• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

Taa müziklere kadar geldin he :) kıss en son karar verirsin ona acelen ne.Yaza kadar birazdaha bişeyler çıkar hem.

Taa müziklere kadar geldin he :) kıss en son karar verirsin ona acelen ne.Yaza kadar birazdaha bişeyler çıkar hem.

Tatlım napıyım evde yapıcak iş bulamaıyorum onlara bakım bari diyorummmm...Ama önemli değilmi:)Benim her işim böledir mutlaka çok önceden başlamam lazımmm,son dakika işlerini hiç sevmem:)

Tatlım napıyım evde yapıcak iş bulamaıyorum onlara bakım bari diyorummmm...Ama önemli değilmi:)Benim her işim böledir mutlaka çok önceden başlamam lazımmm,son dakika işlerini hiç sevmem:)

Haklısın kuşum iyi yapıyosun tabi,ufak şeyler daha çok vakit alıyo zaten.Karar verince adını yaz bana dinliyim bende merak ederim :)

Ben buldukça buraya yazarım tatlım sen de buldukça yaz ben de dinliyim ama...

Tamam canım yazarım.Benım koşturmama daha var diye çok bakmıyorum herşeye,benimki olmayınca olmuyo.Arada beğendiğim şeyleri mail atıyorum çarşıya çıkınca bakıyo oda.

Kızlar bugün kına sepeti ve tepsisini aldım çok hoşlar,hatta sepetle nikah şekeri çok rahat dağıtılabilir.Siz neler yapıyorsunuz,yeni aldığınız her hangi bi şeyler var mı?

selam kızlar :3:

bende 26 agustos gelinlerindenim:18:
son dk dügün tarihimiz kararlastırıldı nisanlımda burda degil bu saatde netten dugunumuz icin fikir edinebilecegim sayfaları gezerken denk geldim size ve yazdıklarınızı okuyunca stresim tavan yaptı:18:

napıcam ben ya :43:

Back