Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim önce suyum gelmişti 3 gün sonra da akşam 10 gibi bel ağrım başladı ama uyutmamıştı o gece hiç baya şiddetliydi, sabah zaten açılmam olmuştu. Sizin 2 gündür varsa benimki kadar şiddetli değil muhtemelen ya da dayanabiliyorsunuz. Eğer şiddeti artarsa hastaneye gitmenizde fayda var derim ben.
Benim önce suyum gelmişti 3 gün sonra da akşam 10 gibi bel ağrım başladı ama uyutmamıştı o gece hiç baya şiddetliydi, sabah zaten açılmam olmuştu. Sizin 2 gündür varsa benimki kadar şiddetli değil muhtemelen ya da dayanabiliyorsunuz. Eğer şiddeti artarsa hastaneye gitmenizde fayda var derim ben.
Yaklaşık 10 saatlik bi ağrıdan sonra 3 cm açıklığım vardı, ben doğun sancısının belden vurduğunu hiç bilmiyordum açıkcası o yüzden ilk başta anlamlandıramadım sonra ağrılar artınca sancı olduğunu idrak ettim.
Aralikliysa problem yok sıklasirsa doktora gidersin, bir de yoğun bı tuvalet hissi oluşmaya başlar, su ille de gelecek diye birşey yok, benim sancım 34.haftada çıkmaya başlamıştı, iki cm acilmam vardı, nişan falan gelmedi, bekle bekle 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum öyle hemen olan bı iş değil, sancılar siklasir yine dinlenince geçmezse doktora gidersin, belden vurur ve aşağıya doğru bı baskı olur, zaten kontrollerin haftaliktir bu ara dimi ne zaman gideceksin doktorlada konuşmuş olursun