Kızlar merhaba.Ben daha önce de birçok kez konu açmıştım.Ama bu sefer soru sormak değil de biraz dertleşmek istiyorum.Ben daha 25 yaşındayım.22 yaşında evlendim.Okulum olduğu için ilk üç sene hiç çocuk düşünmedik.Ama şimdi istiyoruz.Ben de hemşireyim.Gebelik öncesinde testlerimi yaptırayım dedim ve amh 0.75 çıktı.Gittiğim ilk doktor direk tüp bebek dedi ve hüngür hüngür ağladım.Aslında biliyorum birçok kişinin tüp bebek olsun ama yine de olsun dediğini.Ama kolay değil düzenli adet oluyorum.Evlendikten sonra düzenli kadın doğum muayenelerime gittim ve hiç kimse bir sorun olduğunu söylememişti bu zamana kadar.Ve tüp bebek süreci çok yıpratıcı bir süreç bu süreci nasıl kaldıracağım bilemedim.Daha sonra başka bir doktora gittim.O doktor bana ve ondan önce gittiğim doktora kızdı.Gencecik insansın ne bu kadar uğraşıyorsun sen kafayı yemişsin tabi bu pskoloji ile çocuğun olmaz dedi.Vajinal usg ile yumurtalarıma baktı 10 tane sağda 10 tane solda büyümeye başlamış yumurtan var senin dedi.Beni gönderdi.Ordan çıkınca kendimi salak,pskolojiisi bozulmuş biri gibi hissettim.Ama 3 aydır ovülasyon testi yapıyorum sadece 1 kez yumutlama gördüm onda da olmadı.Tabi ki nasip kısmet bu işler.Ben aslında acele etmiyorum.Sadece bu durumu 28 yaşında öğrenseydim belki de amh 0.01 olacaktı ve tüp bebek şansım da çok azalacaktı.Rabbim şimdi duyurduysa vardır bir bildiği deyip elimden geleni yapmak istiyorum ben.Ama çevremdeki insanların bazıları kafayı yemişsin diyor,bir kısmıda bebek ne zaman?siz uyuşuk çıktınız,torun sevmek istiyoruz artık deyip baskı yapıyor.İnanın çok yoruldum daha 5 ay oldu.Belki de ben pskolojik olarak iyi değilimdir.Ama sizce de bir sorun varsa düzeltmek için tabi ki araştırma yapmak istemem normal değil mi?Benim gibi olanlarınız var mı?Nolur bu konunun altında konuşalım birbirimize destek olalım.Olumlu olumsuz sonuçlarınızı yazın.Sizlerin desteğine çok ihtiyacım var genç bir kardeşiniz olarak.