26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

evlendikten sonra ikametini gölcüğe aldırman lazım tabi.
Otomatik oluyo derler sonra aaa sizinki olmamış derler para cezası uygularlar.
Sen evlendikten sonra bi uğra nufus müdürlüğüne risk olmasın.

evlendikten sonra ikametini gölcüğe aldırman lazım tabi.
Otomatik oluyo derler sonra aaa sizinki olmamış derler para cezası uygularlar.
Sen evlendikten sonra bi uğra nufus müdürlüğüne risk olmasın.

nıkah için gün alırken diyorum cnım benm evlendkten sonra zaten alınır ama evlenmedn önce nkh gnu almk için ikameti oraya aldıılıor bazıları ondan sordm

25 agustosta evlenıyorum stresten ölüyorum resmen

bende 26 ağustos bugun gelinliğimn ölçüleri alındı 1-3güne prova başlıcak dikime bende çok heyecanlıım stres olmazsa olmazmış ya bunu anladım gelinlğimn etek modeline bugun karar verebildim ancak yaa düşün günlerce kafayı yıordum şimdi rahtım bakalım ne olcak ayyy heeycan ust seviyede ne dıorsn sen

merhaba kızlaaar bende 25 ağustosta evleniyorum :)) hazırlıklar bitti gibi.. alıncak küçük şeyler kaldı..

siz neler yapıyorsunuz bakalım hazırlıklar ne durumda..

ben şu an giriş müziği arıyorum siz neler buldunuz nelere karar verdiniz? burda paylaşsak birbirimize yardım etsek çok ii olur :))

ben 26 ağustosta mobilyalarım yerleşti cumartesi perde halı lamba falan alıncak benmde çoğu şeyim btti 1-2 gün sonra gelinlğim dikilmeye başlancak benmde btt, uyaa bişi kalmdı griş müziğinide sonra düşünrz ya bayramın 3.günü çeyizim gitck 24 ağustosta kınam cvar köyümde açık alanda

ne güzel ya yorucu ama eğlenceli işler bunlar :)) benim gelinliğim dikilio 2 kere provaya bile gittim :)) çok heycanlı ya gelinliğimde çook güzel yani bence :))

ne güzel ya yorucu ama eğlenceli işler bunlar :)) benim gelinliğim dikilio 2 kere provaya bile gittim :)) çok heycanlı ya gelinliğimde çook güzel yani bence :))

sen beğendiysen başkasına yorum düşmez canım benimm benimde gelinliğimn etek modelini değştiirdim dünyada eşi benzeri bulunmaz benim için şimdiden hala nişanlım merak ediyor nasl bşi ipucu ver die ama olmaz diorum tabiki çatlıyor meraktan düğüne kadar inş. öğrenmicek bzmklerde blıor zaten sölemicekler inş. kınada gelinliğimi giymek zorunda kalmam da düğüne özel olur

Arkadaşlar nasılsınız?Biz bugün davetiyelerin siparişlerini verdik c.tesi alıcaz.Gelinliğin son provası bitti,16'sında onu da teslim alıcazzzz.Zaman daralıyor,heyecanlımısınz?

evet evet bennm gelnliğimn sadece ölçüleri alındı dikime yakında başlancak çeyizler nerdeyse tamam ıvır zıvır kaldı diyebilirm davetiye ve nıkah günü almadık daha bakalım

evet evet bennm gelnliğimn sadece ölçüleri alındı dikime yakında başlancak çeyizler nerdeyse tamam ıvır zıvır kaldı diyebilirm davetiye ve nıkah günü almadık daha bakalım

Nikah gününü aksatmayın tatlım,istediğiniz günü almakta zorlanabilirsiniz.Diğerleri hemen hallolabilecek şeyler.Biz bugün de kına için abiye elbisemi aldık,damatlıkta beğendik yarın da damatlığı alıcazz.Eruh'a gidicemiz için eşya götürmycez,ordan idarelik bişeyler alıcaz.Benden bugünlük bu kadar yorucu ama tatlı telaşlar.

valla erkek tarafı rahat olunca söledim daha var alırız sorun değil dediler bende br daha sölemedm açmadım hiç kendileri düşünsün kına için elbse alamzsak eğer nişan elbsemi giycem sanrım maddiyt braz sarsıntıda halıyle bzde bisürü çeyizlk aldık mutfağıma masa aldık yatak örtüsü takımı tülü perdesi takım halımı aldık br tek stor yaplck baya azldı benmde

Son düzenleyen: Moderatör:

benim nişanlımda meraktan çatlıo ama o da öğrenemicek gelinliğimn nasıl bişey olduğunu yalnız ben kınada gelinliğimi giymek zorunda kalıcam ( büyük konuşmamak lazımmış die düşünüyorum :))

ben anca zor bela ikna etmiş vazıyetteyım abiye alamazsak nişan elbisemi giyicem umarım br dha giy die ısrrar etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…