26 Ağustosta göğüslü bir bayan olacağım:)

:nazar:
gecmıs olsun canım ama kollarına fazla yuklenmemenı tavsıye ederım daha cok dırsekten hareket ettırmeye calııss..

Ben fazla yükleniyorum sanırım kendime, bugün 5.günümdeyim, çamaşır astım, topladım, yerleştirdim, 2,5 yaşındaki oğlumu (mecburiyetten) kucağıma aldım, normal hayatıma döndüm yani ama dikkat etmem lazım gerçekten sonra sıkıntı olsun istemem, gerçi gerçekten iyi hisstemesem yapamam zaten, Allaha şükür:nazar: çok rahatım ve iyiyim.:nazar:

Cumartesi günü, ameliyatımın 3.gününde bandajlarım açıldı, o bandajlar nasıl çıkacak çok merak ediyordum, sıkı sıkı koltuk altlarıma kdar sırtım hariç bandajlıydı yapış yapışzemuszemus bandajlar çıktığında gördüğüm göğüslerimi çok beğendim eve gelince bütün bikini üstlerimi denedim, harika durduşakkıdıBu çarşambada dr.uma kontrole gideceğim bakalım ne durumda memişler:dance:

ya ama ben de isitiyorum çok özendim 58 kiloyum ve bikini üstümün bedeni 36.. boyumsa 165 filan ..göğüslerim sallanan bir deri parçasından ibaret .. bu durum beni çok rahatsız ediyor.. valla womancop çok geçmiş olsun güle güle kullan artık ne güsel .. sorması ayıp kaça patladı ameliyat

ya ama ben de isitiyorum çok özendim 58 kiloyum ve bikini üstümün bedeni 36.. boyumsa 165 filan ..göğüslerim sallanan bir deri parçasından ibaret .. bu durum beni çok rahatsız ediyor.. valla womancop çok geçmiş olsun güle güle kullan artık ne güsel .. sorması ayıp kaça patladı ameliyat

Sevgili yasminc;toplam 4800tl.Benim dr.um muayene ücreti almıyor, burada okuyorum ilk görüşmede alan dr.lar varmış.Ben kendisinden randevuyu aldım, ilk görüşmemde ameliyata karar verdim ve gün aldım, ameliyat, hastane yatış, hepsi bunu içinde zaten, Medicalparkta oldu ameliyatım. Dünde kontrole gittim, 15 gün sonra yine gideceğim, dr.um çok başarılı,ilgili biri ismi Akın DEMİRALAY, normalder İstanbulda,haftada bir de Antalyada ki muayehanesine geliyor, burun estetiğinde de çok iyi,Antalyada düşünen varsa tavsiye ediyorum

arkadaslar 1.60 boyum 49 kiloyum.gögüslerimi büyüttürücem haftaya.300 cc cok mu büyük olur sizce?ve yuvarlak konulursa sahte mi durur?kafam cok karısık..

womancop çok geçmiş olsun. herhalde şu an çok iyisindir. göğüslerin süperdir eminim. ah ben de bi cesaretimi toplasam :KK43:((

X