26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

Yeni gelen gelin arkadaşlar,hoş geldiniz.Ben hala kuaför ayarlayamadım.Belediye işleri duruyor nişanlımı bekliyorum . Temmuzda bu nikah işlemleri geç kalmaz demi?Memuru nikah salanuna ayarlıycazda günde sorun çıkar mı???Herkes ayarladı mı nikah memurunu,bak ya teaşlanmaya başladım....

tatlım bende nikahı dügün salonunda yapmak istiyorum gecen hafta ayarladım bence sende bi an once ayarlamalısın ilgili belediyeyi arayarak rezervasyon yaptırabiliyorsun

umarım bi problem olmaz istedigin tarihde :) bu arada nikah memuru icin ayrı bi ücret talep ediyorlar onuda sormayı unutma :)

kızlar bu arada sizden yardım istiyorum cok acil 10 gün sonra İstanbula gelicem gelinlik bakmaya pronovias'dan rezervasyon yaptım ama yinede gelmisken baska yerlerede bakayım diyorum
Sultanahmet'de bi otel ayarladım İstanbulda yasayan gelin adayları bana hangi semt yada moda evlerinden gelinlik bakabilecegim konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim

Yarın arayıp bi sorayım o zamn.Nikah memuru için yaklaşık 350-400 gibi bi şy duymuştum ama yinede arayınca sorayım.teşş. tatlım..

Arkadaşlar nikah işlemlerini yaptırıyorum daha sizinle paylaşayım istedim.Eğer nikahı bulunduğunuz belediyede

kıydırmayacakasanız,belediyenizden evlenme izin belgesi alıyorsunz.Bugün bunları hallettim,yakında başvuru yapıccammm.Aslında kolay

işler ama insanı uğraştırıyor maleseffff,birde eğr işi bilmeyen insanlara denk geldiyseniz ne yazıkki Olması gereken zamandan çok daha

fazla zaman harcamanız gerekebiliyor.....İnanır mısınz kan grubumu yanlış çıkardılar,bi de bana insanların kan grubu değişebilyor

diyorlar,kendilerinde bi hata olabilecekleri hiç aklına gelmiyor.Nihayetinde hatanın kaynağını anlayabildiler.

of ben daha nikah gününü halledemedim nişanlımda belediyede çalşıyor bende nıkah memurunu düğün salonuna getircem o gun ve saate ayarlamak mümkünmü die sordum nişanlıma öğrencekti bu pzar 1 hafta olcak daha sorucak evlendirme dairesindeki müdürre falan inanın hiçbişi bilmıyorum nasıl ne olcak diye o az buz da olsa biliyor
kafayı yıcem yaa günü alsamda neler yapıldı anlatsam ben izmitte oturuyorum gölcükte evlenicem of of çok zormuş ya bu nıkah işlemleri yer kalmazsa diye korkuyorum yaa kafayı yicemmmmm

kızlar bindanlı ,abiye alan var mı kına için,eğer aln varsa paylaşalım birbirimize fikir olur.Ben almadım ama bu ay içinde alıcammm.

ne bindallıda gözüm var ne nişanda... sade bir nikah olsun hayırlı bir evlilik olsun.. o kadar istiyorum ki... bir kış düğünü mesela:) bende aranıza katılıp yazsam:) ALLAH herkese hayırlı evllilikler versin.... güzellikleri okumak ne hoş böyle yazdıklarınızdaki mutluluğu hissetmek:)

ben eşyalarımı dün aldm kzılar :) halı perde flan kaldı br tek ama nıkah gunu daha konuşulmadı bile bakalm ne olcak herşey süper gidior şimdlk :) inş. mutlu sona ericezz :)

:) herşey yolunda giden diyen birini duyduğum zaman çoook seviniyorum.. maşallah.
bende çünkü hiç birşey yolunda gitmiyor..ne evim var nede birşeyim.bırakın onu daha taşınacağımız ilçeyi belirlemedik (
bi de üstüne annem aradı bir sürü kızdı bu duruma.ahh aaah inşallah bende en kısa zamanda, herşey yolunda diyebilirim :))

canım kendine sıkıntı yaptıkça halolmaz ben de nıkah işlemini sıkıntı yapıyordum hep ama bıraktım şimdi ne karşı taraf ne de bizimkiler nikah gününü sormuyor bile :) gerçi izmit gölcükte yoğun olcağını sanmıyorum ama telaş yapmıyormuyum yapıyorum daha gelinlik ve kına malzemeleri alınmadı mesela temmuz gibi herhlde alcm gelinlğimi falan aslında herşey paraya bakıyor yaa o olsa çoktan herşey hallolmuştu içini rahat tut en iyisi bu :)

şu para yokmu zaten,herşey ona bağlı :) umarım herşey gönlümüzce olur. bende daha yarın başlatcam nikah işelmlerini çünkü benim yurtdışından okeylenmesi gerekiyordu önce.yani bir de bir ay orayı bekledim.
onu da hal ettikten sonra inşallah türkiyede ki işlemler çabuk hal olur.
bu haftada en aznından oturacağımız ilçeyi belirlesek, ev bakar tutarız inşallah. yemin ederim sonrasında rahatım,anneciğimde geliyor yurtdışından oohh :))

çok sevndm umarım istedğin gibi olur :) herşey bakalm bzm herşy hazr gibi işte ufak tefek işler dışında halı perde falan ama nikah günü aynı gun ve düğün saatine almak o düşündürüyor beni yaa

işteeee problem bizim de orda.. bizimde nikah günü aynı gün olmasını istiyoruz,salonda.. bakalım bizde aldırabilecekmiyiz o güne.. haberleşelim seninle bu konuda. inşallah olur :))
ama istanbulda kritik gibi geliyor bana bu durum :S

evlendirme dairesini aradım bir an önce tamamlayın br dhaki ayda alsanız randevu veririz dedi :) oh be içim rahatladı belgelr şunlarmış
aile hekimnden sağlık raporu

ben izmitte nşanlm gölcükte olduğu için birlikte gidilcek nufus mudurlüğünden evlenme ehliyeti alıncak

4adet ön cepheden resim
nufus cüzdanları fotokopisi

100 lirada aile cuzdanı parası yatıcak

nıkah memuruna yol parası verirsiniz dedi :)

kızlar merakım şu ben ikameti gölcüğe aldırsam nufus mudurlüğüne gitmeden haloluyor demi herkes öyle yapıor sanırım bilgi verrsenız sevnirim ikameti göstermek suçya ondan soruyorum ??adama soramadım :)

kimse bişi bilmıormu bu konu hakkında yaa herkes nufus mudurlüğünden mi hallediyor ikametini aldıran yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…