- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Benim gibi bu durumu yaşayan varmı korkuyom erken doğum yapicam diye aşırı ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E Dr a gidin bel ağrısı gecmiyosa ozellikleBenim gibi bu durumu yaşayan varmı korkuyom erken doğum yapicam diye aşırı ağrıyor
Yarın gidicem dünden beri böyleyim geçmedi malesefE Dr a gidin bel ağrısı gecmiyosa ozellikle
Yarın gidicem umarım bı sıkıntı yokturdur nst erken degiilmi acabaDoktorla iletişime geçin bi nst isteyecektir
Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Gebeliğin seyrinde beklenmedik bir durum olursa haftaya bakılmaksızın nst alınabiliyorYarın gidicem umarım bı sıkıntı yokturdur nst erken degiilmi acaba
Acilden giriş yapın ertelemeyinYarın gidicem dünden beri böyleyim geçmedi malesef
Bende Aynıyım hiç stres yapma bebek ağırlaştıkça oluyor bende ayaklarımı dahi kıpırdatamıyorum 28 haftadayım şiddetli kanama vs olmadıkça korkma stres yapmaBenim gibi bu durumu yaşayan varmı korkuyom erken doğum yapicam diye aşırı ağrıyor
Çok aşırı mi kilo aldınız acaba bn demir ilacı kullanmıyorum ondan mı acaba diyorum bugün doktora gidicem bakalım. Ne dickeBende Aynıyım hiç stres yapma bebek ağırlaştıkça oluyor bende ayaklarımı dahi kıpırdatamıyorum 28 haftadayım şiddetli kanama vs olmadıkça korkma stres yapma
Tam tersi hiç kilo almadım sadece bebeğin aldığı kilo kadar alıyorum . Bu gün kontrolüm vardı hatta gitiim bünye ile alakalı dedi yani bi sıkıntı yok . Git bi kontrol ettir sende bence içinde kalmasınÇok aşırı mi kilo aldınız acaba bn demir ilacı kullanmıyorum ondan mı acaba diyorum bugün doktora gidicem bakalım. Ne dicke
Anladim umarım bendede bı sıkıntı yokturdur bende baktircam birazdnTam tersi hiç kilo almadım sadece bebeğin aldığı kilo kadar alıyorum . Bu gün kontrolüm vardı hatta gitiim bünye ile alakalı dedi yani bi sıkıntı yok . Git bi kontrol ettir sende bence içinde kalmasın
İnşallah canım hayırlı haberler alAnladim umarım bendede bı sıkıntı yokturdur bende baktircam birazdn