- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
canım araştırıcam otu resime baktım model kalkmış malesef o sabitleyicilerdne bende almak istiyorum ama burda ne gezer bi istanbula gelişimde artık.evet canım platform tercih etmicem çünkü rahatsızlık vericek kesinlikle şık bir dolgu topuk giyicem bilekten bağlamalı flan hem tam benim tarzım hemde ayak kısmı boşluğa gelmediği için platforma göre ağrı çok olmuyor ya çok duygusallaştım ben sürekli ağlamaklıyım annemden ayrılcağım içinmi işlerim ya yetişmezse diyemi bilmiyorum 1 hafta sonra istanbula gidiyoruz bohça götürüceğiz biraz önce süsledik baya zevkliydi 2 gün kalabilcez ilk defa görücem yaşıyacağım yeri çok heycanlıyım hehe
neden ağlıyorsun? hayatının en güzel günlerine ağlayarak hazırlama kendini lütfen..
konu anne olunca ben de çok üzüntülüyüm bu aralar, ki o gün gelip çatınca daha çok bastıracak bu duygum biliyorum. çünkü onunla bir olup geçtik tüm zorlu yollardan, bana hem anne hem baba oldu yeri geldi. şimdi evde ben olmayınca uyuyamıyor veya banyo yapamıyor, hep bekler benim gelmemi.. bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar geldi.
yukarıdaki "neden ağlıyorsun" sorumu şimdi kendi kendime cevaplamış oldum
allah yardımcımız olsun..
ben de senin kadar heyecanlandım şimdi, her şey hayalindeki gibi olsun inşallah.