26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

evet ya eksik bitmiyor ki hele mutfakta ufak tefek şeyler.. halılarımı eşyalar yerleştikten sonra alabileceğim ancak ne kadarlık halı sığar diye.. bakalım ya bi eşyalarım eve gelsin de heyecanla bekliyorum :)

evet ya eksik bitmiyor ki hele mutfakta ufak tefek şeyler.. halılarımı eşyalar yerleştikten sonra alabileceğim ancak ne kadarlık halı sığar diye.. bakalım ya bi eşyalarım eve gelsin de heyecanla bekliyorum :)

evt çok heyecanlı oluor ,insan ya eşyaları geldiğinde ben çok heyecanlıydım adapzarndan gelıordu bide gelene kadar zor durdum geldi... taşımalarını kurmaalrını bkledim sonra yerleştrme faln hayran kaldım evimeee

evet kızlar al al bitmiyo ya ben perde siparişini verdim stor almadım kiracıyız diye kimse tavsiye etmedi normal tül ve güneşlik yaptırdm inşallah kendi evimiz olunca istediğimiz gibi alır döşeriz

bende evimi görmek istiyorum artık ama

İnş. bizim de seneye ev yerleştirme telaşımız olur.Aslında her şey hazır gibi mobilyalardan ama zorunlı hizmet olduğu için mecburen bi şey götüremycem.seneye gelicez ank. o zamn ben de sizler gibi yerleştiririm evimizi....

bugün ben de perde siparişimi verdimm :)) sıra halılarda artık..

bugün ben de perde siparişimi verdimm :)) sıra halılarda artık..

evet sıra halılarda :) geçen gün mutfak masamızı da aldık. bu arada ben hiç süs eşyası almadım yani aynalı konsolun üstüne falan koyabileceğim bişey almadım pek öle şeyler sevmem o yüzden beğenemedim heralde bi türlü. vitrin almadım zaten sadece konsolla yemek masası almıştım.

siz aldınız mı böyle ufak tefek şeyleri? saatte almadık mesela .. aaay biz evlendikten sonra hala eksik alıcaz anlaşılan

bide çok önemliymiş gibi bugün dişçiye gidip dişlerimizi beyazlattık eşimle tek eksiğimiz oydu sanki ooohh rahatladık fotoğraf çekimimiz 12 ağustosta olacak güzel güzel gülelim diye

beende zebra perdemle stormn siparisni verdm halilarim
tamamlandi bisi kalmadi gibi bisi tv alcm bi de ivir ziviri yarn nisanlmla alcamlp

beende zebra perdemle stormn siparisni verdm halilarim
tamamlandi bisi kalmadi gibi bisi tv alcm bi de ivir ziviri yarn nisanlmla alcamlp

herşeyini hallettin tatlım tv dediğinde bi saatlik iş hatta o kadar bile sürmez rahatlamış olmalısın

evet canim rHatladim
ben nisan cikolatasi alirken tepai gibi cok guzl
bisi aldm alirken takm aldim 2-3 parca daha aldm
vitrine koymalik
saat falanda yarin alcZ dger ivir Iviri alirken

bu arada birazdan evimize bakmaya gidiyoruz nolur parkeleri yapılmış, dolapları takılmış olsunnnnn

bu arada birazdan evimize bakmaya gidiyoruz nolur parkeleri yapılmış, dolapları takılmış olsunnnnn

inşallah yapılmıştır canım bizim evdeki işlerde daha bitmemiş cumartesi temizlik yaparız diyorduk ama suyu da açtıramadık bir türlü.. ben de yemek masasıyla konsol aldım vitrini almadım süs eşyaları küçük şeyler için bir gün ayırmayı düşünüyorum.. daha mutfak masası ayakkabılık fln da var bitmiyor ki çıkıyor çıkıyor..

dolapları iskelet şeklinde takmışlar yani kapakları, rafları çekmeceleri takılı değil parkeleri yaptıktan sonra takacaklar heralde.. bugun kapıları takmaya gelecekmiş. bitse keşke sabırsızlanıyorum. dediğin gibi o işler bitse daha bunun suyu açtırması gibi ince işleri var. düğüne bi gün kaldığında ben daha mağazalarda avize arıyo olurum kesin şu surat ifadesiyle ..

25 ağustos ta evleniyorum evimiz hazır şuan orda yaşıyorum misafir yemek takımlarımı yıkayıp büfeme yerleştirdim..çamaşırlarımı yerleştirdim. yıkanması gerekenleri yıkıyorum. sadece halılarımız yok. onlar olmasa da olur artık alışverişten sıkıldım

kendimle karşılaştırdığımda çok iyi durumdasın yerinde olmak isterdim canım .. ben son 10 günde yerleşebilcem evime

çok iyi tatlım sevindim senin adına

bende evle ilgili bi gelişme yok önümüzdeki cumartesi evi teslim edeceklermiş (umarım dedikleri gibi olur).. yani önümüzdeki hafta boşa geçecek ve ben son 10 günde evimizi yerleştirmeye çalışacağım :18: annemin bu konudaki söylediklerini duymak zorunda kalmamda canımı sıkan başka bi tarafı bu durumun ..

son aldığım bişeyler var mı diye düşünüyorum yok sanırım davetiyelerimiz salı yada çarşamba gelecek. herşeyimiz gibi ondada çok geç kaldık

sıkıldım bitse keşke herşey..

bn dun gece davetiyelrimi hazrldm ismler faln
bgn beyaz esyalrimi bulasik mknm haric acilio bnm tek glsmm davtyelrn yazlmis olmasi

bn dun gece davetiyelrimi hazrldm ismler faln
bgn beyaz esyalrimi bulasik mknm haric acilio bnm tek glsmm davtyelrn yazlmis olmasi

çokta güzel bi gelişme canım zor olmuş olmalı 350 tane yazmıştın dimi ?

bizimki 600 civari ben nası yazcam bakalım eşimin tarafınıda ben yazarım belki onun yazısı güzel değil toplamda 1300 davetiye elimden geçecek ben küçük uğur böcekleri aldım çok yakın arkadaşlarıma vereceğim davetiyeye yapıştırcam siyah bizim davetiyenin zarfı kırmızı siyah uğur böceği güzel olur diye düşünüyorum nikah şekerlerimde uğur böcekliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…