• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 haftalık bebeğimiz bize veda etti

Allah sanada sabır versin canım umarım sende tüm tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın böyle örnekler çok çünki. bende korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan 2. hamileliğimde kürtaj oldum ve 4 sene çocuğum olmadı tam umudumu yitirdim tüp bebek tedavisine başladım o ay hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu ama oda yasamadı sonra tekrar hemen hamile kaldım oda yasamadı ALLAH herseyin hayırlısını versin hamileliğinde bebeğinde

çok geçmiş olsun yaşayan bilir o acıyı yüce rabbim en kısa zamanda size anneliği tatırsın

Geçmiş olsun. Allah sabır versin. Allah''ın verdiğinin de aldığının da bir sebebi var. Belki hayırlı evlat olmayacaktı... Allah sonrası için hayılrsından, ömürlüsünden versin. Aynı acıları bir daha yaşatmasın...

hepinize çok üzüldüm inanın benim acım çok taze daha 14 şubatta kaybettim ben denizimi...16 haftalıktı yavrum...herşey yolundaydı 2 hafta önden gidiyordu ama melek olarak kalmayı seçti denizim....benden vaz geçti oysa ben ondan hiç vazgeçmedim hala sabahları kalktıgımda bazen karnımla konuşuyorum sonra aklıma geliyor tekrar tekrar yıkılıyorum...cuma dr gidicem biliyorum her dr gibi 6 ay korun dicek bana ama ben bu acıyı nasıl atlatıcam nasıl beklicem okadar bilmiyorum...allahım bize yardım etsin...

Back