- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
içime su serpttin inan öyle takıyorumki hiç görüşemiyoruz hiç bir hazırlığımız yok o çok rahattır ama benim içim içimi yiyor birde köy yerinde öğretmenlik yapıyorum ücretli inan tel bile çekmiyor arada nete giriyorum Allahtan net varevet her şeyimi istanbuldan alıcaz eve yerleştiricez okullar kapanınca liste yapıorum sizleri okuyorum zaman geçiyor şükür:)kına gecesi için 22 ağustosu seçtim burda yani ıspartada olucak.çünkü herkes istanbula gelemez uzak diye babamında çevresi var baya kına burda düğün istanbulda dedik kınanın ertesi gün gidicem onlarla istanbula 25 sabahıda annemler ve yakın aile dostlarım gelicek birde nişanlımın ailesi arnavut arnavut kıyafeti falan giyermisin dediler dedim giyerim niye olmasın :)
benim nişanlım da bir rahat tavırlarda, ben de aksine dekorasyon ve eşya üzerine tüm detayları arşivledim bekliyorum.. sanırım karşı cinslerimiz bu konuda biraz daha şanslı..
öğretmen olman ne kadar güzel, evlendiğinde çok rahat idare edebilirsin. internet bir nimet bizim gibi hazırlık sürecinde olanlar için :)
benim de kına gecem 22 ağustos olacak kısmet olursa, kınamız bile aynı gün olacak hln
bir arkadaşım arnavut olmamasına rağmen arnavutların giydiği beyaz bir şalvar takımı giymişti doreli.. çok güzel olmuştuuu. bir adı var bu kıyafetin, tam olarak hatırlayamıyorum şuan. sen de onu giy :)