25 yaşındayım aşk ve iş yok nasıl bulabilirim?

Leylii123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
26
18
26
Kızlar daha önce konu açmıştım ama 25 yaşındayım şu sıralar hep ev modu takılıyorum. Çünkü arkadaşlarımın bazıları evlendi veya benden uzakta yaşıyor. Bir arkadaşımla haftada bir görüşüp geziyoruz. O da çok sosyal biri değil o yüzden sadece birbirimizle takılıyoruz. Öğretmenim ama iş bulamadım şu an alım zamanı değil sanırım sürekli bakıyorum. Aşk konusuna gelince asosyal gibi olduğum için aşk beni bulmaz mı? Gerçekten sevip sevilmek değer görmek istiyorum:KK43: Aşk zamanı gelince olur mu yoksa illa sürekli sosyalleşmek mi lazım?

Kötü baskıcı ve talepkar arkadaş sahibi olacağınıza yalnız olun daha iyi valla arkadaşlara da bir gün biterse bana nasıl zarar verir zarar verirmi diye bakmak gerekliymiş aşk ise olacağı zaman olur hayırlısı diyelim.Özelinizi kimseye çok açmayın derim kendiniz gibi insanlarla olun .

Önceliklerinizi belirleyin.
İş bulmak gibi.
25 yaşında birisi artık baba parasıyla kafe gezmemeli.
Arkadaş ve evlilik ondan sonra gelir

Herşeyin başı güven.Güvenebilmek önemli buna dikkat edin.Ben onu yaptım ben bunu yaptım diye hayatınıza kısıtlama getirmek isteyen kişilerden sevgili olsun arkadaş olsun uzak durun

Aşk sizi bulabilir ama beklediğiniz anda olmuyor sanırım bu 😂 şaka bir yana kendinizi biraz ev dışına atın derim. Aşk için değil ama kendiniz için. Çalışmak istiyorsanız farklı alanları da deneyebilirsiniz öğretmenlik olana kadar belki

öğretmenlik mezunu gençlerin hepsinin hali bu .iki senelik bölüm okusaydık şimdi hepimizin eli ekmek tutardı bana asgari ücret bile vermediler 9 bin TL’ye çalıştım .Öğretmenlik hayalinden vazgeç her şeyin olur bence artık zorlamayalım öğretmen olucaz diye .Gidip temizlik bulaşık yıkamak bile öğretmenlikten hayırlı en azından asgari ücret alabiliriz .

Bransiniz nedir? Özel ders verebilirsiniz atanana kadar. Önce iş sonra eş bence. Kendi paranızı kazanınca evlilik de olur elbette.

Zamanınızı boşa evde tüketmeyin derim .Çeşitli yerlerde özel ders verebilirsiniz veya sırf zaman geçsin para biriktireyim diye asgari ücretle çalışabilirsiniz.Evde oturup beklemekle ne aşk ne de sosyallik gelmez.

Okul döneminde çalışamayacağım için yazın satış danışmanlığı yapmıştım ben.Kalıcı değildim ama söylememiştim benim için güzel bir deneyim oldu bütün küçük ev eşyalarını öğrendim .Çalışırken bir iki defa diğer şubeye gitmem gerekti ve orada yıllardır çalışan çocuk beni beğenmiş bana ulaşmak için kırk takla attı :KK66: sosyal medya vs kullanmıyorum çünkü.

Yani aşk işlerinin ne zaman nerede çıkacağı belli olmuyor.kendisi üniversite okumuş enstrüman çalan ,fitness yapan uzun boylu yakışıklı bir çocuktu.:KK53:

Herşeyin çaresi zaman. Aşk evlilik işi tamamen kader. Daha yaşın çok genç neden olmasın? O zamana kadar önceliklerin daha elle tutulur hedefler olsun. Arkadaş konusu çok önemli değil insanlar zaten sadece kendini düşünüyor sende öyle yap ve kendi geleceğini düşün. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Birde böyle zamanların en iyi ilacı spor yapmaktır. Sadece kilo olarak düşünme çok iyi gelecektir ♥️

öğretmenlik mezunu gençlerin hepsinin hali bu .iki senelik bölüm okusaydık şimdi hepimizin eli ekmek tutardı bana asgari ücret bile vermediler 9 bin TL’ye çalıştım .Öğretmenlik hayalinden vazgeç her şeyin olur bence artık zorlamayalım öğretmen olucaz diye .Gidip temizlik bulaşık yıkamak bile öğretmenlikten hayırlı en azından asgari ücret alabiliriz .
Kolay kolay konu dışına çıkıp bir yoruma karşılık vermem ama bu yoruma dayanamadım.

Bölümün İngilizce gibi görünüyor. Eğer öyleyse ve sana sadece 9 bin tl teklif edildiyse kabul etmeseydin. Çünkü evden çıkmadan bile online ders vererek en az o kadar para kazanabilirdin.

Bunu nereden biliyorum? Çünkü İngilizce öğretmeniyim.

Hem online ders için ilk etapta tanıdık gerekmiyor. Çünkü milyon tane online ders verme platformu var.

Ayrıca konu sahibi öğretmenmiş. Yani belli ki bölümden çoktan mezun olmuş. Şu an öğretmenlik yapmaması öğretmen olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu " öğretmen olacağız diye zorlamayalım" demene karşılık yazdım.

Konu sahibine önerim; özel okulların öğretmen alım zamanı gelene kadar özel ders vermesi. Hem zamanını daha verimli geçirmiş olur hem de para kazanır.

Kolay kolay konu dışına çıkıp bir yoruma karşılık vermem ama bu yoruma dayanamadım.

Bölümün İngilizce gibi görünüyor. Eğer öyleyse ve sana sadece 9 bin tl teklif edildiyse kabul etmeseydin. Çünkü evden çıkmadan bile online ders vererek en az o kadar para kazanabilirdin.

Bunu nereden biliyorum? Çünkü İngilizce öğretmeniyim.

Hem online ders için ilk etapta tanıdık gerekmiyor. Çünkü milyon tane online ders verme platformu var.

Ayrıca konu sahibi öğretmenmiş. Yani belli ki bölümden çoktan mezun olmuş. Şu an öğretmenlik yapmaması öğretmen olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu " öğretmen olacağız diye zorlamayalım" demene karşılık yazdım.

Konu sahibine önerim; özel okulların öğretmen alım zamanı gelene kadar özel ders vermesi. Hem zamanını daha verimli geçirmiş olur hem de para kazanır.
Üstteki arkadaşın yorumunu çok saçma ve aşağılayıcı buldum ben de. Para kazanmak tabi ki çok önemli ama öğretmenlik bir tutkudur benim için. Para kazanmanın dışında öğretmenlik yapmak çocuklarla vakit geçirmek onlara bir şeyler katmak beni çok mutlu ediyor. Özel ders bulabileceğim iyi bir platform biliyor musun? Daha önce bir sitede ilan vermiştim ama dönüt alamadım.

Zamanınızı boşa evde tüketmeyin derim .Çeşitli yerlerde özel ders verebilirsiniz veya sırf zaman geçsin para biriktireyim diye asgari ücretle çalışabilirsiniz.Evde oturup beklemekle ne aşk ne de sosyallik gelmez.

Okul döneminde çalışamayacağım için yazın satış danışmanlığı yapmıştım ben.Kalıcı değildim ama söylememiştim benim için güzel bir deneyim oldu bütün küçük ev eşyalarını öğrendim .Çalışırken bir iki defa diğer şubeye gitmem gerekti ve orada yıllardır çalışan çocuk beni beğenmiş bana ulaşmak için kırk takla attı :KK66: sosyal medya vs kullanmıyorum çünkü.

Yani aşk işlerinin ne zaman nerede çıkacağı belli olmuyor.kendisi üniversite okumuş enstrüman çalan ,fitness yapan uzun boylu yakışıklı bir çocuktu.:KK53:
Haklısınız aslında ama kendi alanımda çalışıp daha fazla tecrübe edinmek istiyorum. Daha önce bir kurs merkezinde çalıştım o dönem sosyal hissettim arkadaşlar vs iyi gelmişti. Şimdi yine evde olmak canımı sıkıyor

Aşk sizi bulabilir ama beklediğiniz anda olmuyor sanırım bu 😂 şaka bir yana kendinizi biraz ev dışına atın derim. Aşk için değil ama kendiniz için. Çalışmak istiyorsanız farklı alanları da deneyebilirsiniz öğretmenlik olana kadar belki
Diksiyon kursuna yazıldım ismekten yakında başlıyor bakalım belki iyi gelir :) İş olarak kendi alanımda daha fazla tecrübe kazanmak istediğimden satış danışmanlığı vb işleri düşünmedim

Herşeyin başı güven.Güvenebilmek önemli buna dikkat edin.Ben onu yaptım ben bunu yaptım diye hayatınıza kısıtlama getirmek isteyen kişilerden sevgili olsun arkadaş olsun uzak durun
Tabi güven olmadan arkadaşlık da sevgililik de olmaz. Zaten bu yüzden içi dışı bir olduğunu düşündüğüm sınırlı sayıdaki kişilerle arkadaşlık kuruyorum...

Üstteki arkadaşın yorumunu çok saçma ve aşağılayıcı buldum ben de. Para kazanmak tabi ki çok önemli ama öğretmenlik bir tutkudur benim için. Para kazanmanın dışında öğretmenlik yapmak çocuklarla vakit geçirmek onlara bir şeyler katmak beni çok mutlu ediyor. Özel ders bulabileceğim iyi bir platform biliyor musun? Daha önce bir sitede ilan vermiştim ama dönüt alamadım.
Branşın nedir? Özelden yazarsan ona göre platform önereyim .

Bu arada ben şu an haftada sadece 6 saat özel birebir ders vererek aylık 9 bin civarı para kazanıyorum, ki ders ücretim piyasanın altında.

Yani bir öğretmen az sayıda öğrenciye özel ders vererek asgari ücreti çok rahat kazanır.

X