Belki sırf bu sebeple ilişkilerinizde yaşadığınız güven ve iletişim problemlerinin farkına varacak olabilirsiniz. Tabi bu böyle e hadi artık konuşayımla değil de bir konunun tetiklemesiyle beraber gelişebilir. Tetiklenme belki ilişkilerinizde yaşadığınız problemlere çeki düzen verme isteği ya da bir terapi süreciyle olabilir.

Diğer konumuz ise ortaklı kaynaklar, finansal konular ve yatırımlarınız. Bu dönemde borçlanmalarınız artabileceği gibi borçlanmaya çeşitli yatırımlarınız sebebiyet verebilir. Ayrıca başkalarından finansal anlamda destekler görebileceğiniz gibi tazminat, kredi, burs ve miras gibi konular da gündeminizde yer alabilir. Ek olarak bu süreçte derinlemesine öğrenmek istediğiniz konularda çokça araştırma, odaklanma imkanına sahipsiniz. Özellikle gizli, derin, metafizik ve psikolojik konularda merakınız artabilir.

Yay: Önümüzdeki bir yıl boyunca ilişkiler konusu hız kazanırken çokça gündeminiz olacak. Mevcutta ilişkisi olanlar için ilişkisini bir üst aşamaya belki evliliğe taşıması söz konusu olabilir ancak ilişkisinde problemleri olanlar içinse özellikle partnerin özgürleşme isteğinden kaynaklı bir ayrılık deneyimlenebilir. Hayatında biri olamayanlar için bolca kısmet kapıda :) Tam bir karpuz tezgahı gibi, hangisini seçeceksiniz şimdi. Vaatleri çok ama altı boş olanları iyi gözlemleyin, çok konuşan bir yerden sonra boş konuşmaya başlayabilir.

Özellikle aklınızda-hayatınızda olan kişilerle evlenmelinin yolunu arıyorsanız da karşınızdaki kişiyle çokça empati kurmak, onunla birlikte hareket etmek ve daha rasyonel bir bakış açısını benimsemek süreci kolaylaştırabilir. Biraz ona onun gibi davranın, kopyalayın. Ayrıca bu süreçte çeşitli anlaşma, ortaklık, işbirlikleri, taşınma ve mahkeme deneyimleriniz söz konusu olabilir. Kiracılar ve ev sahipleri için hukuksal süreçler deneyimlenebilir. Hangi tarafsanız sizin eliniz daha kuvvetli olacaktır :KK66: Son olarak yeni insanlar, çevreler ve bakış açısı kazanacağınız bu dönem aslında size çok iyi gelecek.
Oğlak: Önümüzdeki 1 yıl boyunca sahaya çıkıyorsunuz, daha aktif daha fiziksel daha yoğun çalışamların olacağı bir süreç olabilir sizin için. Özelikle geliştirmek ve büyütmek istediğiniz konular için çokça fırsatınız olabilir. Çalışmayanlar için bu dönemde iş fırsatları çıkabilir. Çalışanlar ise yeni iş arkadaşları ortamları ya da çalışma alanının daha geniş bir ortama/çevreye evrileceğini söylenebilir. Bolca hareket, bolca konuşma, bolca insan ve etkileşim içinde olabilirsiniz. Bu sürecin size çok iyi geleceğini düşünüyorum, biraz olsun katı prensiplerinizle tepeye diktiğiniz gözlerinizin feri gelecektir :)

Diğerleri gibi hayatı biraz daha esnek, daha uyanık daha kıvrak bir şekilde idame ettirmeyi öğrenebilirsiniz. Kontrol arzunuzu biraz rahatsız edecek olsa da ‘böyle de oluyormuş ya’ dedirtebilir ve hayatı ciddiye alma dürtünüzü dengeli bir seviyeye çekebilirsiniz. Yetişemeyeceğim diye korktuklarınızı büyütmek ya da kendi kendinizin önüne set çekmek yerine günün ihtiyaçlarına uygun bir davranış modeli geliştirin. Bugünde kalın, bugünlerde atacağınız her mantıklı adım yarınlarınızı inşa edecek.

Kova: Aşk, özgüven, cesaret, bildiğini okumaktan geri durmayan size sahnenin kapıları açılıyor. Hep Aslan olana yaptığınız tezahürat bu sefer sizin için yapılabilir, bunun için süreç sizi desteklerken sizler de bu sefer ben diyerek bildikleriniz ve becerilerinizle öne çıkma cesareti gösterebilirsiniz/göstermelisiniz. Bunca entelektüel birikim, bunca iletişim ve komünite oluşturma becerisi sizler elbette çeşitli sebeplerle sunuldu. Plüton transitinden biraz korktunuz belki ancak Jüpiter’in yanı sıra bu dönemde size temelden güç verecek bir diğer gösterge kendisi.

Kendinizi aşmanız, sesinizi daha geniş kitlelere duyurmanız için bütün taşlar yerine oturmuşken size sürecin keyfini çıkarmak kalıyor. Yaratılığınıza güvenin, becerilerinizi geliştirin, süreçte çeşitli eğitimler ile kendinize yatırım yapın. Ve tabi aşk da önümüzdeki süreçte kapınızı çalabilir, hatta aşklar :) E artık siz kime yükselirseniz onunla bir yola çıkarsınız. Seçenekleriniz bol olabilir, bu da ilişkilerin flört düzeyinde kalmasını getirebilir. Son olarak her konuda ne istediğinize karar verin yoksa seçeneklerin bolluğu sizi tam bir tatmine kavuşmaktan geri tutabilir. Çocuk isteyenler içinde şanslı bir süreç.
Balık: Bu süreç sizler için ev, aile, gayrimenkuller ve daha mahrem konularınızla ilgili çokça yoğun olacağınızı anlatıyor. Ailenizin kalabalıklaşacağı bir dönem olabilir, bu kimileriniz için yeni bebişleri kimileriniz için bolca misafir ağırlayacağınız bir dönemi anlatabilir. Ayrıca sizi bir göçebe bir hayata da sürükleyebilir, sık sık seyahate çıkabilir ve farklı yerlerde konaklayacağınız bir deneyim süreci de olabilir. İç dünyanıza çekileceğiniz bazı dönemlerden de bahsedebiliriz, belki bu içe çekilme sürecinde bilgeliğinizi hatırlayarak içsel bir özgüven geliştirebilirsiniz.

Kariyer ve hedefleriniz de bu süreçten önemli ölçüde etkilenebilir, online-uzaktan çalışmalar yapabiliceğiniz bir yol izleyebilirsiniz. Kendinizi bir süre geri çekecek dünyevi yaşamın gerekliliklerini yani almanız gereken sorumlulukları kendi boğazınıza yapışarak kabullenmeye çalışabilirsiniz. Kendinizi ikna edeceğiniz tüm yollara başvururken, ailenizden destek görebilirsiniz. Ayrıca gayrimenkullerle ilgili gündemleriniz olabileceği gibi taşınma sürecini de anlatabilir. Partneri olanlar için partnerin kariyerinde hızlı ve çokça gelişmeden etkilenebileceğinizi de söylemek mümkün.

Harekette bereket vardır ama pirince giderken bulgurdan olmayacağınızdan da emin olun :)




Kübranur Tokgöz
 






Venüs transitinin burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz)

KOÇ: Ağzınızın bal damlayacağı bu süreçte doğru iletişim ve ikna becerilerinizle insanları etkileyebilirsiniz. Edebiyat, yazım ve çizim işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ticarete atılmaya karar verebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olabilir. Yakınlarınızdan hediye alabilirsiniz. Aracınızı, elektronik aletlerinizi yenileyebilirsiniz. Spor aletleri alabilirsiniz. Eğitim sertifikaları alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışarak flört etmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda destekleyici gelişmeler olabilir. Elinizin bereketi artabilir. Evinizi dekor edebilir, yeni bir eşya satın alabilirsiniz. Araç gereçlerinize aksesuar alabilirsiniz. Miras, aile, devlet ve kiralar sayesinde gelirleriniz olabilir. İki yerden para kazanmaya başlamanız da olası. Hayattan daha çok keyif alabilirsiniz. Estetik işlemleri için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Ailenize yeni bir insan katılabilir.

İKİZLER: Hem güzelliğiniz hem zekanızla fark yaratabileceğiniz bir süreç. Popüleriteniz artabilir. İnternet üzerinden biriyle tanışabilirsiniz. Aynı anda iki kişiyle görüşebilirsiniz. İlişkilerde yön belirlemek konusunda kararsızlık yaşamanız mümkün. Sosyal medyayı daha etkin kullanabilirsiniz. Kutlamalara katılabilirsiniz. Teknoloji, eğitim, seyahatlerden para kazanabilirsiniz. Resmi işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Yurt dışı, seyahatler konusunda şanslı bir süreç. Spiritüel konular, psikoloji, sağlık, sanal ticaret üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz. Yatırım ve masraflar da gündeme gelebilir. Lüks harcamalarınız olabilir. Detaylı sağlık kontrollerinden geçebilirsiniz. Terapi alabilirsiniz. Gizli hayranlarınız olabilir. İlişkilerinizde fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızı gizli tutmaya karar verebilirsiniz.

ASLAN: Sosyal bağlantılarınızın güçlenebileceği bir zaman. Bir arkadaşınızdan büyük bir fayda görebilirsiniz. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayalleriniz gerçek olabilir. Terfi, zam alabilirsiniz. Hamilelik için iyi bir zaman. Tanınırlığınız artabilir. Evlenme kararı alabilirsiniz. Nişan, söz hazırlıkları yapabilirsiniz. Arkadaş toplantıları, organizasyonlar olabilir. Reklam işleriyle ilgilenebilirsiniz. Seçimlerinizi özgürce yapmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Özel hayatınızı şekillendiren güçlü gelişmeler olabilir. Taşınma, kiralama, satış, miras, ev dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Memleketinizi ziyarete gidebilirsiniz. Ev arkadaşıyla yaşamaya başlayabilirsiniz. Misafirleriniz gelebilir. Evlenmeye karar verebilirsiniz. Bekarsanız kadersel karşılaşmalarınız olabilir. Geleceği olmayan toksik bir ilişki içerisindeyseniz bitirme yönünde karar alabilirsiniz.

TERAZİ: Akademi, hukuk ve ticari konularda hayırlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İnterneti daha etkin kullanabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirsiniz. Yabancılardan destek görebilirsiniz. Vize, pasaport, bürokratik işlerinizi halledebilirsiniz. Tatile çıkabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa nişan, söz hazırlıkları yapabilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle tanışabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili yaşadığınız anlaşmazlıklar çözüme kavuşabilir.

AKREP: İtibarınızı güçlendiren yeni gelişmeler olabilir. İş ortaklığına başlayabilirsiniz. Yalnızsanız zihinsel olarak çekildiğiniz biriyle tutkulu bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İlişkilerde dönüşüm geçirebilirsiniz. Kıskançlık, hasetlik nedeniyle bazı ilişkiler zarara uğrayabilir. Problemli bir evliliğiniz varsa anlaşmalı boşanabilirsiniz. Mal ve para paylaşımları konusunda destekleniyorsunuz. Elinize ek kazançlar geçebilir.

YAY: Evlilik ve ortaklıklar konusunda destekleniyorsunuz. İlişki teklifi alabilir veya edebilirsiniz. Resmi işler günlerinizi meşgul edebilir. Sizi zekasıyla etkileyen, hayatınızı kolaylaştıran, beklentilerinize uyum sağlayan insanlar önünüze çıkabilir. Yakın arkadaşlarınızdan rehberlik alabilirsiniz. Danışmanlık, davalar, eş vesilesiyle para kazanabilirsiniz. İlişkilerde orta yolu bulmak kolaylaşabilir. Yer değişikliği ve taşınma düşünebilirsiniz.

OĞLAK: Çalışma düzeninizi ilgilendiren yeni kararlar alabilirsiniz. İşsizseniz iş bulabilirsiniz. Yanınıza yeni eleman, asistan gelebilir. İş ortamınızda görev değişimleri olabilir. Sorumluluklarınıza daha kolay uyum geliştirebilirsiniz. Araştırma gerektiren bir konuda görev alabilirsiniz. Temizlik ve bakım konularına önem verebilirsiniz. Cildinize, kilonuza ve tarzınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendinize yeni kıyafetler alabilir, giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz.

KOVA: Kendinizle daha mutlu hissedeceğiniz bu süreçte aşk hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Kafaca size çok uygun, sözlerinize kulak veren birine karşı duygularınız uyanabilir, flört etmeye başlayabilirsiniz. Ciddi beraberliğiniz zaten varsa nişan ve söz kararı alabilirsiniz. Partnerinizle seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Gece eğlencelerine çıkabilirsiniz. Riskli yatırımlardan para kazanabilirsiniz. Başkalarının desteğiyle işinizi büyütebilirsiniz.

BALIK: Yuvanızın bereketi, mutluluğu artabilir. Konforunuzu arttıracak mülk, toprak yatırımı düşünebilirsiniz. Kardeş, komşu, kuzenlerinizle sohbetiniz artabilir. Aile içinde küslükler bitebilir, otorite figürlerinden anlayış görebilirsiniz. Yakınlarınızdan hayırlı haberler alabilirsiniz. Miras, tapu işleriyle ilgilenebilirsiniz. Devletle bağlantılı destek alabilirsiniz. Evlilik ve taşınma nedeniyle düzeniniz değişebilir.


Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
jüpi.jpg



YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Kısa eğitim, ön lisans, anlaşmalar, trafik, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin şartları ve yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle olan iletişiminiz. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter ikizler burcu transiti bu konular üzerinden ilerleyecek. 12 Temmuz’ a kadar neler yapmanız gerektiği konusunda görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz- 5 Eylül arası Mars ikizler burcunda kalıyor. Bu zaman aralığında hareketli gelişmeler öncelikli sıraya geçiyor. Ön lisans, anlaşma gerektiren ticari işlerle ilgili iseniz girişimde bulunabilirsiniz. Bu süre içinde tartışmalardan uzak kalmalı, sakinliğinizi korumalısınız. Ekim ve Şubat arası geçmişle bağlantılı sağlık, çalışma koşullarınızla ilgili içerikleri düzenleme adına fırsatlar elde ediyorsunuz. Bu zaman aralığında profesyonellik gerektiren işlerinizi takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 tarihinde gerçekleşecek dolunay ile bu konulara bağlı olarak finansal açıdan geleceğinizi belirleyecek projeleriniz netlik kazanıyor. 2025 Haziran ayında kadar almış olduğunuz sorumluluklarınızla ilgili haklarınız tamamlanma aşamasına geçiyor.

Yükselen Koç burçları, on iki yılda bir gelen fırsat bu sefer iletişim ve hareket alanınızdan geçiyor. Sakıncalı konuları da büyütme özelliği olan Jüpiter, size eğitim ve iletişim gerektiren işlerinizde büyüme ve tecrübe fırsatları getiriyor. Bu dönemi değerlendirmek sizin elinizde.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Jüpiter ikizler burcu transiti 10 Haziran 2025’ e kadar maddi kaynaklarınız ve kazançlarınızla ilgili konuları büyütüyor. Jüpiter her ne kadar şans ile ilişkilendirilse de büyütücü özelliği sakıncalı durumları da öne çıkarır dikkat edilmelidir. 12 Temmuz’a kadar maddi kaynaklarınızla ilgili temel oluşturma konusunda görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars sizin maddi kaynaklarınızın üzerinden geçecek ve Jüpiter’ le birlikte hareket edecek. Bu her ne kadar beklenmedik kazanç olsa da beklenmedik harcamalarda getirebilir. Bu ara da toprak ve yerleşimle ilgili süreç öne çıkıyor ve sizin için bazı fırsatlar oluşuyor. Ekim ve Şubat arası iş koşullarınızla ilgili süreç öne çıkıyor. Geçmişle ilgili bazı düzenlemeleri uygulamaya alarak maddi kaynaklarınıza yön verebilirsiniz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda geçekleşecek dolunay süreci netleştirecek. 2025 Haziran ayına kadar profesyonellik gerektiren işlerinizde yeni sorumluluk içindesiniz. Maddi kaynaklarınızda artış yakalıyorsunuz. Haklarınızla ilgili sorumluluklarınız iyileşme sürecine geçiyor.

Yükselen Boğa burcu, Jüpiter İkizler burcundan geçerken manevi konularda değerlerinizi geliştirecek ve bilgilenmeniz gereken konularda eğitim fırsatları yakalayacaksınız. Tecrübeleriniz maddi kaynaklarınızla ilgili olacak. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Jüpiter İkizler burcu transiti, 10 Haziran 2025’ e kadar kimliğiniz, kişisel durumunuz ve sizi var eden şartlarla ilgili alandan geçiyor. Jüpiter her ne kadar şans getiren etkilerin göstergesi olsa da büyütücü yönü ile sakıncalı ve arızalı durumları da ortaya çıkarır. Bu dönemde bir hastalığınız varsa dikkate alınması gerekir. Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Kilo kontrolüne dikkat etmelisiniz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars geçişi sizi aktive edecek. Seyahatler, iletişim, ticari ve eğitimle ilgili girişim ve mücadele gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Oldukça hareketli günler içindesiniz. 12 Temmuz’ a kadar hareket alanınızla ilgili bir görüş alanı belirliyorsunuz. Taşınabilir, iş değişimi yapabilirsiniz. Ekim ve Şubat arası geçmişle ilgili yatırımlarınız ve banka hesaplarınızla ilgili konuları düzenleme adına takibe alınması gereken konular içindesiniz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile gelişmelerin çıkış noktası belli oluyor ve ilişkiler üzerinden ilerleyen hizmet işiniz pekişiyor. 2025 Haziran’a kadar ortaklı hareket ettiğiniz işleriniz iyileştiriyor ve oluşturmuş olduğunuz kaynakla ilgili güç kazanıyorsunuz.

Yükselen İkizler burcu, tecrübelerinizi kişisel durumunuzu ilgilendiren konular üzerinden yaşayacaksınız. Tartışmalı ortamlara çekilebilir ya da pazarlık yapmanız gereken durumlar içinde olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Jüpiter 10 Haziran 2025’ e kadar, kapalı alan (hastane, ofis, okul, revir, hapishane, arşiv, dosyalama) zorluklarınız, kontrol dışında gelişmeler, gizli yürütülen işler varsa yurt dışı bağlantılarınız üzerinden ilerliyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar içinde kalmanız muhtemel. Zorlanabilirsiniz. 12 Temmuz 2024’ e kadar bu konularda ayrıcalıklı bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası hareketin, girişimin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında ailevi konularda ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için aracılık yapan unsurlarla ilgili zorlanma yaşayabilirsiniz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı takibe almanız gereken ortaklı işler öne çıkıyor. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunayla bu konular tamamlanma aşamasına geçerek ne yöne evrileceği netlik kazanıyor. 2024 Haziran’ ına kadar iş koşullarınız için oluşturmuş olduğunuz kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Yengeç burcu, Jüpiter transiti ile tecrübelerinizi hiç ümit etmediğiniz ve sizin arkanızdan iş çeviren insanlar aracılığı ile yaşayacaksınız. Uzun süre mücadele etmeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Jüpiter İkizler burcu geçişi sizi yoracak.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sosyal alan, planlarınız, organize işleriniz, ekip çalışmaları ve en önemlisi umutlarınız. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter’ in İkizler burcu transiti bu konular üzerinde ilerleyerek gelecek belirleyecek. 12 Temmuz’a kadar projelerinizle ilgili eğitim gerektiren konularda ortaklı görüş alanı belirliyorsunuz. Bu arada danışmanlık alabilirsiniz. 21 Temmuz 5 Eylül arası, cesaret ve girişimin gezegeni Mars, İkizler burcundan geçiyor. Ve siz geleceğinizi ilgilendiren girişim ve planlama içinde organize oluyorsunuz. Kişisel alanınızı ilgilendiren alanda takibe alacağınız konular öne çıkıyor. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay gelişmeleri netleştirerek tamamlanma aşamasına geçiyor. 2025 Haziran’da proje ile gelecek belirleyen kaynak güçleniyor.

Yükselen Aslan burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti; sosyal alan, arkadaşlıklarınız ve geleceğinizle ilgili yapacağınız planlamalar üzerinden size tecrübe kazandıracak. Ortaklı işleri de kapsayan gelişmeler bereketi ile sonuçlanıyor. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Kariyer alanı, toplum unvanınız, tanınma potansiyeliniz, profesyonel olarak ilerlettiğiniz işleriniz ve en önemlisi hedefleriniz. 10 Haziran 2025’ e kadar Jüpiter, İkizler burcu transiti bu konular üzerinden ilerleyecek. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı olarak görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası Mars İkizler burucundan transit geçiyor. İş koşullarınız ve maddi kaynaklarınızla ilgili mücadele ve girişim gerektiren süreç sizi zorlayacak. Ekim ve Şubat arası geçmişle ilgili bağlantılı konularda çıkış noktası buluyor ve organize edilecek konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay gelişmeleri netleştirerek tamamlanma aşamasına geçiyor. 2025 Haziran ile temel oluşturduğunuz kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Başak burcu, bu yıl tecrübe ve becerilerinizi kariyer ve profesyonellik gerektiren işlerden kazanacaksınız. İş koşullarınızın ve maddi kaynaklarınızın genişlediği zaman içindesiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Akademik konular, Uzmanlık gerektiren içerikler, hukuk, uluslararası meseleler, basın-yayın, şirket, dış ticaret, inançlar gibi konuların birisi ile ilgili iseniz 10 Haziran 2025 Haziran ayına kadar Jüpiter İkizler burcu geçişi bu konulardan etki alıyor. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı bir görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim ve hareket enerjisinin temsilcisi Mars ikizler burcundan geçiş yapıyor. Bu tarihlerde kişisel durumunuzu ilgilendiren gelişmeler içinde olacaksınız. Hareketli süreç sizi zorlayabilir. Ekim ve Şubat arası geçmişle bağlantılı konularda çıkış noktası buluyor ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile ikizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay tüm bu gelişmeleri netleştirerek tamamlıyor. 2025 Haziran ile size değer katacak ve gelecek oluşturacak kaynak güç kazanıyor.

Yükselen Terazi burcu; Jüpiter, İkizler burcu transitinin tecrübelerini, yabancılar, uzmanlık gerektiren konular ve hukuk üzerinden tanımlayacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Banka hesaplarınız, miras, nafaka, sigorta varsa eşinizin geliri ile ilgili konularda 10 Haziran 2025 tarihine kadar Jüpiter geçiş yapıyor. 12 Temmuz’ a kadar ayrıcalıklı görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim ve hareketin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında beklenmedik harcamalar olabilir. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı konulara çıkış noktası oluşturuyorsunuz ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2025 ile ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay tüm bu gelişmelere netlik getiriyor. 2025 Haziran ayına kadar maddi kaynaklarınızı güçlendirecek temel oluşuyor.

Yükselen Akrep burcu, Jüpiter İkizler burcundan geçerken kişisel olarak emek verdiğiniz kazancınızın dışındaki paralarda tecrübe edinecek ve sistem oluşturacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız. Borçlanmamaya dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Ortaklıklarınız, ikili olarak ilerlettiğiniz işleriniz varsa davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğu şartlar. 10 Haziran 2025 tarihine kadar Jüpiter bu konular üzerinden ilerliyor. 12 Temmuz’ a kadar ortaklık gerektiren ve danışmanlık alacağınız konularda ve kişilerde görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim, cesaret ve hareketin temsilcisi Mars İkizler burcunda kalacak. Bu zaman aralığı tartışmalara ve kışkırtmalara açık olarak gözüküyor. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı gelişmelere çıkış noktası oluşturuyor ve düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık 2024 ile İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay sürecin içeriğine netlik kazandırarak tamamlanıyor. 2025 Haziran ayına kadar gelecek belirleyen anlaşmanın içeriği ile sistem oluşturuyorsunuz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

Yükselen Yay burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti ilişkiler alanının da size ayrıcalıklı zaman yaşatacak. Dedikodu, yanlış anlaşılma ve tartışmalara açık konular bu dönemde sizi zorlayabilir. Dikkat etmeniz gereken yılın fırsatlarını değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Çalışma koşullarınız, iş temponuz, alt çalışanlarınız, sağlığınız, beslenmeniz varsa kiracılarınız ve ev hayvanlarınız. 10 Haziran 2025 tarihine kadar; şimdiki hayat kalitenize göre şekil vermek adına Jüpiter bu konular üzerinden genişleme yaparak ilerliyor. 12 Temmuz’ a kadar neler yapmanız gerektiği ile ilgili görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası girişim, hareket ve cesaretin temsilcisi Mars İkizler burcundan geçiyor. Bu zaman aralığında iş koşullarında savunmanız gereken durumlarla karşılaşabilir ya da tadilat gibi yorucu işler içinde olabilirsiniz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı dosyalama, arşiv, sağlıkla ilgili konularda çıkış noktası oluşturuyor düzenlenmesi gereken konuları takibe alıyorsunuz. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay, süreci netleştirerek gelişmeleri tamamlıyor. 2025 Haziran ayına kadar maddi kaynaklarınıza gelecek belirleyerek sistem oluşturuyorsunuz.

Yükselen Oğlak burcu; Jüpiter’ in İkizler burcu transiti sizi yoracak. Zahmetli ve mecburi işler içinde olacaksınız. Hizmet koşullarınız büyüyecek. Ama çalışanlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Özel ve konfor alanınız, yeteneklerinizle ilgili işleriniz, yatırımlarınız, özgüveniniz, spor, aşk hayatınız varsa çocuklarınızın şartları. 10 Haziran 2025 tarihine kadar şimdiki hayat şartlarınıza göre düzenlemek ve şekil vermek adına Jüpiter bu alandan geçiyor. 12 Temmuz’ a kadar görüş alanı belirliyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası cesaret, girişim ve hareketin temsilci gezegeni Mars İkizler burcunda kalacak. Bu dönemde kişisel durumunuzu başka safhaya geçirecek. Savunmanız ve eyleme geçmeniz gereken girişimler içinde olacaksınız. Ve işlerinizi takibe alıyorsunuz. Ekim, Şubat arası, uzmanlık alanınızla ilgili geçmişe yönelik düzenleme yaparak çıkış noktası oluşturuyorsunuz. 15 Aralık’ ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay sürecin hangi yöne evrileceğini netleştirecek.

Yükselen Kova burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti özgüveninizi tazeleyecek. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yeni yerler görmek, seyahatler ve eğlenceli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Ailevi konular, yerleşim, toprak, arsa ve evle ilgili içerikler (yenileme, düzen, taşınma) kişisel donanımınızla ilgili unsurlar ve varsa eşinizin kariyeri. İkizler burcunda kalacak olan Jüpiter 10 Haziran 2025 yılına kadar bu alanda büyüme, düzenleme ve genişleme yapacak. 12 Temmuz’ a kadar ne yapmanız gerektiği konusunda görüş alanı oluşturuyorsunuz. 21 Temmuz 5 Eylül arası cesaret, girişim ve hareketin temsilci gezegeni İkizler burcundan geçiyor. O zaman aralığında tadilat yapabilirsiniz. Ailevi konularda geçmişe dayalı konularda tartışma çıkabilir dikkat etmelisiniz. Takibe almanız gereken finansal konuları başka safhaya taşıyarak koruma altına alıyorsunuz. Ekim, Şubat arası geçmişle bağlantılı konularda düzenleme yapıyor çıkış noktası oluşturuyorsunuz. 15 Aralık da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay tüm bu gelişmelere netlik kazandırıyor ve size kararlar aldırıyor. Jüpiter, İkizler burcundan geçerken, kişisel kimliğinizi geliştirecek ve bilincinize, değerlerinize katkıda bulunacak eğitim programlarının içinde olabilirsiniz.

Yükselen Balık burcu, Jüpiter İkizler burcu transiti sizi korkularınızla ve ruhsal kimliğinizle yüzleştiriyor. Transit bittiğinde değiştiğinizi ve olgunlaştığınızı fark edeceksiniz. Finansal konularda da şans getirecek transit sizi başka biri yapıyor. Fırsatları değerlendirmeye alınız.




Banu Boz
 

jüpi09u (1).jpg

Şans ve fırsat gezegeni Jüpiter 26 Mayıs itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Jüpiter 12 yıllık bir döngüye sahip. En son 2012 yılında İkizler’de transit yapmıştı. 12 yıl önce neler yaşadığınızı hatırlayın. Jüpiter büyütücü, geliştirici ve koruyucudur. Onu bonkör, iyimser ve rahatlatıcı görebiliriz. Öğrenme merakı, eğitim, ticari zekayı kullanma, anlaşmalar ve genel olarak iletişim hız kazanacak. Kendini geliştirmek, yeni şeyler denemek ve hayalleri gerçekleştirmek adına müthiş fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Astrolojik açıdan Jüpiter İkizler burcunda rahat bir konumda değildir. Fazla konuşur ama yerine getirmez, güvenilmez ve fırsatçı yönleri de vardır. Bu nedenle, Jüpiter hangi evinizde ilerliyorsa, o alanda hareketlenme, yabancılarla karşılaşma ve renklenme olurken, sınırlarınızı aşarak, tam olarak yapamayacağınız şeylere girişebilir ya da istemeden de olsa yanlış izlenim bırakabilirsiniz. Jüpiter’in İkizler burcu yolculuğu öncelikle hava burçları olan İkizler, Terazi ve Kovaları ve ardından ateş burçları Aslan ve Koçları olumlu bir şekilde etkileyecek ve güzel fırsatları karşılarına çıkartacaktır.

jüpi09u (2) - Kopya.jpg


Koç burç yorumları:
26 Mayıs’ta şans gezegeni Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Yeni fikirlerinizi başkalarının gözü önüne sermek, konuşma veya yazma yoluyla başkalarına iletmek açısından çok uygun zamanlardasınız. Kişisel görüşlerinizi yansıtmanız konusunda fırsatlar çıkabilir. Çevrenizdeki kişilerden, bu yeteneklerinizden dolayı olumlu eleştiriler ve takdir alabileceksiniz.
İletişimle ilgili tüm sanat ve teknikleri öğrenmeye açık olacaksınız. Yazma ve konuşma yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Örneğin lisan öğrenebilir, yazmayı düşündüğünüz kitabı nasıl yazmanız gerektiği konusunda önemli bilgiler edinebilir, dilbilginizi geliştirebilir, kişisel web sitenizi kendiniz yapılandırmayı öğrenebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına yöneleceğiniz bu yılda, zihinsel becerilerinizi geliştirmeniz konusunda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapmak için uygun dönemdesiniz. Her türlü yeni projeye açık olun. Özellikle de eğitim veya yayıncılıkla ilgili projelerden yana şanslısınız.




Boğa burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, sizin burcunuzdaki döngüsünü tamamlayarak İkizler burcuna geçiyor. Kazanımlarınızda artış yaşama olasılığınız çok yüksek. Ekonomik anlamda bağımsızlaşma şansını yakalayabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar, farklı yatırım alanları keşfedebilirsiniz. Daha fazla kazanmak için etrafımızda gelişen fırsatlardan yararlanmalısınız. İş girişimleri ve ticari konularda tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Gerçekte neyi istediğinize karar vermeli, kazanım elde etmek için ona yönelmelisiniz. Sahip olduğunuz şeylerin, artık daha fazla değer kazandığına da şahit olabilirsiniz. Kazancınız arttıkça, kendinize güveneniz ve cesaretiniz de artacaktır. Fakat abartılı girişimlerde bulunmamanız ve risk almamanız gereken zamanlar olacak. Gereksiz harcamalarda bulunma riskiniz de var. Harcamalarda akıllıca davranmalısınız.




İkizler burç yorumları:
26 Mayıs itibariyle Jüpiter sizin burcunuzda transit yapmaya başlayacak. Bu süreçte kendinize ve aslında sizi neyin daha çok mutlu edeceğine çok daha fazla odaklanacaksınız. İletişiminiz ve sosyalliğiniz hem özel hem de kariyer alanında oldukça artacak. 12 yıl önce neler yaşadığınızı hatırlayın. Koşulları istediği gibi yönlendirebilme şansınız artıyor. Etrafınızdakilerin güvenini kazanmanız şimdi daha kolay.

İlişkileriniz daha verimli sonuçlar doğurmaya başlıyor. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bunun yapıcı avantajlarını kullanmak gerek. Sosyal ilişkilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Önemli bir döngünün başlangıcında, hayattaki amaçların ne olduğu ve gerçekte kişisel olarak kim olduğunu keşfetme zamanındasınız. Kendinize güveniniz ve cesaretiniz gelişiyor. Ruhsal anlamda da gelişmeler var. Yeni meraklar, yolculuklar, eğitimle ilgili avantajlar söz konusu. Öğrenmek ve yeni deneyimler edinmek için çok uygun bir dönemdesiniz. Diğer kişiler üzerinde etkileyici olmak, kişisel yeteneklerini başkalarına göstermek, geçiş yapmakta olduğunuz bu dönemin ortaya çıkaracağı olumlu etkilerden.

Jüpiter’in büyütme etkisini kilo değişimi konusunda yaşamamak adına dikkatli olmalısınız. Dikkatleri üzerinize çekebilir, sosyal ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Her açıdan iyi bir görünüm ve enerji sunmak, duygusal hayatınız ve kariyerinizle ilgili hareketliliğe etki edecektir. İş görüşmeleri yapmak, mevcut işinizde gelişim göstermek, farklı alanlarda tecrübe edinmek, farklı çevrelerde bulunmak, bilgi dağarcığınızı genişletmek isteyebilirsiniz.




Yengeç burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Hoşlanmadığınız zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Eski problemleri kafanızda çözmenin zamanı. Tüm çabalarınıza rağmen çözemediğiniz şeyleri kabullenmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksınız. Kendini hayatın akışına bırakmak, kadere teslim olmak gibi daha önce kolaylıkla kabul etmediğiniz hayat görüşlerini, şimdi daha iyi anlayacaksınız. Bazen de kendini dalgaya bırakmak gerekir. Ama tabii ki sadece bir süre için!

Bu dönemde, sağlığınız için yardım alacağınız kişilerin faydası beklediğinizin üzerinde olacaktır. Yeni bir girişimde bulunmadan önce, üzerinde uğraştığınız konuları pekiştirmek için uygun zamanlardasınız. İç huzuru temin edebilmek ve daha yaratıcı olabilmek için, biraz kalabalıktan uzaklaşıp, kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Böyle yapmanız, yaratıcılığınızı harekete geçirecektir. Yalnız çalışmak size daha avantajlı sonuçlar getirebilir.



Aslan burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Geçmiş çalışmaların faydasını görmeye başlayacağınız iyimser bir genişleme sürecine giriyorsunuz. 12 yıl önce (2012) neler yaşadığınızı hatırlayın. Gelecekle ilgili hedeflerinizle ilgili konularda fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizden veya arkadaşlarınızdan, planlarınıza umulmadık destekler gelebilir. Uzun vadeli hedefler belirlemek ve başkalarıyla birlikte hareket etmenin, geleceğe dönük planları formüle etmenin tam zamanı.

Şans gezegeni Jüpiter’in bu transiti ümitlerinizi çoğaltacak. İdealleriniz arttıkça, yaşama daha sıkı sarılacaksınız. Karamsarlığı bir kenara itip, hayattan beklentilerinizi arttırmalısınız. Grup aktivitelerinde artış ve sosyal çevrede genişleme oluşacak. Dışa açılmalı, sosyal ilişkilerden daha fazla istifade etmelisiniz. Bu yalnız kalınacak bir dönem değil. Sosyal ve aktif olmalısınız. Kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Birçok yeni insanla birlikte olmanın faydasını ileride daha çok göreceksiniz.




Başak burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte rüzgar sizden yana ve hızlı esecek. 12 yıl önce (2012) neler yaşadığınızı bir hatırlayın. Kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilişkili hızlı gelişmeler kaydedebilir, kariyerinizde tanınmaya yönelik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili sıkıntıları daha rahat aşabilir, çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde yeni girişim yapmakta iseniz, zamanlamanız çok doğru demektir.

Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu süreçte toplumsal işlerde rol alabilir, saygınlık kazanabilirsiniz. Kendinizi yukarı taşıma anlamında fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yüksekleri hedef almak için iyi bir dönemdesiniz. Bu dönemde güçlü kişilerden, otoriteyi temsil eden, bize üst durumunda bulunan kişilerden destek almanız kolaylaşıyor. Kariyere ve kendi alanında tanınmaya yönelik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili sıkıntıları daha rahat aştığınız bir dönem olacak bu dönem.




Terazi burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Gerek gezi amaçlı, gerekse iş amaçlı seyahatlerinizde şansınız yerinde olacak. Eğer düzenli olarak seyahate çıkan biri iseniz, bu yıl daha sık seyahat edebilirsiniz. Yabancı kişilerle işle ilgili veya geleceğe yönelik konularda anlaşmalar yapmak açısından da çok olumlu bir süreçte olacaksınız. Daha önce işe yaramadığını düşünüp bir kenara ittiğiniz projeler, şimdi yeniden gündeme gelebilir.

Eğitim ve yayıncılık, kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlar, hukuksal sürece intikal etmiş konularda olumlu sonuçlar elde edebilme şansınız hayli fazla. Seminerler düzenlemek, bilginizi başkalarıyla paylaşmak için de uygun bir sürece giriyor olacaksınız. Kısacası geniş alana yayılıyorsunuz. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz eğitimler alabilir veya eğitiminizle ilgili konuları kariyerinizde daha rahat kullanabilir veya kariyerinizi genişletme imkanına sahip olacağınız eğitimler alabilirsiniz.




Akrep burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Ortak kazanımlar alanında şansınız artıyor. 12 yıl önce (2012) benzer bir süreçten geçmiş olabilirsiniz. Ortaklaşa sahip olunan değerler alanında genişleme söz konusu. Etrafınızdaki kişilerin size maddi anlamda destekleri artabilir. Girişim yapmak istediğiniz iş ve projelerinize destek alabilirsiniz. Hayatı birlikte paylaştığınız kişilerin gelirinde artış yaşanabilir ve bu durum size olumlu yansıyabilir.

Başkalarıyla birlikte sahip olduğunuz bono, tahvil, hisse senedi gibi şeyler daha fazla değerlenebilir. Ödemelerinizin ve borçlarınızın üstesinden daha rahat gelebileceğiniz bu süreçte, kredi ve borçlarınızın üzerinizde yarattığı baskıdan özgürleşmeniz mümkün olacak. Geçmişte tahsil edemediğiniz alacakların tahsili açısından olumlu etkiler mevcut. Sigorta alacakları, nafakalar da buna dahil edilebilir. Bu geçiş hayatınızdaki diğer kişilerin, örneğin eşinizin veya ortağınızın finans durumunda genişlemeyi de ifade ediyor.




Yay burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. İkili ilişkilerden yana şanslı bir sürece giriyorsunuz. Sadece özel ilişkilerinizde değil, iş ilişkilerinizde de öyle. Evlilik şansı yakalayabileceğiniz gibi, ortaklaşa konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Karşınızda maddi imkanları geniş olan bir partner veya eş bulabilirsiniz. Bu dönemde yabancı kişilerle girişilen ortaklaşa işlerden avantaj elde etme şansınız hayli fazla. Her koşulda yakın ilişkilerinizde iyimserlik hakim olacak.

Sosyal anlamda destek görebilir, başkaları tarafından daha olumlu karşılanabilirsiniz. Ama boş vaatlere karşı uyanık olmakta ve karşınızdakilere gereğinden fazla güvenerek aşırı risklere girmemenizde fayda var. Diğer taraftan, bire bir yapılan işlerde; örneğin danışmanlık tarzı işlerde de başarı gösterebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden yardım görebilir, olumlu tavsiyeler alabilirsiniz.




Oğlak burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. İş ilişkileri ve iş koşulları, astlar ve çalışanlarla ilgili konularda fırsatlar, şanslar ve gelişmeler yaşayabileceğiniz yeni bir döneme giriyorsunuz. İş yeteneklerini geliştirmek ve iş koşullarını iyileştirmek açısından da çok olumlu etkiler alıyorsunuz. Amaç duygunuz ve sorumluluğun altından kalkabildiğiniz oranda başarınız da artacak. Size iş ve hizmet üreten kişilerden, çalışanlarınızdan maksimum performans alabilir, yeteneklerinden daha fazla istifade edebilirsiniz. Yardımlaşma ve paslaşma artıyor.

Öte yandan, sizin de başkalarına yardımınız dokunabilir, sağlık ve hizmet sektöründe iseniz hızlı başarılar elde edebilirsiniz. Kendi sağlığınızla ilgili konularda da olumlu, şifalandırıcı etkiler söz konusu. Daha evvelce başlanmış tedavi sürecinin iyiye gidebileceği, istemediğiniz zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak açısından da olumlu etkiler devreye giriyor. Öte yandan, kişisel disiplininizi iyi korumalı, diyetinize dikkat etmelisiniz.




Kova burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Sanatsal konularda yaratıcı yönlerinizi geliştirecek, her zamankinden daha fazla şey üretebileceksiniz. Üzerinde uğraştığınız sanatsal işlerde kendinizi gösterme şansınız ve potansiyeliniz güçleniyor. Becerilerinizi daha güçlü ve bütünsel biçimde ifade edebileceksiniz. Sanatsal konulardan veya daha önce sadece hobiniz olarak gördüğünüz kişisel becerilerinizden kazanım elde edebilirsiniz.

Aşk ilişkilerinde de olumlu gelişmeler var. Buna paralel olarak sosyalliğiniz de artacak. Çocuk sahibi değilseniz, ilk adımı atmak için bu bir yıllık süreci tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onlarla gurur duymanızı sağlayacak olumlu gelişmeler, başarılar olabilir. Bu dönemde onlara beklediklerini verebilir, destek olabilirsiniz. Benzer şekilde onlar da size destek olacaklardır.




Balık burç yorumları:
26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçte dış dünyaya yönelik olmaktan çok, iç dünyaya yönelik genişleme kaydedeceksiniz. Ailenizden destek alacaksınız. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Uzun zamandır arzu ettiğiniz dekoratif yenilikler, yeni eşyalar satın almak gibi aktivitelere girişebilirsiniz. Ev sahibi değilseniz, işte girişim yapmak için size çok uygun bir zaman aralığı!

Jüpiter’in bu bir yıllık transiti döneminde yuvanızda huzur ve güvenliği sağlayabilmek, iç huzuru temin etmek daha mümkün olacak. Kendinizle daha barışık hissedeceksiniz. Eskiden gelme sorunları çözmek için uygun zamanlardasınız. İleri dönük önemli kararların temelini de bu dönemde atabilirsiniz. Bu hedeflerinizde size yardımcı olacak fikirleri özellikle sizden daha bilgili kişilerden alabilirsiniz. Bu ailenizin büyüklerinden biri olabilir. Kendinizle daha barışık hissedeceksiniz.




İndigo dergisi
 
X