- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
hayırlısı olsun tatlımmm
senınkide tüm gelinlerinde tatlımmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun tatlımmm
Yeni gelen gelin arkadaşlar,hoş geldiniz.Ben hala kuaför ayarlayamadım.Belediye işleri duruyor nişanlımı bekliyorum . Temmuzda bu nikah işlemleri geç kalmaz demi?Memuru nikah salanuna ayarlıycazda günde sorun çıkar mı???Herkes ayarladı mı nikah memurunu,bak ya teaşlanmaya başladım....
tatlım bende nikahı dügün salonunda yapmak istiyorum gecen hafta ayarladım bence sende bi an once ayarlamalısın ilgili belediyeyi arayarak rezervasyon yaptırabiliyorsun
umarım bi problem olmaz istedigin tarihde :) bu arada nikah memuru icin ayrı bi ücret talep ediyorlar onuda sormayı unutma :)
Yarın arayıp bi sorayım o zamn.Nikah memuru için yaklaşık 350-400 gibi bi şy duymuştum ama yinede arayınca sorayım.teşş. tatlım..
ben 25 ağustos canım![]()
canım kendine sıkıntı yaptıkça halolmaz ben de nıkah işlemini sıkıntı yapıyordum hep ama bıraktım şimdi ne karşı taraf ne de bizimkiler nikah gününü sormuyor bile :) gerçi izmit gölcükte yoğun olcağını sanmıyorum ama telaş yapmıyormuyum yapıyorum daha gelinlik ve kına malzemeleri alınmadı mesela temmuz gibi herhlde alcm gelinlğimi falan aslında herşey paraya bakıyor yaa o olsa çoktan herşey hallolmuştu içini rahat tut en iyisi bu :)
çok sevndm umarım istedğin gibi olur :) herşey bakalm bzm herşy hazr gibi işte ufak tefek işler dışında halı perde falan ama nikah günü aynı gun ve düğün saatine almak o düşündürüyor beni yaa