Doğuma Hazırlık 26 haftalık hamileyim aşırı bel ağrısı ve vajina ağrım var acill ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doktorla iletişime geçin bi nst isteyecektir
Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın.

Yarın gidicem umarım bı sıkıntı yokturdur nst erken degiilmi acaba
Gebeliğin seyrinde beklenmedik bir durum olursa haftaya bakılmaksızın nst alınabiliyor
Bence yarını beklemeyin hemen gidin bi bakılsın
Takipli olduğunuz hastanenin acilinde durumu anlatıp hangi hekimin hastası olduğunuzu da söylerseniz doktorla onlar da iletişim kurarlar

Benim gibi bu durumu yaşayan varmı korkuyom erken doğum yapicam diye aşırı ağrıyor
Bende Aynıyım hiç stres yapma bebek ağırlaştıkça oluyor bende ayaklarımı dahi kıpırdatamıyorum 28 haftadayım şiddetli kanama vs olmadıkça korkma stres yapma

Bende Aynıyım hiç stres yapma bebek ağırlaştıkça oluyor bende ayaklarımı dahi kıpırdatamıyorum 28 haftadayım şiddetli kanama vs olmadıkça korkma stres yapma
Çok aşırı mi kilo aldınız acaba bn demir ilacı kullanmıyorum ondan mı acaba diyorum bugün doktora gidicem bakalım. Ne dicke

Çok aşırı mi kilo aldınız acaba bn demir ilacı kullanmıyorum ondan mı acaba diyorum bugün doktora gidicem bakalım. Ne dicke
Tam tersi hiç kilo almadım sadece bebeğin aldığı kilo kadar alıyorum . Bu gün kontrolüm vardı hatta gitiim bünye ile alakalı dedi yani bi sıkıntı yok . Git bi kontrol ettir sende bence içinde kalmasın

Back
X