Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar cok kotuyum 26 haftaligim 24 saat mide yanmasi yasiyorum oyle bir hal aldiki sirtim bile acimaya basladi soda iciyorum bir saat kadar rahatliyorum ama yine devam ediyor artik soda bile etki etmiyor bu durumu yasayip cozum bulan varmi
Doktordan ilaç tavsiyesi al, gaviscon falan verir, doğuma kadar yanmalı gider artık biraz erken başlamış sende, gecmis olsun, sağlıcakla gelsin bebişin
Doktordan ilaç tavsiyesi al, gaviscon falan verir, doğuma kadar yanmalı gider artık biraz erken başlamış sende, gecmis olsun, sağlıcakla gelsin bebişin
Evet baya erken basladi oburlerinde 9. Ayimda baslamisdi bu cok erken oldu doktora soyledim iki gun once ama acil ameliyata girdi recete yazmayi unutmus sanirim acaba eczaneden kendim alabilirmiyim
Kizlar cok kotuyum 26 haftaligim 24 saat mide yanmasi yasiyorum oyle bir hal aldiki sirtim bile acimaya basladi soda iciyorum bir saat kadar rahatliyorum ama yine devam ediyor artik soda bile etki etmiyor bu durumu yasayip cozum bulan varmi
Benim 24 haftada başlamıştı ve doğuma kadar su içsem yandı maalesef. Süt baya bastırıyordu ama şişe şişe rennie duo kullanmıştım. Reçetesiz alınıyor ama yine de doktorunuza danışın
Benim 24 haftada başlamıştı ve doğuma kadar su içsem yandı maalesef. Süt baya bastırıyordu ama şişe şişe rennie duo kullanmıştım. Reçetesiz alınıyor ama yine de doktorunuza danışın
ayy benim de aynıydı. uyku bile uyuyamıyordum. doktoruma defalarca söyledim ama ilaç yazmamakta inat etti kahvaltı dısında hamur işi yeme, aksam 8den sonra hiçbir sey tüketme demişti bana. bir de her öğün öncesi bir meyve tüketirsen kan sekerin hızlı yükselir ve yemekte daha az yer, mideni yormazsın demişti ben bunları uygulamadım cünkü 30.haftadan sonra özelkikle çok acıkıyordum. gece 3-4te bile kalkıp yemek yiyordum. o yüzden de doğuma gittiğim güne kadar çektim mide yanmasını. sürekli su içtim bir de. su içinde bi on dakika geciyordu
Grbelik için değil ama gastrit için çözümlerim şunlardı benim Yemeklerle birlikte sıvı almamak, az az sık sık beslenmek, mayalı gıdalardan ve asitli meyvelerden uzak durmak. Çay ve kahveyi minimuma indirmek. Uyumadan önce kefir içmek