• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

bunları kına gecesi için düşünüyorum canım anca bulabildim bunları daha araştırmaya devam ama bunlarla kısıtlı değil
buarada bunların taçsız yandan beyaz çiçekle ya da gelin başı için taşlı aksesuarlar oluyor ya onlardan biriyle düşün tacımı düğünde takıcam çünkü buarada kınad da gelinlik giycem inşallah

çok güzel bu modeller, bahsettiğin beyaz çiçeklerle çok daha güzel olur eminim. kınada böyle bir saç yaptırdın diyelim, düğünde ne düşünüyorsun canım?
gerçi kınada da gelinlik giyeceğin için bir gelinliğin bu saç modeliyle olmuş olacak. diğerini de topuz yaparsın sanırım

model deil de üst kısmında oynamalar olcakf(aldım provalara başladım)face kullanıorsan gelinlik 21 takip et.her gün yeni modeller eklenio fikir olur bu arada çeyiz durumu nasıl?

merhaba, aramıza hoşgeldin :)
ben gelinliğini göremedim, başka bir topic ten mi bakıyorsunuz? :26:

kızlar ben nedense akayın modellerini daha çok beğendim 21 den bilmiyorum yada banamı öyle geldi gidip görmek lazım tabiki buda benim için mümkün değil şuan:( birde ben gelinklikte omuza kadar düşen saçları dağınık toplamaları falan çok beğeniyorum topuz pek hoşuma gitmiyor kınadada açık yapıcam düğünde farklı olsun topuz olsun diyemiyorum. bakalım napıcaz ya sürekli aklıma bir şeyler geliyor stresten toparlayamıyorum cümleleri :)

kızlar ben nedense akayın modellerini daha çok beğendim 21 den bilmiyorum yada banamı öyle geldi gidip görmek lazım tabiki buda benim için mümkün değil şuan:( birde ben gelinklikte omuza kadar düşen saçları dağınık toplamaları falan çok beğeniyorum topuz pek hoşuma gitmiyor kınadada açık yapıcam düğünde farklı olsun topuz olsun diyemiyorum. bakalım napıcaz ya sürekli aklıma bir şeyler geliyor stresten toparlayamıyorum cümleleri :)

evet hln akay gelinlikleri de muhteşem. ama gelinlik 21 de çok şık gelinliker sunuyor. artık gelinler sade dağınık ve düşük topuzlar tercih ediyorlar, çok iddialı olmayan sade ama şık modeller, ben de saçlarımı açık bırakacağım :) yani öyle umuyorum, bir saçlarım belime kadar güzel bir şekil verilebilir sanıyorum.

tek sıkıntım Ağustos olması, benim vücudumdan çok yüzüme hararet basar yaz aylarında, hemen yüzüm nemlenir sıcaktan, acaba Ağustos sonu bizi çok zorlar mı sıcak hava? gelinliğimde açık saç istiyorum rahibe duvağı ile, bilemedim gitti :(

evet hln akay gelinlikleri de muhteşem. ama gelinlik 21 de çok şık gelinliker sunuyor. artık gelinler sade dağınık ve düşük topuzlar tercih ediyorlar, çok iddialı olmayan sade ama şık modeller, ben de saçlarımı açık bırakacağım :) yani öyle umuyorum, bir saçlarım belime kadar güzel bir şekil verilebilir sanıyorum.

tek sıkıntım Ağustos olması, benim vücudumdan çok yüzüme hararet basar yaz aylarında, hemen yüzüm nemlenir sıcaktan, acaba Ağustos sonu bizi çok zorlar mı sıcak hava? gelinliğimde açık saç istiyorum rahibe duvağı ile, bilemedim gitti :(

canım benim saçlarımda uzun sayılır ama katiyen bir noktadan sonra uzamıyor omuzu geçti neyseki ama kesinlikle açık bırakıcam daha gösterişli duruyor topuz ne bileyim böyle kalıp gibi geliyor çekiciliği yok gibi ama yakıştıranda var tabiki resim yüklemeyi bi öğreneyim bi model var akay online gelinlik varya orda görmüştüm saç modeli hemen atarım. kıvır kıvır ama dağınık toplanmış çok hoş olmuş.aynı sorun bende de var canım vücudum değil yüzüm böyle nemli nemli olur ama matlaştırıcı ve pudralarla idare ederim diyorum ama istanbul çok nemliymiş artık çaktırmadan pudra ponponuyla halledebilirim belki çanta alırsam yanıma:)

rahibe duvağını bilmiyorum ben :(ya ben gelinlik olayından hiç anlamıyorum canım napcam bilmem insan tek renginemi karar verir kalmış 5 ay of valla ben minyon tipim o yüzden duvağı kısa istiyorum boyu uzun göstermesi açısından :)saçlarımıda kabartırım biraz 3-4 cm oynama yapar belki hehe

çok güzel bu modeller, bahsettiğin beyaz çiçeklerle çok daha güzel olur eminim. kınada böyle bir saç yaptırdın diyelim, düğünde ne düşünüyorsun canım?
gerçi kınada da gelinlik giyeceğin için bir gelinliğin bu saç modeliyle olmuş olacak. diğerini de topuz yaparsın sanırım

canım teşekkür ederim
evet kesinlikle düğünde topuz yaptırıcam işte bunlardan birisini
şimdilik en çok ilk modeli beğeniyorum $Fotoğraf-0016_e1dmd.jpg $Fotoğraf-0002_e1da._e1dajt.jpg $Fotoğraf-0014_e1da..jpg
sence hangisi canım

canım yaa boşver yağmur yağmasından soğuk olmasından iyidir
banada herkez güze denk gelio düğünün diyolar inşallah yağmur yağmaz diyolar bende onun sıkıntısındayım
buarada banada çok hararet basar çok yüzüm terler ama gerçekten soğuktan iyidir aslında
bugünlerde soğuk havadan bıktım zati:1:

canım yaa boşver yağmur yağmasından soğuk olmasından iyidir
banada herkez güze denk gelio düğünün diyolar inşallah yağmur yağmaz diyolar bende onun sıkıntısındayım
buarada banada çok hararet basar çok yüzüm terler ama gerçekten soğuktan iyidir aslında
bugünlerde soğuk havadan bıktım zati:1:

neyseki benimki kapalı mekan ah yağmur yağıcakmı demicem en azından ama kınam açık mekanda olucak bizim burda pek yağcağını sanmıyorum ama istanbulda yağabilir diyorlar şansımıza artık her şey kızlar düğün sonrası da buluşalım burda :D

neyseki benimki kapalı mekan ah yağmur yağıcakmı demicem en azından ama kınam açık mekanda olucak bizim burda pek yağcağını sanmıyorum ama istanbulda yağabilir diyorlar şansımıza artık her şey kızlar düğün sonrası da buluşalım burda :D

cnm benimde düğünüm salonda olucak kınam açık hava olucak ondan korkuyorum umarım yağmaz
inşallah cnm düğün sonrasıda buluşuruz yaa o günler bi gelse

ayy kızlar balayı kesinlikle istemiyordum aman ne gerek var diyodum bu burda bi arkadaşla konuştum çidoşmuydu başkasımıydı o beni caydırdı ondan heveslendim şimdi deli gibi balayı istiyorum..ay çok romantik süper yaaa...ilk defa 1 hafta aşkımla başbaşa karakoca olarak kalıcaz allın izniyle ..inşallah herşey süper olur..ama bu balayı işini tuttum valla muhteşem bişeydir eminimki...gel 25 ağustosa

evet canım o benim :1::1::1::1:

ohhh ne güzel caydırmışım seni BAK GÖR BANA ÇOK DUA EDECEKSİN :34:

Kızlarrr!

Hiç iştahlı durmuyorsunuz farklı şeyler yapmaya :) bir sirkelenin bakayımm Ağustos'ta evleniyoruzz..
Kına gecemiz, düğün günümüz geçtikten sonra keşke şöyle yapsaydım demek istemiyorum :(

Eki Görüntüle 357585 Eki Görüntüle 357586

Bu hint kınası modellerini kına gecemde yaptırmak için ressam bir bayanla görüştüm. Tüm gece 60-100 kişiye bu şekilde farklı desenler yapabiliyor. Malzemesini kendi getiriyor. Kırmızı renkte hint kınası. Yıllardır bu işi yapıyor ve bir organizasyon firmasıyla çalışıyor. Ben doğrudan cep telefonuna ulaşmıştım. Fiyat olarak 450 TL demişti 1-2 ay önce.

Bu fiyat bana biraz fazla geldi ve pazarlık payı yok sanıyorum. Şimdilik askıya aldım. Ama kına geceme konuk olarak gelen bayanlara bu işlemi yaptırmayı çok isterdim. Nitekim hafızalarında unutulmaz bir anı kalırdı..
Belki kına gününde gider bir elime yaptırırım. Tek el için yapacak yer bulmak önemli. En kötü ihtimalle bayanla tekrar görüşeceğim. Diğer elime de kına gecesinde yakılır.

Sizce nasıl? :44:

ya sen süpersin canım yaa bu çok güzelmiş bayıldım :16: LAF ARAMIZDA BEN KINA YAKMAYI HİÇ SEVMEM :19: kokusundan fazlasıyla rahatsız oluyorum ama böyle birşeyi çok isterim açıkçası

Back