- Konu Sahibi lettucemercan
-
canım aynen ben de hamile kalmak istiyorum hemen. valla senınkı iyi demiş. benımkı önce 6 ay dedi. sonra dikişim falan yok rahimde de sorunum yok diye 4 ay olabılir dedi. ama eşimi de ikna edersem iki adet görup deneriz diye düşünüyorum.bi de baska bi doktora gitmeye baslıcam. ona da görunurum denemeden önce. cunku ben 7 ayda hamile kalmıstım. bakalım bu sefer ne kadar surede olacak. sen ne kdr surede hamile kalmıstın. bi de dun folic asit aldm içmeye basladm.
valla benım kemiklerım acıyodu yururken falan.pek kasılma olmadı sankı ama etkili bi agrı kesıcı kullandm belki ondan. kaç gundur de kullanmıyorum. artık normale döndum çok sukur. normaldır cnm kasılması. rahım kendını toparlıyomus, ufalıyomus.
merhaba arkadaşlar.
11 ocak cumartesi günü iki gündür bebeğimin hareket etmediğini fark ettim. sabah doktora gittik. bebeğimin kalbi durmuş. suni sancıyla normal doğum yaptım. dün de Nisan'ımızı gömdük. kordonu incelmiş,ayaklarına dolanmış. o yuzden olmuş dediler.
Nisan Ada'yı çok hevesle beklemiştik. kısmet olmadı. Allah kimseye yaşatmasın.
başın sağolsun. Allah sabırlar versin inşallah.
Allah sabır versin ve bi daha yaşatmasın canım
Canım ben ilk denemede hamile kaldım bende bi Dr a daha görünücem riskli gebelik druna gidicem rahim filminden önce bide hematolojiye görünmek istiyorum ankarada fırat ortaç diye bir Dr varmış ona gidicem inşallah bakalım o ne dicek benim ağrım filan yokta hamileyken böle birden kasılıyodum öyle bi kasılma oluyo bide aklıma geldikçe oluyo sanırım birazda ben kendim kasıyorum kendimi ben hiç folik asit içmedim bana ne folik asit vermişti önceki geriEkalı Drum nede vitamin verdi bazen acaba ondan damı oldu diye düşünmeden edemiyorum kendince sebepler arıyorum ama işin içinden çıkamıyorum Rabbim isteseydi herşeye rağmen doğardı benim bi arkadaşım istemediği bi gebelikte karnını yımrukladı hergün kola cips yedi çocuk gayet sağlıklı doğdu alnımızda bu yazılıymış bizimde imtihanımız buymuş demekki Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
merhaba öncelikle başınız sağolsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bende 13 ocakta yavrumun saatlerdir hareket etmediğini farkettim akşam doktora gittik benim biricik güzel kızım çoktan melek olmuştu3 gün suni sancı çektim normal doğum yaptım melek kızımıda gördüm öyle güzeldi ki annesine benziyodu yavrum benim yavrumun melek olma sebebide bulunamadı benim doktorumda 6 ay beklemelisin diyo beklemek istemiyorum ilk adetimden sonra sanırım korunmucam şimdi 40 çıkmasını bekliom kontrolum var o zaman konuşcam doktorla siz nerde yaşıyosunuz
allah sabrını versin basınız sagolsun(
merhaba arkadaşlar.
11 ocak cumartesi günü iki gündür bebeğimin hareket etmediğini fark ettim. sabah doktora gittik. bebeğimin kalbi durmuş. suni sancıyla normal doğum yaptım. dün de Nisan'ımızı gömdük. kordonu incelmiş,ayaklarına dolanmış. o yuzden olmuş dediler.
Nisan Ada'yı çok hevesle beklemiştik. kısmet olmadı. Allah kimseye yaşatmasın.
senın de basın sagolsun canım. amin. ne kadarlıktı? çok da sancı cekmıssın ya kıyamam.
ben de görmustum bebegimi.koklamak kısmet olmadı. dun tam 1 ay oldu. aklım hep onda.
valla canım normal doğum oldugu için sanslıyız. ben de iki adet gecsın diyorum. bi taraftan da ilk adeti hemen olsam keske diyorum. cunku kanama bitti. insan beklemek istemıyo gercekten. inşallah en yakın zamanda hayırlısıysa hamile kalırız. ben balıkesırdeyım.sen?
allahım bi daha aynı şeyleri yasatmasın sabrını versin inş
27 haftalikti kuzucum evet zor bi dogumdu ama yavrumun acisi cok daha zordubenimde kanamam bitti 10 gun oldu adetimi bekliom simdi 40 cikinca kontrolum var hersey yolunda dersen beklemicem hic doktorum banada en az 6 ay dedi ben cok deyince normalde 1 senede toplar kendini rahim dedi ama ben bekleyemem ki hem korkuyorum yeniden olur diye hemde bekleyemiyorum rabbim bidaha bize evlat acisi yasatmasin insallah ...
ne diyeceğimi bilemiyorum. allah yeniden bu acıyı sizlere yaşatmasın. çok geçmiş olsun cnm.
tarifi çok zor olmalı kelimeler kifayetsiz kalır ne desek boş, cennette hem sizin hem babasının şefaatçisi olsun inşallah...
bende 38+6 da doğumdan 1 gün önce güzel kızımın hareketsiz olduğunu farkettim.halbuki 2 gün önce doktordaydık, herşey yolundaydı.normal doğum yapabilirsin demişti.ama biz ne olur ne olmaz diye sezeryana karar vermiştik.(tüp bebekti) hala yüksek sesle onu kaybettim diyemiyorum.mezarına gittiğimde o dünyalar güzeli kızımın orada yattığına inanamıyorum, hala ağlamadan ondan bahsedemiyorum.vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elimden.tüm melek anneleri hep dualarımdasınız.rabbim hepimize sabır versin.iyi tarafından bakın istediğiniz zaman yeniden hamile kalabileceksiniz.ama bizim öyle bi şansımız yok.yani rabbim bilir ama çok çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?